• Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate active clean 38τεμ
  • Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate active clean 38τεμ

Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate active clean 38τεμ

Οι Skip κάψουλες 38 τεμάχια trio 802γρ active clean είναι η ιδανική λύση για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με τη μοναδική τους φόρμουλα, εξασφαλίζουν βαθιά καθαρισμένα ρούχα και μακράς διάρκειας φρεσκάδα. Ξεχάστε τις παλιές μέθοδους πλυσίματος και ανακαλύψτε την καινοτομία των Skip κάψουλων. Αγοράστε τώρα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
33865
8720181378904
11,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Protector υποστρωμα 90x180cm 10τεμ

Το Protector υποστρώματος 90x180cm 10τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε το στρώμα σας και να απολαύσετε άνετο ύπνο. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, προσφέρει προστασία από τη φθορά και τη βρωμιά. Με την εγγύηση της εταιρίας Protector, αυτό το υπόστρωμα θα σας προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία για πολλά χρόνια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση του ποιοτικού ύπνου κάθε νύχτα.
Τιμή 3,85 €

ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 300ml - (MINIONS)

Το αγαπημένο σαμπουάν και αφρόλουτρο των Minions είναι εδώ για να φρεσκάρει την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης! Με απαλή φόρμουλα που αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και έτοιμοι για τη μέρα σας. Αφήστε τους Minions να σας συνοδεύουν σε κάθε μπάνιο και απολαύστε την αναζωογονητική εμπειρία περιποίησης!
Τιμή 1,57 €

TRATA ΜΟΣΧΟΧΤΑΠΟΔΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ 100γρ

Αποκτήστε το TRATA ΜΟΣΧΟΧΤΑΠΟΔΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ 100γρ και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καθηλώσει. Αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση και ανακαλύψτε τη γαστρονομική ευχαρίστηση με κάθε δάγκωμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να αναβαθμίσετε την γευστική σας εμπειρία. Αγοράστε τώρα!
Τιμή 2,70 €

NIVEA ΛΟΣΙΟΝ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΙΣΕΛΕΡ 400ml ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

Η NIVEA ΛΟΣΙΟΝ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΙΣΕΛΕΡ 400ml είναι η ιδανική λύση για την αφαίρεση του μακιγιάζ σας με απαλότητα και φροντίδα. Κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες, αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ χωρίς να ερεθίζει το δέρμα. Αφήνει την επιδερμίδα σας απαλή και ενυδατωμένη, προσφέροντας την απόλυτη φρεσκάδα και άνεση που χρειάζεστε μετά από μια μακρά μέρα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα που σας πρ
Τιμή 4,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Babylino sensitive πάνες no1 2-5kg 26τεμ

Οι Babylino sensitive πάνες no1 2-5kg 26τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος να προστατεύσετε το μωρό σας με άνεση και ασφάλεια. Με την υψηλή ποιότητα και την εξαιρετική απορροφητικότητα τους, οι πάνες Babylino είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε μικρό πρίγκιπα ή πριγκίπισσα. Αποκτήστε τις σήμερα και αφήστε το μωρό σας να απολαύσει την άνεση που του αξίζει!
Τιμή 4,85 €

DeLux σόδα πλύσεως 500gr

Η σόδα πλύσεως της εταιρείας de Lux ενισχύει τη δράση κάθε απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξασφανίζει τους λεκέδες που αντιστέκονται στο απορρυπαντικό. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Λειτουργεί ταυτόχρονα και ως αποσκληρυντικό.

Τιμή 1,06 €