• Βαση ξυλινη στρογγυλη πιτσας περιστρεφομενη 30cm
  • Βαση ξυλινη στρογγυλη πιτσας περιστρεφομενη 30cm

Βαση ξυλινη στρογγυλη πιτσας περιστρεφομενη 30cm

Η βάση ξύλινη στρογγυλή πίτσας περιστρεφόμενη 30cm της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη της πίτσας. Με την περιστρεφόμενη λειτουργία της, μπορείτε να ετοιμάσετε την τέλεια πίτσα με ομοιόμορφο ψήσιμο σε κάθε γωνία. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της βάσης εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Απολαύστε την αγαπημένη σας πίτσα σαν να βρίσκεστε σε αυθεντική πιτσαρία στην Ιταλία με αυτήν την εξαιρετική βάση πί
21641
5908275911029
12,88 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

WILD POWER ENERGY DRINK 250ml

Το WILD POWER ENERGY DRINK 250ml είναι ένα από τα πιο δυνατά ενεργειακά ποτά στην αγορά. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει άμεση ενέργεια και αναζωογόνηση σε κάθε γουλιά. Απολαύστε το κρύο ή σε θερμοκρασία δωματίου και ανακαλύψτε τη δύναμη που κρύβεται μέσα σε κάθε στιγμή. Αποκτήστε το WILD POWER ENERGY DRINK 250ml τώρα και ανανεώστε τις δυνάμεις σας!
Τιμή 0,48 €

Tulip καραμελες 1kg charleston / τριανταφυλλο

Οι Tulip καραμέλες Charleston 1kg είναι ο ιδανικός τρόπος για να γευτείτε τη γλύκα του τριαντάφυλλου σε κάθε μπουκιά. Απολαύστε την πλούσια γεύση και το αρωματικό άρωμα αυτών των καραμελών, που θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο λουλούδια και γλυκές αναμνήσεις. Αποκτήστε τώρα τις Tulip καραμέλες Charleston 1kg και αφήστε τις γεύσεις να σας κατακτήσουν!
Τιμή 5,86 €

Κορυφαία προϊόντα

Παυλίδης σοκολάτα υγείας 70% με αλατισμένα αμύγδαλα 100gr

Η αυθεντική, διαχρονική, ανεκτίμητη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, που όλοι αγαπάμε, με 70% κακάο και κομμάτια αλατισμένου αμυγδάλου για ακόμα πιο έντονη απόλαυση! Μια ξεχωριστή σοκολατένια εμπειρία από τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη!

Τιμή 1,94 €

Παπαδοπούλου cream crackers σίκαλης 5x47gr

Τα Papadopoulou cream crackers σίκαλης 5x47gr είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας. Με την πλούσια γεύση της σίκαλης και την τραγανή υφή τους, αυτά τα crackers θα σας κερδίσουν αμέσως. Ιδανικά για σνακ ή συνοδευτικό σε κάθε γεύμα, τα Papadopoulou cream crackers σίκαλης 5x47gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γευστική απόλαυση και ποιότητα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,54 €

Novel υγρό καθαριστικό spray για τα άλατα 500ml

Το Novel υγρό καθαριστικό spray για τα άλατα 500ml της εταιρίας Novel είναι το ιδανικό προϊόν που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα άλατα σας καθαρά και λαμπερά. Με την ισχυρή του σύνθεση, αυτό το καθαριστικό spray θα αφαιρέσει αποτελεσματικά κάθε ίχνος αλάτων, ενώ παράλληλα θα αφήσει ένα ευχάριστο άρωμα που θα διαρκέσει για πολλές ώρες. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε το Novel υγρό καθαριστικό spray για τα άλατα 500ml τώρα!
Τιμή 2,44 €

Primo gusto σάλτσα siciliana 350gr

Η σάλτσα siciliana της Primo Gusto είναι μια απόλαυση για τις γεύσεις σας. Με φρέσκα ντομάτες και αρωματικά μπαχαρικά, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στη γεύση της Σικελίας. Απολαύστε την με ζυμαρικά, πίτσα ή ψητά φαγητά και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα τη σάλτσα siciliana της Primo Gusto και αναβαθμίστε τα γεύματά σας!
Τιμή 3,51 €
Ruffles πατατάκια κυματιστά με ρίγανη 400gr Ruffles πατατάκια κυματιστά με ρίγανη 400gr
Περιορισμένη προσφορά!

Ruffles πατατάκια κυματιστά με ρίγανη 400gr

Τραγανά κυματιστά πατατάκια, για όλες τις ώρες, για όλες τις περιστάσεις! Τα Ruffles είναι το σήμα κατατεθέν για τα κυματιστά chips παγκοσμίως και ένα από τα πλέον δημοφιλή και αναγνωρίσιμα προϊόντα της κατηγορίας.

Κανονική τιμή 2,35 € Τιμή 2,29 €
  • -0,06 €
  • -0,06 €