• Κύκλωψ φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 4,2lt
  • Κύκλωψ φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 4,2lt
  • Κύκλωψ φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 4,2lt
  • Κύκλωψ φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 4,2lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 4,2lt

Ανακαλύψτε τον κορυφαίο τρόπο να αποθηκεύσετε τα τρόφιμά σας με το Κύκλωψ φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 4,2lt. Ιδανικό για κάθε σας ανάγκη, αυτό το φαγητοδοχείο σας προσφέρει την απόλυτη προστασία και ασφάλεια για τα τρόφιμά σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα στην καθημερινότητά σας!
24979
5202707014006
3,09 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ταινια αλουμινοταινια primo 48mm x 5m

Η ταινία αλουμινόταινια Primo 48mm x 5m είναι η ιδανική λύση για κάθε επισκευή και εργασία. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τώρα την ταινία αλουμινόταινια Primo και ανακαλύψτε τη διαφορά στην ποιότητα και απόδοση!
Τιμή 0,84 €

Κορυφαία προϊόντα

Wella new wave αφρός μαλλιών Νο5 volume 200ml

Ο Wella new wave αφρός μαλλιών Νο5 volume 200ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε όγκο και λάμψη στα μαλλιά σας. Η εξαιρετική του φόρμουλα προσφέρει δυνατό κράτημα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα του σίδερου και του πιστολιού. Αποκτήστε άμεσα το Wella new wave αφρός μαλλιών Νο5 volume 200ml και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο πάτημα!
Τιμή 3,30 €

Mexilla τορτίγια σίτου 25cm 6τεμ 360gr

Φτιάξτε τις αγαπημένες σας μεξικάνικες συνταγές με τις τορτίγες από αλεύρι σίτου της Mexilla! Χρησιμοποιήστε τες για να φτιάξετε τα αγαπημένα σας tacos, quesadillas, burritos ή όποια άλλη συνταγή μπορεί να βάλει ο νους σας!

Τιμή 1,47 €

Johnson's κρεμοσάπουνο με αμύγδαλο 500ml

Η Johnson's κρεμοσάπουνο με αμύγδαλο 500ml είναι η τέλεια επιλογή για την καθημερινή σας περιποίηση. Η μοναδική σύνθεσή του με αμύγδαλο θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ ο ευχάριστος άρωμά του θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει. Αποκτήστε το Johnson's κρεμοσάπουνο με αμύγδαλο 500ml τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας καθημερινά!
Τιμή 0,99 €

Μύλοι Αγίου Γεωργίου αλεύρι ζυμωτό 1kg

Το αλεύρι ζυμωτό 1kg της εταιρίας Μύλοι Αγίου Γεωργίου είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμα και αφράτα ψωμιά, γλυκά και γεμιστά. Με την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη γεύση του, θα μετατρέψει τις συνταγές σας σε απόλαυση για όλη την οικογένεια. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που κάνει η ποιότητα!
Τιμή 2,66 €

Κοκκαλο σκυλου 275gr, προσουτο ισπανιασ

Το Κοκκαλο σκυλου 275gr, προσουτο ισπανιασ της εταιρίας είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό σκύλο. Με φρέσκο προσούτο από την Ισπανία, αυτό το προϊόν είναι γεμάτο γεύση και θρεπτικές ουσίες που θα δώσουν στον τετράποδο φίλο μας την ενέργεια που χρειάζεται για να παίξει και να είναι ευτυχισμένος. Αποκτήστε το Κοκκαλο σκυλου της εταιρίας μας και δείτε τη χαρά στα μάτια του αγαπημένου σας φίλου!
Τιμή 1,71 €