0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής

1,74 €
Διαθεσιμότητα: 35 Σε απόθεμα
Ο κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον εργονομικό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, εξασφαλίζει εύκολη και γρήγορη χυμολουσία από τα λεμόνια σας. Η διαφάνεια του σας επιτρέπει να δείτε τη διαδικασία στρώσεως του χυμού, προσθέτοντας μια διασκεδαστική νότα στην προετοιμασία των ποτών σας. Αποκτήστε τον κύκλωψ λεμονοστίφτη μεγάλο διαφανή και απολαύστε φρέσκο χυμό λεμονιού σε κάθε ποτήρι!

Κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής με καρφί

2,52 €
Διαθεσιμότητα: 62 Σε απόθεμα
Ο Κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής με καρφί είναι ο τέλειος σύντροφος για την κουζίνα σας. Με τον εντυπωσιακό του σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα σας ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή. Ξεχάστε το χέρι-με-χέρι στύψιμο των λεμονιών και απολαύστε τον χυμό τους με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε τον Κύκλωψ λεμονοστίφτη με καρφί τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο γευστική και εύκολη!

Κύκλωψ λεμονοστίφτης πλαστικός 13x6,5cm

1,48 €
Διαθεσιμότητα: 16 Σε απόθεμα
Ο Κύκλωψ λεμονοστίφτης πλαστικός 13x6,5cm είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σπίτι και κάθε κουζίνα. Με τον πρακτικό σχεδιασμό του και την εξαιρετική ποιότητά του, θα μπορείτε να απολαμβάνετε φρέσκο λεμονάδα σε κάθε σας γεύμα. Αποκτήστε τον Κύκλωψ λεμονοστίφτη πλαστικό τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!

Λεμονοστίφτης πλαστικός με σακούλα

2,41 €
Διαθεσιμότητα: 25 Σε απόθεμα
Ο λεμονοστίφτης πλαστικός με σακούλα της εταιρίας είναι το απόλυτο εργαλείο για εύκολη και γρήγορη προετοιμασία φρέσκου χυμού λεμονιού. Με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, ο λεμονοστίφτης αυτός εξασφαλίζει την απόλυτη εξαγωγή του χυμού από το λεμόνι, χωρίς να χάνεται ούτε μία σταγόνα. Επιπλέον, η πρακτική σακούλα συγκεντρώνει όλο τον χυμό, εξασφαλίζοντας μηδενικά αποβλήτα και εύκολο καθάρισμα. Αποκτήστε τον δικό σας λεμονοστίφτη πλ

Sterk maya λεμονοστίφτης πλαστικός 17,5x16x16cm

1,14 €
Διαθεσιμότητα: 64 Σε απόθεμα
Ανανεωτικός, λεπτός, λεμονοστίφτης Sterk maya που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε φρέσκο χυμό λεμονιού με ευκολία και άνεση. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική κατασκευή του, είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην προετοιμασία φρέσκων χυμών!

Λεμονοστίφτης ξύλινος

1,48 €
Διαθεσιμότητα: 26 Σε απόθεμα
Ανακαλύψτε την απόλυτη ευκολία του να απολαμβάνετε τον φρέσκο χυμό λεμονιού κάθε μέρα με τον ξύλινο λεμονοστίφτη! Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτός ο λεμονοστίφτης θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός σας στην κουζίνα. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην προετοιμασία φρέσκου χυμού!
Φίλτρα
Βάρος
-
Τιμή
-

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας