• Tns ψεκαστηρι οικιακο 1lt ja-13
  • Tns ψεκαστηρι οικιακο 1lt ja-13
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns ψεκαστηρι οικιακο 1lt ja-13

Το Tns ψεκαστήρι οικιακό 1lt ja-13 της εταιρίας Tns είναι το απόλυτο εργαλείο για τη φροντίδα του κήπου σας. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και την εύκολη χρήση, αυτό το ψεκαστήρι θα σας βοηθήσει να φροντίσετε τις φυτικές σας καλλιέργειες με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Μην αφήνετε τον κήπο σας να υποφέρει από ασθένειες και παράσιτα, επενδύστε στο Tns ψεκαστήρι οικιακό 1lt ja-13 και απολαύστε έναν υγιή και πανέμορφο κήπο όλο το χρόνο.
35277
5204558458282
1,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ο μπαξες καλαμποκι κονσερβα 3x212ml

Ο μπαξες καλαμποκι κονσερβα 3x212ml είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση του φρέσκου καλαμποκιού όποτε το επιθυμείτε. Με την αυθεντική γεύση και την πλούσια υφή του, αυτή η κονσέρβα θα σας κάνει να νιώσετε σαν να το είχατε μόλις μαγειρέψει εσείς ίδιοι. Απολαύστε το σε σάλτσα, σαλάτες ή ως συνοδευτικό σε φαγητά και δώστε μια νότα φρεσκάδας και γεύσης στα γεύματά σας.
Τιμή 2,47 €

Purina adventuros σκυλοτροφη strips 90gr, ελαφι

Τα Purina Adventuros σκυλοτροφη strips 90γρ είναι η τέλεια λύση για τον αγαπημένο σας τετράποδο φίλο. Με γεύση ελαφιού, αυτά τα λαχταριστά strips θα κάνουν τον σκύλο σας να αισθανθεί ευτυχισμένος και ικανοποιημένος. Απολαύστε την ποιότητα της Purina και δώστε στον σκύλο σας ένα υγιές και νόστιμο σνακ που θα λατρέψει.
Τιμή 1,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Zwan luncheon meat 340gr

Το αγαπημένο ZWAN, των παιδικών χρόνων πολλών γενεών! Στο sandwich, στο κολατσιό στο σχολείο, στο camping, στις εκδρομές, αλλά και στην καρμπονάρα, στην πίτσα, στις σάλτσες και στις σαλάτες.

Τιμή 3,80 €

Παπαδοπούλου krispies ολικής αλέσεως χωρίς ζάχαρη 200gr

Τα αφράτα, νόστιμα, τραγανά Krispies Παξιμάδια χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι η τέλεια λύση για κάθε ώρα της ημέρας. Αποτελούν γευστική πρόταση για κάθε στιγμή. Δοκιμάστε τα με γιαούρτι και μέλι, με τυριά της επιλογής σας, μαζί με τη σαλάτα σας στο σπίτι ή στο γραφείο.

Τιμή 1,42 €

Smartex μαξιλαροθήκη μονόχρωμη 52x72cm 2τεμ

Η μονόχρωμη μαξιλαροθήκη Smartex διαστάσεων 52x72cm θα δώσει μια διακριτική και κομψή νότα στο υπνοδωμάτιό σας. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά της, θα σας προσφέρει άνεση και ξεκούραστο ύπνο κάθε νύχτα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την αισθητική και την ποιότητα του ύπνου σας!
Τιμή 3,93 €

Mamma greca μαύρο πιπέρι σε σακούλα 90gr

Το Mamma Greca μαύρο πιπέρι σε σακούλα 90gr είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα! Με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα του, το μαύρο πιπέρι Mamma Greca θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση που προσφέρει η εταιρία Mamma Greca και απογειώστε τις γευστικές σας απολαύσεις!
Τιμή 2,26 €