• ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΑΒΑΝΑ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟΥ 1000gr.
  • ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΑΒΑΝΑ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟΥ 1000gr.

ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΑΒΑΝΑ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟΥ 1000gr. - (10kg)

Απολαύστε την αγνή γεύση της θάλασσας με το ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΑΒΑΝΑ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟΥ 1000gr. - (10kg). Φρέσκο, πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες και πάντα προσεκτικά επιλεγμένο από το κατάστημά μας. Με μία ματιά, θα νιώσετε την απόλυτη ποιότητα και φρεσκάδα που προσφέρουμε. Αφήστε τον εαυτό σας να εξερευνήσει τη γεύση της θάλασσας και απολαύστε κάθε μέρος αυτού του εξαιρετικού προϊόντος. Αγοράστε τώρα και δώστε στον εαυτό σας την απόλυτη γευστική εμπειρία! Μόν
37042
5201856287545
23,68 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κολωνια 60o 1000ml τριανταφυλλο

Η απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και θηλυκότητας με την κολώνια 60ο 1000ml τριαντάφυλλο. Αφεθείτε στη μαγεία του τριαντάφυλλου και ανανεώστε την αύρα σας με ένα μόνο ψεκασμό. Αποκτήστε την τώρα και αφήστε το άρωμά σας να μιλήσει για εσάς.
Τιμή 8,60 €

SENSODYNE RAPID ACTION 75ml (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)

Η Sensodyne Rapid Action 75ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αντιμετωπίζετε προβλήματα με την τρυπητότητα των δοντιών. Με την προηγμένη της σύνθεση, προσφέρει γρήγορη δράση κατά της ευαισθησίας και προστασία για όλη την ημέρα. Αποκτήστε την Sensodyne Rapid Action 75ml τώρα και απολαύστε ένα υγιές και προστατευμένο χαμόγελο κάθε μέρα.
Τιμή 4,12 €

Κορυφαία προϊόντα

ΒΙΑΠ παστίλιες ευκάλυπτου μέντας 20x30gr

Οι ΒΙΑΠ παστίλιες ευκάλυπτου μέντας 20x30gr της εταιρίας Βιάπ είναι η τέλεια επιλογή για να ανακουφίσετε το λαιμό σας και να αναζωογονήσετε την αναπνοή σας. Με τη φρέσκια γεύση της ευκάλυπτου και της μέντας, αυτές οι παστίλιες θα σας χαρίσουν μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε την αναζωογόνηση που προσφέρουν σε κάθε τους δόση.
Τιμή 16,85 €

Pino Silvestre αφρόλουτρο για άνδρες talco 1lt

Το Pino Silvestre αφρόλουτρο για άνδρες talco 1lt είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο άνδρα που θέλει να νιώθει φρέσκος και ανανεωμένος κάθε μέρα. Η μοναδική φόρμουλα του που περιέχει αρωματικές νότες από πεύκο και άλλα φυσικά συστατικά, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και αναζωογόνησης. Αποκτήστε το τώρα και αφεθείτε στην απόλυτη εμπειρία φρεσκάδας και ευεξίας!
Τιμή 3,24 €

Natura μανιτάρια τεμαχισμένα 3x250gr

Μανιτάρια της εταιρίας Natura Natural's Flavors, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Μπορείτε να τα δοκιμάσετε ως γαρνιτούρα σε ψάρια και κρεατικά, σε συνταγές όπως ριζότο, σάλτσες ζυμαρικών, πίτσες αλλά και σε σαλάτες.

Τιμή 2,85 €

Carioca wax crayons σετ κηρομπογιές 12τεμ

Ανακαλύψτε την μαγεία των χρωμάτων με το σετ κηρομπογιών 12τεμ της Carioca! Με ζωηρές αποχρώσεις και εξαιρετική ποιότητα, αυτές οι κηρομπογιές θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε απίστευτα έργα τέχνης. Αποκτήστε το σετ σήμερα και αφήστε τη φαντασία σας να ξεδιπλωθεί!
Τιμή 0,92 €