• Nature valley τραγανες μπαρες βρωμης με μελι 5x42gr
  • Nature valley τραγανες μπαρες βρωμης με μελι 5x42gr

Nature valley τραγανες μπαρες βρωμης με μελι 5x42gr

Nature Valley. Αυτές οι τραγανές μπάρες βρώμης με μέλι 5x42gr είναι ο ιδανικός συνδυασμός γεύσης και θρεπτικών συστατικών που θα σας κάνει να τις λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την αφράτη βρώμη, το γλυκό μέλι και την τραγανή υφή σε κάθε δόση και ανακαλύψτε την απόλαυση που προσφέρουν. Αποκτήστε τώρα τις Nature Valley τραγανές μπάρες βρώμης με μέλι 5x42gr και απολαύστε μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
31537
8410076600790
3,41 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΑΥΓΟ ΕΚΠΛΗΞΗ - (FROZEN 2) (563559)

Ζωγράφισε τον κόσμο σου με το ΑΥΓΟ ΕΚΠΛΗΞΗ - (FROZEN 2) (563559)! Με μια μαγική έκπληξη μέσα, αυτό το προϊόν θα φέρει χαμόγελα στα πρόσωπα των μικρών σας φίλων. Αφεθείτε στη μαγεία του Frozen 2 και απογειώστε την εμπειρία των παιδιών σας!
Τιμή 1,17 €

Toshiba c απλη r14kg sp-2tge με φορο 0,04€

Ζήστε την εμπειρία της τεχνολογίας στα καλύτερα της! Αποκτήστε το απίστευτα ελαφρύ και λεπτό Toshiba c απλη r14kg sp-2tge και απολαύστε την απόδοση που πάντα ονειρευόσασταν. Με φορολογικά ευνοϊκό κόστος μόλις 0,04€, αυτό το προϊόν της Toshiba θα αλλάξει τον τρόπο που βιώνετε την τεχνολογία. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε τώρα!
Τιμή 1,01 €

Σκευος μικροκυματων αμερικανικου τυπου + καπακι 750ml -50τεμ μαυρο

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για το μαγείρεμα σας με το Σκευος μικροκυματων αμερικανικου τυπου καπάκι 750ml -50τεμ μαυρο! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ευκολία χρήσης, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την τέλεια μαγειρική εμπειρία με το Σκευος μικροκυματων αμερικανικου τυπου καπάκι 750ml -50τεμ μαυρο!
Τιμή 9,50 €

MISS SANDY MICELLAR 250ml

Η MISS SANDY MICELLAR 250ml είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του προσώπου σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, αφήνοντας το δέρμα σας αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Αποκτήστε την MISS SANDY MICELLAR 250ml σήμερα και απολαύστε ένα λαμπερό και υγιές δέρμα κάθε μέρα!
Τιμή 1,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Toshiba μπαταρια lr1130 bp-1c με φορο 0,01€

Η Toshiba μπαταρία lr1130 bp-1c είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τις συσκευές σας λειτουργικές και απόλυτα αξιόπιστες. Με φορο 0,01€, αποτελεί μια οικονομική επιλογή που δε θα σας απογοητεύσει. Μην αφήνετε την ενέργεια να σας εγκαταλείψει, επενδύστε στην αξιόπιστη Toshiba μπαταρία lr1130 bp-1c και απολαύστε μακροχρόνια απόδοση και απόλυτη απόλαυση χρήσης.
Τιμή 0,55 €

Κύκνος τομάτες τριμμένες σε χάρτινο 3x250gr

Οι τριμμένες ντομάτες Κύκνος είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε φρεσκάδα και γεύση στα μαγειρευτά σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση τους, οι τριμμένες ντομάτες Κύκνος θα κάνουν κάθε πιάτο σας ακόμα πιο νόστιμο. Αποκτήστε τώρα το προϊόν και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,79 €

Καγιά σκόρδο βάζο 66gr

Σκόρδο της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 66 γραμμαρίων. Το σκόρδο αυτής της μορφής είναι κατασκευασμένο από σκελίδες σκόρδου που έχουν υποστεί αφυδάτωση και έχει τριφτεί σε μικροσκοπικά κομμάτια. Η γεύση του είναι σκόρδου, αλλά πολύ διαφορετική από ό,τι το φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο. Τείνει προς τη γλυκιά και πολύ λιγότερο δυναμική γεύση από ό,τι το φρέσκο σκόρδο, αλλά και χωρίς τις λεπτές αποχρώσεις που χαρίζει το καραμελωμένο ψητό ή σωτέ σκόρδο.

Τιμή 1,40 €

Hell ενεργειακό ποτό strong watermelon 250ml

Υψηλής ποιότητας συστατικά

32mg/100ml περιεκτικότητα σε καφεΐνη

Πλούσιο σε βιταμίνες Β

Άμεσο “kick”

Χωρίς συντηρητικά

Με υπέροχη καλοκαιρινή γεύση καρπούζι

Τιμή 0,61 €