Λεμονοστίφτες - Αυγοκόφτες

Ενεργά φίλτρα

Sterk maya λεμονοστίφτης πλαστικός 17,5x16x16cm

Ανανεωτικός, λεπτός, λεμονοστίφτης Sterk maya που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε φρέσκο χυμό λεμονιού με ευκολία και άνεση. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική κατασκευή του, είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην προετοιμασία φρέσκων χυμών!
Τιμή 1,14 €

Κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής

Ο κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον εργονομικό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, εξασφαλίζει εύκολη και γρήγορη χυμολουσία από τα λεμόνια σας. Η διαφάνεια του σας επιτρέπει να δείτε τη διαδικασία στρώσεως του χυμού, προσθέτοντας μια διασκεδαστική νότα στην προετοιμασία των ποτών σας. Αποκτήστε τον κύκλωψ λεμονοστίφτη μεγάλο διαφανή και απολαύστε φρέσκο χυμό λεμονιού σε κάθε ποτήρι!
Τιμή 1,74 €

Κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής με καρφί

Ο Κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής με καρφί είναι ο τέλειος σύντροφος για την κουζίνα σας. Με τον εντυπωσιακό του σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα σας ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή. Ξεχάστε το χέρι-με-χέρι στύψιμο των λεμονιών και απολαύστε τον χυμό τους με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε τον Κύκλωψ λεμονοστίφτη με καρφί τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο γευστική και εύκολη!
Τιμή 2,52 €

Κύκλωψ λεμονοστίφτης πλαστικός 13x6,5cm

Ο Κύκλωψ λεμονοστίφτης πλαστικός 13x6,5cm είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σπίτι και κάθε κουζίνα. Με τον πρακτικό σχεδιασμό του και την εξαιρετική ποιότητά του, θα μπορείτε να απολαμβάνετε φρέσκο λεμονάδα σε κάθε σας γεύμα. Αποκτήστε τον Κύκλωψ λεμονοστίφτη πλαστικό τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 1,48 €

Λεμονοστίφτης ξύλινος

Ανακαλύψτε την απόλυτη ευκολία του να απολαμβάνετε τον φρέσκο χυμό λεμονιού κάθε μέρα με τον ξύλινο λεμονοστίφτη! Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτός ο λεμονοστίφτης θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός σας στην κουζίνα. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην προετοιμασία φρέσκου χυμού!
Τιμή 1,48 €

Λεμονοστίφτης πλαστικός με σακούλα

Ο λεμονοστίφτης πλαστικός με σακούλα της εταιρίας είναι το απόλυτο εργαλείο για εύκολη και γρήγορη προετοιμασία φρέσκου χυμού λεμονιού. Με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, ο λεμονοστίφτης αυτός εξασφαλίζει την απόλυτη εξαγωγή του χυμού από το λεμόνι, χωρίς να χάνεται ούτε μία σταγόνα. Επιπλέον, η πρακτική σακούλα συγκεντρώνει όλο τον χυμό, εξασφαλίζοντας μηδενικά αποβλήτα και εύκολο καθάρισμα. Αποκτήστε τον δικό σας λεμονοστίφτη πλ
Τιμή 2,41 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού