• Επαναχρησιμοποιουμενο καλαμακι ντυμενο 22cm jumbo 20τεμ διαφορα χρωματα
  • Επαναχρησιμοποιουμενο καλαμακι ντυμενο 22cm jumbo 20τεμ διαφορα χρωματα

Επαναχρησιμοποιουμενο καλαμακι ντυμενο 22cm jumbo 20τεμ διαφορα χρωματα

Μπορείτε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας με το επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι ντυμένο 22cm jumbo 20τεμ σε διάφορα χρώματα. Απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που προσφέρει αυτό το προϊόν και ξεχωρίστε σε κάθε περίσταση.
34389
5206492023007
0,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK riviera (307)(22.70cm)

Το ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK riviera (307)(22.70cm) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη του καλοψημένου κρέατος. Με το μήκος των 22.70cm και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το μαχαίρι θα σας βοηθήσει να κόψετε το κρέας σας με άνεση και ακρίβεια. Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση του riviera θα προσθέσει στυλ και κομψότητα στην τραπεζαρία σας. Αποκτήστε το ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK riviera τώρα και απολαύστε τις απολαύσεις του κρέατος όπως ποτέ άλλοτε!
Τιμή 1,60 €

SAM ΧΕΙΡΟΠΕΤΣΕΤΑ 2Φ (21x21cm) - (3150 ΦΥΛΛΑ) (ΛΕΥΚΗ)

Η SAM χειροπετσέτα 2φύλλων σε διάσταση 21x21cm είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με 3150 φύλλα σε λευκό χρώμα, αυτή η χειροπετσέτα προσφέρει υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και άνετη.
Τιμή 21,68 €

ΚΥΚΛΩΨ ΑΛΟΧΡΩΜ ΚΟΝΤΑΡΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ - (3m) (ΨΙΛΗ ΒΙΔΑ)

Αποκτήστε το ΚΥΚΛΩΨ ΑΛΟΧΡΩΜ ΚΟΝΤΑΡΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ - (3m) (ΨΙΛΗ ΒΙΔΑ) τώρα και αναβαθμίστε την εμφάνιση και την λειτουργικότητα του χώρου σας! Με την εξαιρετική ποιότητα και την εύκολη εγκατάσταση, αυτό το κοντάρι θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο οργανωμένη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει καθημερινά!
Τιμή 3,76 €

Το μαννα δαγκωτο τραγανες μπουκιες 110gr, ελια & λιαστη τοματα

Απολαύστε τις τραγανές μπουκιές Μαννά, γεμάτες με φρέσκες ελιές και λιαστή ντομάτα. Ένα λαχταριστό σνακ που θα σας κάνει να το ξαναπάρετε ξανά και ξανά. Απολαύστε το!
Τιμή 1,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns ψεκαστήρι κήπου 2lt 31cm

Το Tns ψεκαστήρι κήπου 2lt 31cm είναι το ιδανικό εργαλείο για τη φροντίδα του κήπου σας. Με χωρητικότητα 2 λίτρων και μήκος 31 εκατοστών, σας επιτρέπει να απλώσετε εύκολα και γρήγορα τα φυτοφάρμακα και τα λιπάσματα που χρειάζονται οι φυτοί σας. Αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε κήπο και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον κήπο σας όμορφο και υγιή.
Τιμή 4,96 €

Lenor unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων ruby jasmine 210gr

Το Lenor Unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων Ruby Jasmine 210gr θα σας μαγέψει με τη μοναδική του μυρωδιά. Αφήστε το άρωμα του Ruby Jasmine να διαπεράσει κάθε ίνα των ρούχων σας και να σας προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αφήστε το Lenor Unstoppables να κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν εκθαμβωτικά και να σας κερδίσει με την ανεπανάληπτη αίσθηση που προσφέρει.
Τιμή 5,63 €

Granforte relevi block λεκάνης ocean 40gr

Η Granforte relevi block λεκάνης ocean 40gr είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και την αποτελεσματικότητά του. Ανακαλύψτε τώρα τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει στην υγιεινή του μπάνιου σας και δώστε νέα αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας συνοδεύει για πολύ καιρό με την αξιοπιστία και την απόδοσή του.
Τιμή 0,68 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη ροζ 4lt

Παχύρρευστο υγρό λευκαντικό και καθαριστικό με βάση το χλώριο. Η παχύρρευστη και προηγμένη σύνθεση το καθιστά ιδανικό σε δύσκολες βρομιές και κάθετες επιφάνειες.

Τιμή 3,55 €