Λεκάνες - Καλάθια απλύτων

Ενεργά φίλτρα

Et plast καλάθι πλαστικό ζεμπίλι 43lt

Το Et plast καλάθι πλαστικό ζεμπίλι 43lt της εταιρίας ET Plast είναι το απόλυτο εργαλείο οργάνωσης για το σπίτι ή το γραφείο σας. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα 43 λίτρων, μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα αντικείμενα σας με άνεση και τακτοποιημένα. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, το καλάθι ζεμπίλι της ET Plast είναι σχεδιασμένο για να αντέχει στην καθημερινή χρήση και να διαρκέσει στο χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την τάξη και τ?
Τιμή 6,47 €

Sterk καλάθι ρούχων με δαντέλα πλαστικό 52x38x29cm

Το Sterk καλάθι ρούχων με δαντέλα πλαστικό 52x38x29cm είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε τα ρούχα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Η κομψή δαντέλα του προσθέτει μια αίσθηση πολυτέλειας, ενώ το μέγεθος του είναι ιδανικό για να χωράει πολλά ρούχα. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο καλάθι να σας ξεφύγει!
Τιμή 7,34 €

Sterk καλάθι ρούχων πλαστικό 65x38x31cm

Το Sterk καλάθι ρούχων πλαστικό 65x38x31cm είναι ο τέλειος σύντροφος για την οργάνωση των ρούχων σας. Με τις ισχυρές του κατασκευής και το ευρύχωρο σχεδιασμό του, το καλάθι αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ντουλάπα σας τακτοποιημένη και τα ρούχα σας οργανωμένα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και τη λειτουργικότητα που προσφέρει!
Τιμή 6,53 €

Κύκλωψ καλάθι τρυπητό ορθογώνιο Νο556 38x15x28cm

Το καλάθι τρυπητό ορθογώνιο της Κύκλωψ με αναφορά στον κωδικό "Νο556" έχει τις εξής διαστάσεις: 38x15x28cm. Αυτό το καλάθι είναι κατάλληλο για διάφορες χρήσεις, όπως την αποθήκευση αντικειμένων, τον οργανισμό ρούχων, τη χρήση ως διακοσμητικό στοιχείο στο σπίτι ή τον κήπο, και άλλες πρακτικές χρήσεις.

Τιμή 2,08 €

Κύκλωψ καπάκι λεκάνης Νο178

Ανακαλύψτε τον Κύκλωψ καπάκι λεκάνης Νο178 και ανανεώστε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα. Με μοντέρνο σχεδιασμό και ανθεκτική κατασκευή, το καπάκι αυτό θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στο χώρο σας. Αποκτήστε τον Κύκλωψ τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το μπάνιο σας.
Τιμή 1,93 €

Κύκλωψ λεκάνη No176 15lt

Στρογγυλή λεκάνη χωρητικότητας 15 λίτρων, της εταιρίας Cyclops, κατάλληλη για να πλένετε ρούχα, να βάζετε την μπουγάδα σας ή ακόμα και για να κάνετε ποδόλουτρο. Λιτή και πρακτική, δίνει λύσεις σε κάθε νοικοκυριό ! Διαθέτει λαβές, οι οποίες καθιστούν την μεταφορά της πολύ εύκολη.

Τιμή 3,04 €

Κύκλωψ λεκάνη No177 17lt

Στρογγυλή λεκάνη χωρητικότητας 17 λίτρων, της εταιρίας Cyclops, κατάλληλη για να πλένετε ρούχα, να βάζετε την μπουγάδα σας ή ακόμα και για να κάνετε ποδόλουτρο. Λιτή και πρακτική, δίνει λύσεις σε κάθε νοικοκυριό ! Διαθέτει λαβές, οι οποίες καθιστούν την μεταφορά της πολύ εύκολη.

Τιμή 3,91 €

Κύκλωψ λεκάνη No182 27lt

Στρογγυλή λεκάνη χωρητικότητας 27 λίτρων, της εταιρίας Cyclops, κατάλληλη για να πλένετε ρούχα, να βάζετε την μπουγάδα σας ή ακόμα και για να κάνετε ποδόλουτρο. Λιτή και πρακτική, δίνει λύσεις σε κάθε νοικοκυριό ! Διαθέτει λαβές, οι οποίες καθιστούν την μεταφορά της πολύ εύκολη.

Τιμή 4,23 €

Κύκλωψ λεκάνη Νo175 10lt 40x14,5cm

Η Κύκλωψ λεκάνη Νο175 10lt 40x14,5cm είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και την λειτουργικότητά του. Με τις διαστάσεις του να το κάνουν ιδανικό για κάθε χώρο, αποτελεί μια απαραίτητη προσθήκη στο μπάνιο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει καθημερινά!
Τιμή 2,39 €

Κύκλωψ λεκάνη Νo178 45,5x22,5cm

Η λεκάνη Νο178 της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που προσφέρει λύσεις για κάθε χώρο μπάνιου. Με διαστάσεις 45,5x22,5cm, αυτή η λεκάνη συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αποκτήστε την Κύκλωψ λεκάνη Νο178 τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με ένα προϊόν που θα σας χαρίσει ανέσεις και ευχαρίστηση σε κάθε χρήση.
Τιμή 3,67 €

