• Ποδιά σερβιτόρου με μισή τσέπη μαύρη one size 03-265
  • Ποδιά σερβιτόρου με μισή τσέπη μαύρη one size 03-265

Ποδιά σερβιτόρου με μισή τσέπη μαύρη one size 03-265

Αν ψάχνετε για μια ποδιά σερβιτόρου που συνδυάζει στυλ και λειτουργικότητα, τότε η μαύρη ποδιά σερβιτόρου με μισή τσέπη one size 03-265 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Με κομψό μαύρο χρώμα και μια ευρύχωρη τσέπη, αυτή η ποδιά θα σας βοηθήσει να είστε πάντα οργανωμένοι και στυλάτοι κατά τη διάρκεια της εργασίας σας. Αποκτήστε την τώρα και ξεχωρίστε σε κάθε εργασιακή σας εμφάνιση!
22598
5202758032653
8,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Συρματινο μαλλι 20τεμ

Το συρματίνο μαλλί 20 τεμαχίων από την εταιρία είναι το ιδανικό προϊόν που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή του, το συρματίνο μαλλί θα σας εξασφαλίσει μια αψεγάδιαστη εμφάνιση που θα ξεχωρίσει. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στιλ σας με έναν μοναδικό τρόπο!
Τιμή 1,22 €

PILTSIS ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ 300gr. - (ΒΕΡΙΚΟΚΟ)

Η PILTSIS μαρμελάδα βερίκοκο 300gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν τη γεύση της φρεσκάδας και της ποιότητας σε κάθε δάχτυλο. Με την απαλή γεύση του βερικόκου να σας ταξιδεύει σε γεύσεις και αρώματα, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτήν την απολαυστική μαρμελάδα. Απολαύστε την σε ψωμί, τοστ ή σε γλυκά, και δώστε μια νότα γεύσης σε κάθε σας γεύμα. Αγοράστε τώρα την PILTSIS μαρμελάδα βερίκοκο 300gr και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 1,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Always platinum σερβιέτες normal 16τεμ

Οι σερβιέτες Always Platinum έχουν σχεδιαστεί για να είναι απαλές με την επιδερμίδα αποφεύγοντας τους ερεθισμούς.

Χάρη στο τρισδιάστατο προστατευτικό φράγμα LeakGuard προλαμβάνονται οι διαρροές από τα πλαϊνά.

Με τη τεχνολογία OdourLock οι οσμές εξουδετερώνονται αντί να καλύπτονται.

Συνιστώνται για καθημερινή χρήση, για ελαφριά έως μέτρια ροή.

Τιμή 2,69 €

Endless χαρτοπετσέτες mega λευκή 33x33cm 70 φύλλα

Οι Endless χαρτοπετσέτες mega λευκής 33x33cm με 70 φύλλα είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα τους, θα σας δώσουν την αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας και φρεσκάδας. Αποκτήστε τις Endless χαρτοπετσέτες τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας σε κάθε χρήση!
Τιμή 0,80 €

Granforte relevi block λεκάνης ocean 40gr

Η Granforte relevi block λεκάνης ocean 40gr είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και την αποτελεσματικότητά του. Ανακαλύψτε τώρα τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει στην υγιεινή του μπάνιου σας και δώστε νέα αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας συνοδεύει για πολύ καιρό με την αξιοπιστία και την απόδοσή του.
Τιμή 0,68 €

Ήλιος βανίλια 30x3gr

Η Βανίλια, με τη θαυμάσια αρωματική γεύση της, είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιημένη αρωματική ουσία στις ζύμες, τα γλυκά, και άλλα επιδόρπια. μπισκότα, πίτες, κέικ, και όλες οι γλυκιές συνταγές απαιτούν στο μαγείρεμα βανίλια.

Τιμή 3,19 €

Flexies bio paper χάρτινα καλαμάκια σπαστά 22cm 25τεμ

Χάρτινα καλαμάκια με μήκος 22 εκατοστά, σε συσκευασία 25 τεμαχίων. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον σε αντίθεση με τα πλαστικά που χρειάζονται πάνω από εκατό χρόνια για την διάσπασή τους.

Τιμή 0,47 €