• Ρuf πηκτικό για μαρμελάδες 2x25gr ΒΑΡΟΣ
  • Ρuf πηκτικό για μαρμελάδες 2x25gr ΒΑΡΟΣ

Ρuf πηκτικό για μαρμελάδες 2x25gr ΒΑΡΟΣ

Το Ρuf πηκτικό για μαρμελάδες 2x25gr ΒΑΡΟΣ είναι το ιδανικό προϊόν για όσους αγαπούν να φτιάχνουν τις δικές τους μαρμελάδες στο σπίτι. Με τη βοήθεια αυτού του προϊόντος, μπορείτε να δημιουργήσετε νόστιμες μαρμελάδες με φυσική γεύση και τέλεια υφή. Απλά προσθέστε το Ρuf πηκτικό στα φρούτα σας και απολαύστε το αποτέλεσμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε τις πιο νόστιμες μαρμελάδες ποτέ!
29894
4002809004483
2,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Luxplast σακουλα απορριματων ρολο με κορδονι 10τεμ- 54x75cm

Η Luxplast σακούλα απορριμάτων ρολό με κορδόνι 10τεμ- 54x75cm είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και οργανωμένο. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά της, αυτή η σακούλα απορριμάτων θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια πιο οργανωμένη ζωή!
Τιμή 0,58 €

Tns σετ καρω 2 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm λευκο πρασινο

Ανανεωτικό σετ καρό πετσέτες κουζίνας σε λευκό και πράσινο χρώμα από την Tns. Ιδανικό για να δώσετε ένα φρέσκο και μοντέρνο στυλ στην κουζίνα σας. Η υψηλή ποιότητα υφάσματος θα σας προσφέρει μακροχρόνια αντοχή και απαλότητα. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 2,01 €

Ποδια με τσεπη 60x84cm adele βαμβακι 100%

Αποκτήστε τώρα τα υπέροχα ποδιά με τσέπη 60x84cm από 100% βαμβάκι της εταιρίας Adele! Με υψηλή ποιότητα και μοντέρνο design, αυτά τα ποδιά θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε κάθε φορά που τα φοράτε. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε το στιλ σας στην κουζίνα!
Τιμή 4,35 €

Κορυφαία προϊόντα

Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 750ml

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης για ανάλαφρη αίσθηση, όγκο & λάμψη για λιπαρά μαλλιά με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Δενδρολίβανο για τη μείωση της λιπαρότητας.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

Τιμή 4,29 €

Συμεωνίδης αμύγδαλα ψημένα 180gr

Τα αμύγδαλα ψημένα της εταιρείας Συμεωνίδης σε συσκευασία 180γρ προσφέρουν μια νόστιμη και τραγανή επιλογή σνακ. Τα αμύγδαλα, ψημένα με προσοχή, αναδεικνύουν τη φυσική τους γεύση και παρέχουν μια υγιεινή επιλογή σνακ.

Τιμή 2,78 €

Sensodyne οδοντόκρεμα repair & protect 75ml

H Sensodyne Repair & Protect είναι μία φθοριούχος οδοντόκρεμα καθημερινής χρήσης που προσφέρει ανακούφιση μεγάλης διάρκειας από την ευαισθησία, διατηρώντας υγιή δόντια και ούλα. Η προηγμένη τεχνολογία Novamin που διαθέτει, δημιουργεί ένα επανορθωτικό κάλυμμα πάνω από τις ευαίσθητες περιοχές των δοντιών σας, ανακουφίζοντας από τον πόνο της ευαισθησίας.

Με δύο φορές βούρτσισμα την ημέρα, η Sensodyne Repair & Protect παρέχει κλινικά αποδεδειγμένη ανακούφιση από τον έντονο και ενοχλητικό πόνο της ευαισθησίας.

Τιμή 5,34 €

TRIDENT SENSES STRAWBERRY 27gr

Η απίστευτη γεύση της φράουλας στο TRIDENT SENSES STRAWBERRY 27gr θα σας κάνει να το θέλετε αμέσως! Απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καθηλώσει και θα σας κάνει να το αγαπήσετε από την πρώτη μπουκιά. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποδράσετε από την καθημερινότητα χωρίς να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν!
Τιμή 1,01 €

Vincinni γκοφρέτες με γάλα & κακάο 160gr

Οι Vincinni γκοφρέτες με γάλα και κακάο 160γρ είναι ένα νόστιμο γλυκό προϊόν από την εταιρεία Vincinni. Αυτές οι γκοφρέτες συνδυάζουν την τραγανή υφή με την γεύση του γάλακτος και του κακάο, προσφέροντας μια ευχάριστη γευστική εμπειρία.

Τιμή 0,83 €