Κύκλωψ λεκάνη νo183 35lt

Η Κύκλωψ λεκάνη νο183 35lt είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά της, η λεκάνη αυτή θα σας προσφέρει αξιόπιστη λειτουργία για πολλά χρόνια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, λειτουργικότητα και στυλ σε ένα!
Τιμή 6,12 €

Κύκλωψ λεκάνη οβάλ 15lt

Η Κύκλωψ λεκάνη οβάλ 15lt είναι ο απόλυτος σύμμαχος για το μπάνιο σας. Με το μοναδικό της design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, σας εξασφαλίζει την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Η εταιρία Κύκλωψ φροντίζει για την άνεση και την ποιότητα στο μπάνιο σας, κάνοντας την καθημερινή σας ρουτίνα ακόμα πιο ευχάριστη. Αποκτήστε τώρα την Κύκλωψ λεκάνη οβάλ 15lt και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 3,62 €

Κύκλωψ λεκάνη οβάλ πλαστική 26lt

Η Κύκλωψ λεκάνη οβάλ πλαστική 26lt είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην καθημερινή σας ζωή. Με την ανθεκτική κατασκευή της και τη μοντέρνα σχεδίασή της, αποτελεί την ιδανική επιλογή για το μπάνιο, την κουζίνα ή τον κήπο σας. Μεγάλη χωρητικότητα 26lt για να καλύψετε κάθε ανάγκη σας, ενώ η οβάλ μορφή της προσφέρει εξαιρετική ευελιξία στη χρήση. Αποκτήστε τώρα την Κύκλωψ λεκάνη οβάλ πλαστική 26lt και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότη
Τιμή 5,69 €

Λεκάνη αχιβάδα πλαστική Νo50 35x14cm 6lt

Η πλαστική λεκάνη αχιβάδα Νο50 35x14cm 6lt είναι ο απαραίτητος σύντροφος στο μπάνιο σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό της, θα σας προσφέρει άνεση και πρακτικότητα κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε να σας ξεγελάσει η απλότητα της, αυτή η πλαστική λεκάνη είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας. Αποκτήστε την τώρα και δώστε μια νέα διάσταση στον χώρο σας!
Τιμή 1,59 €

Λεκάνη αχιβάδα πλαστική Νo51 39,5x15cm 9lt

Η πλαστική λεκάνη αχιβάδα Νο51 39,5x15cm 9lt είναι ο απόλυτος σύμμαχος στο μπάνιο σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και το μεγάλο χωρητικότητας, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον χώρο σας τακτοποιημένο και οργανωμένο. Η ανθεκτική κατασκευή της εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση της θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 2,09 €

Λεκάνη αχιβάδα πλαστική Νo52 44,5x17cm 13lt

Η λεκάνη αχιβάδα πλαστική Νο52 44,5x17cm 13lt είναι ο τέλειος σύντροφος για το μπάνιο σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και το μέγεθος της που την κάνει ιδανική για κάθε χώρο, δεν θα μπορείτε παρά να την αποκτήσετε. Η ανθεκτική κατασκευή της εγγυάται μακροχρόνια χρήση, ενώ η μεγάλη χωρητικότητα της θα σας διευκολύνει στην καθημερινή χρήση σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και λειτουργικότητα.
Τιμή 2,72 €

Λεκάνη αχιβάδα πλαστική Νo53 51x19,7cm 22lt

Η πλαστική λεκάνη αχιβάδα Νο53 51x19,7cm 22lt είναι ο απόλυτος σύμμαχος στο μπάνιο σας. Με το μοντέρνο της design και τις λειτουργικές της δυνατότητες, σας εξασφαλίζει άνεση και πρακτικότητα σε κάθε χρήση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την αγορά αυτού του εκπληκτικού προϊόντος!
Τιμή 3,54 €

Λεκάνη αχιβάδα πλαστική Νο49 30x12cm 4lt

Η πλαστική λεκάνη αχιβάδα Νο49 με διαστάσεις 30x12cm και χωρητικότητα 4lt είναι ο απόλυτος βοηθός στο μπάνιο σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό, είναι ανθεκτική και εύκολη στη χρήση. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και το λειτουργικό σχήμα της, αποτελεί μια αναγκαιότητα σε κάθε μπάνιο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει καθημερινά!
Τιμή 1,26 €

Λεκάνη αχιβάδα πλαστική Νο54 56,5x21,5cm 30lt

Η λεκάνη αχιβάδα πλαστική Νο54 56,5x21,5cm 30lt είναι η ιδανική λύση για το μπάνιο σας. Με το μοντέρνο της design και το μέγεθος που την κάνει πρακτική για κάθε χώρο, αυτή η λεκάνη αχιβάδα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το μπάνιο σας καθαρό και οργανωμένο. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα αξεσουάρ που συνδυάζει ποιότητα, λειτουργικότητα και στυλ.
Τιμή 4,30 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού