• Piltsis σκορδο σε λαδι 200gr
  • Piltsis σκορδο σε λαδι 200gr

Piltsis σκορδο σε λαδι 200gr

Το Piltsis σκορδο σε λάδι 200gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας. Με φρέσκο σκόρδο που είναι μαριναρισμένο σε λάδι, αυτό το προϊόν θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης σε κάθε γεύμα. Απολαύστε το σε σάλτσες, σαλάτες ή ακόμα και σε απλά σάντουιτς. Αγοράστε το Piltsis σκορδο σε λάδι 200gr τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας ενθουσιάσει!
34501
5200121323902
2,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns σετ ριγα 8 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm λευκο μπλε

Το σετ ριγα 8 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm της εταιρίας Tns είναι η ιδανική επιλογή για την κουζίνα σας. Με όμορφα ρίγες σε λευκό και μπλε χρώμα, αυτές οι πετσέτες προσφέρουν στυλ και λειτουργικότητα. Από μαλακό ύφασμα υψηλής ποιότητας, θα σας προσφέρουν αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης κάθε φορά που τις χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε τώρα το σετ ριγα 8 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm της Tns και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ!
Τιμή 2,01 €

Tns γλαστρακι με πλαστικο λουλουδι eva5701

Η Tns γλαστράκι με πλαστικό λουλούδι eva5701 είναι το τέλειο δώρο για να δώσετε μια φρέσκια πινελιά στον χώρο σας. Με το ρεαλιστικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το γλαστράκι θα προσθέσει μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα!
Τιμή 1,19 €

Σετ ρακετες cars

Το σετ ρακετών Cars είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της ταχύτητας και της δράσης! Με μοναδικό design που εντυπωσιάζει και χρώματα που ξεχωρίζουν, αυτές οι ρακέτες θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν πραγματικός πρωταθλητής. Αποκτήστε το σετ ρακετών Cars τώρα και ετοιμαστείτε για τον απόλυτο αγώνα! Μην το χάσετε!
Τιμή 7,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Ωμέγα ρεβύθια χονδρά 500gr

Πλούσια σε φώσφορο και ασβέστιο είναι από τα πιο νόστιμα όσπρια για παραδοσιακές συνταγές όπως Ρεβίθια με πράσα.Πλούσιο σε Πρωτεϊνες.

Τιμή 2,06 €

Novel μαλακτικό white musk 3lt

Μαλακτικό ρούχων με μοναδικό έντονο άρωμα μακράς διάρκειας.

Υψηλή μαλακωτική ιδιότητα.

Συσκευασία 30 πλύσεων.

Τιμή 4,51 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών toscana 400gr

Η Barilla σάλτσα μαγειρικής toscana 400gr είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε μια νόστιμη νότα Ιταλίας στις συνταγές σας. Με φρέσκα συστατικά και αυθεντική γεύση, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της τοσκανικής κουζίνας. Απολαύστε την με ζυμαρικά, πίτσα ή όπου αλλού θέλετε να προσθέσετε μια μοναδική γεύση. Αγοράστε τώρα τη Barilla σάλτσα μαγειρικής toscana 400gr και ανακαλύψτε τη γεύση της Ιταλίας στο πιάτο σας.
Τιμή 3,70 €