• Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ breakfast 12x28cm 10kg
  • Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ breakfast 12x28cm 10kg

Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ breakfast 12x28cm 10kg

Αναβαθμίστε τον τρόπο που μεταφέρετε τα πρωινά σας με τις υπέροχες χαρτοσακούλες κραφτ καφέ! Με μέγεθος 12x28cm και χωρητικότητα 10kg, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για να μεταφέρετε με άνεση όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα πρωινού. Είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό χαρτί κραφτ που εξασφαλίζει την ασφάλεια των προϊόντων σας και παράλληλα προσθέτει ένα στυλάτο στοιχείο στην καθημερινή σας εμφάνιση. Αποκτήστε τις σήμερα και ανανεώστε ?
23361
2336123361
31,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sani pants ακρατειας 14τεμ medium

Τα Sani pants ακρατείας 14τεμ medium της εταιρίας Sani είναι η ιδανική επιλογή για να αισθανθείτε άνετα και προστατευμένοι όλη μέρα. Με υψηλής ποιότητας υλικά και άριστη εφαρμογή, τα Sani pants θα σας προσφέρουν την απόλυτη προστασία που χρειάζεστε. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 8,95 €

Γεωργιαδη τζουλια οινος 500ml λευκος ξηροσ

Απολαύστε τον λευκό ξηρό οίνο Γεωργιάδη 500ml, μια εξαιρετική επιλογή για να απολαύσετε σε κάθε σας στιγμή. Αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων που θα σας ενθουσιάσουν. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,64 €

Tavern πιατο βαθυ ταβερνας λευκο 25cm md630

Το βαθύ πιάτο ταβέρνας λευκό 25cm md630 είναι ο τέλειος σύντροφος για τις στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης στο σπίτι σας. Με το κομψό του design και την ανθεκτική κατασκευή του, θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία φαγητού. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 4,28 €

Κορυφαία προϊόντα

Ρέα χυμός 100% φυσικός πορτοκάλι 1lt

Αναζωογονητικός, φρέσκος και γεμάτος βιταμίνες, ο Ρέα χυμός 100% φυσικό πορτοκάλι 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση του αληθινού φρέσκου πορτοκαλιού σε κάθε γουλιά. Με την αυθεντική γεύση του φρούτου που αγαπάμε, αυτός ο χυμός θα σας δώσει τη φρεσκάδα και την ενέργεια που χρειάζεστε κάθε μέρα. Απολαύστε τον κρύο ή ζεστό, σκέτο ή σαν μίξη σε κοκτέιλ. Αφεθείτε στην απόλαυση και αναζωογονηθείτε με τον υπέροχο Ρέα χυμό πορτοκαλιού!
Τιμή 1,64 €

Sweet box κουτι αποθηκευσης τετραγωνο 3,7lt sa-265

Το Sweet Box κουτί αποθήκευσης τετράγωνο 3,7lt sa-265 είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το κουτί είναι ιδανικό για το σπίτι, το γραφείο ή το κατάστημα σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Sweet Box κουτί αποθήκευσης τώρα!
Τιμή 2,05 €

Μελετιάδης λουκούμια τριαντάφυλλο 300gr

Τα Μελετιάδης λουκούμια τριαντάφυλλο 300γρ φαίνεται να είναι μια ποικιλία λουκουμιών με γεύση τριαντάφυλλου από την εταιρεία Μελετιάδης. Το τριαντάφυλλο είναι ένα λουλούδι με έντονο αρωματικό προφίλ και φρουτώδη, λουλουδάτη γεύση.

Τιμή 2,30 €

Natura σκουμπρί φιλέτο σε σάλτσα τομάτας 180gr

Το σκουμπρί φιλέτο σε σάλτσα τομάτας της Natura είναι ένα νόστιμο προϊόν με γεύση θαλασσινών και ντομάτας. Κάθε μερίδα περιέχει 180 γραμμάρια φιλέτο σκουμπρί σε πλούσια σάλτσα τομάτας, πλούσια σε γεύση και θρεπτικά συστατικά. Μπορείτε να το απολαύσετε μόνο του ή να το σερβίρετε πάνω από ρύζι, πάστα ή λαχανικά για ένα γρήγορο και υγιεινό γεύμα.

Τιμή 1,60 €