• Tns κρεμαστρες κουζινας πλαστικες 4τεμ lf-3
  • Tns κρεμαστρες κουζινας πλαστικες 4τεμ lf-3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns κρεμαστρες κουζινας πλαστικες 4τεμ lf-3

Οι κρεμάστρες κουζίνας Tns προσφέρουν λύση στο πρόβλημα της ανοργάνωτης κουζίνας, βοηθώντας σας να οργανώσετε τον χώρο σας με έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Κατασκευασμένες από πλαστικό υψηλής ποιότητας, οι κρεμάστρες Tns είναι ανθεκτικές και λειτουργικές, προσφέροντας μια πρακτική λύση για την αποθήκευση των σκευών σας. Αποκτήστε τις κρεμάστρες κουζίνας Tns σήμερα και απολαύστε μια οργανωμένη και λειτουργική κουζίνα!
31659
5204558458503
1,00 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ROL ΣΚΟΝΗ ΧΕΙΡΟΣ 850gr.

Η ROL ΣΚΟΝΗ ΧΕΙΡΟΣ 850gr. είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τα χέρια σας καθαρά και φρέσκα κάθε μέρα. Με την υψηλή ποιότητα των συστατικών της, αυτή η σκόνη χειρός αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Αποκτήστε τη ROL ΣΚΟΝΗ ΧΕΙΡΟΣ 850gr. σήμερα και απολαύστε τα οφέλη της σε κάθε χρήση!
Τιμή 2,64 €

Τσαντα κρεοπωλειου νο 45 10kg

Η τσάντα κρεοπωλείου νο 45 10kg είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της καλής ποιότητας και της πολυτέλειας. Με την ανθεκτική της κατασκευή και την ευρύχωρη σχεδίαση, αυτή η τσάντα θα σας συντροφεύει σε κάθε ψώνιο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο πολυτελή αξεσουάρ κρεοπωλείου που προσφέρει η αγορά!
Τιμή 39,72 €

MISS SANDY GEL 200ml - (ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ)

Η MISS SANDY GEL 200ml είναι το απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς που πρέπει να έχεις στην τσάντα σου! Με τη μοναδική της φόρμουλα, προσφέρει άμεση ανακούφιση και ενυδάτωση στα χέρια σας. Η ελαφριά υφή του gel απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας τα χέρια σας μεταξένια και απαλά. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την εμφάνισή σας με την MISS SANDY GEL 200ml!
Τιμή 1,18 €

PRINGLES 40gr SOUR CREAM & ONION

Η νέα γεύση των Pringles 40gr SOUR CREAM & ONION θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα σνακς και θα σας κερδίσει με την απίστευτη γεύση της. Ανακαλύψτε τη μοναδική αίσθηση που προσφέρουν οι Pringles και απολαύστε την σε κάθε στιγμή της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή τη νόστιμη γεύση και να απολαύσετε την με κάθε δυνατότητα.
Τιμή 1,15 €

Κορυφαία προϊόντα

Εύρηκα classic υπερλευκαντικό σε σκόνη 750gr

Υπερλευκαντικό σε σκόνη. Τα λευκά… ξαναζωντανεύουν πλύση με την πλύση! Το προϊόν που για πάνω από 50 χρόνια, έχει ταυτιστεί και έχει γίνει συνώνυμο του «Λευκού», ήρθε τώρα ανανεωμένο και ενισχυμένο, για να εγγυηθεί απόλυτα καθαρά κι αστραφτερά λευκά, ακόμα, και στα πιο δύσκολα. Το ΕΥΡΗΚΑ Classic νέας γενιάς, έρχεται τώρα με νέα ακόμα πιο ενισχυμένη σύνθεσή με ισχυρά καθαριστικά συστατικά που σε συνδυασμό με τους μοναδικούς λευκαντικούς παράγοντες με ενεργό οξυγόνο, που περιέχει, απομακρύνει τέλεια, ακόμα και τους δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, και χαρίζει στα ρούχα αξεπέραστη λευκότητα και λάμψη, και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C).

Τιμή 6,14 €

Famiglia rigatoni σέλινο 500gr

Πένες της εταιρίας Famiglia, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Διαθέτουν ένα μικρό κυλινδρικό σχήμα και είναι από τους 10 πιο δημοφιλείς τύπους ζυμαρικών στον κόσμο όσον αφορά τον όγκο κατανάλωσης. Γεννημένες στην Σικελία και τελειοποιημένες σε όλη την Ιταλία, οι πένες μπορουν να συνδυαστούν με πολλές τροφές, λαχανικά, κρεατικά και ψάρια ή με ποικίλες σάλτσες με βάση τη ντομάτα ή την κρέμα γάλακτος.

Τιμή 0,81 €

17 delicatessen μουστάρδα απαλή 250ml

Η ποικιλία γεύσεων και η εξαιρετική ποιότητα της Μουστάρδας 17 Delicatessen εξασφαλίζει μοναδική και πλούσια γεύση στα φαγητά που εσείς παρασκευάζετε. Μπορεί να συνοδεύσει το κρέας, το κοτόπουλο, τα μπιφτέκια, τα σάντουιτς, τις τηγανιτές και τις ψητές πατάτες, ικανοποιώντας κάθε γευστική προτίμηση.

Τιμή 1,01 €