0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Το θερμό χρώμα που διαθέτει η λάμπα είναι πιο κοντά σε αυτό της φωτιάς το οποίο θα προσδώσει μια ζεστή αίσθηση στο χώρο που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Η συγκεκριμένη λάμπα αν τοποθετηθεί μόνη της είναι ικανή να φωτίσει επαρκώς ένα μικρό χώρο, περίπου 6 τ.μ.. Μπορεί να αντικαταστήσει μια πυρακτώσεως από 50 μέχρι 58 watt ή μια αλογόνου από 30 μέχρι 34 watt, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο φωτεινότητας στο χώρο.

Ισχύς: 8W

Τάση: 220V

Lumen: 690lm

Χρώμα: Θερμό Λευκό

Εφαρμογή: E27

Σχήμα: G45

Διαθεσιμότητα: 84 Σε απόθεμα

Οι λάμπες LED είναι γνωστές για την εξαιρετική απόδοση και την εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με τις παραδοσιακές λάμπες πυράκτωσης. Επίσης, διαρκούν περισσότερο και συνεισφέρουν στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Διαθεσιμότητα: 193 Σε απόθεμα

Το ψυχρό λευκό χρώμα που διαθέτει η λάμπα θα προσδώσει μια "καθαρή" αίσθηση στο χώρο σας κάνοντας την ιδανική επιλογή για κουζίνες, μπάνια και εξωτερικούς χώρους. Η συγκεκριμένη λάμπα αν τοποθετηθεί μόνη της είναι ικανή να φωτίσει επαρκώς ένα χώρο, περίπου 14 τ.μ. (όσο ένα συνηθισμένο δωμάτιο). Μπορεί να αντικαταστήσει μια πυρακτώσεως από 117 μέχρι 124 watt ή μια αλογόνου από 70 μέχρι 74 watt, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο φωτεινότητας στο χώρο.

Ισχύς: 15W

Τάση: 220V

Lumen: 1450lm

Χρώμα: Ψυχρό Λευκό

Εφαρμογή: E27

Σχήμα: A65

Διαθεσιμότητα: 85 Σε απόθεμα

Το θερμό χρώμα που διαθέτει η λάμπα είναι πιο κοντά σε αυτό της φωτιάς το οποίο θα προσδώσει μια ζεστή αίσθηση στο χώρο που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Η συγκεκριμένη λάμπα αν τοποθετηθεί μόνη της είναι ικανή να φωτίσει επαρκώς ένα μικρό χώρο, περίπου 3 τ.μ.. Μπορεί να αντικαταστήσει μια πυρακτώσεως από 25 μέχρι 32 watt ή μια αλογόνου από 15 μέχρι 19 watt, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο φωτεινότητας στο χώρο.

Διαθεσιμότητα: 116 Σε απόθεμα

Eurolamp λάμπα νυχτός με βάση E14, τύπου T23, ισχύ 5W, χρώμα φωτισμού μπλε και διαστάσεις 20x53mm

Αυτή η λάμπα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φωτισμός νυχτός ή για να προσθέσει μια ενδιαφέρουσα πινελιά χρώματος στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για διάφορες διακοσμητικές και ατμοσφαιρικές εφαρμογές.

Διαθεσιμότητα: 24 Σε απόθεμα

Eurolamp λάμπα νυχτός με βάση E27, τύπου T30, ισχύ 5W, χρώμα φωτισμού κίτρινο και διαστάσεις 30x60mm

Αυτή η λάμπα είναι κατάλληλη για χρήση ως φωτισμός νυχτός και προσφέρει ένα ζεστό και φιλικό φωτισμό που μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας άνετης ατμόσφαιρας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για διάφορες εφαρμογές όπου απαιτείται φωτεινός φωτισμός νυχτός ή διακοσμητικός φωτισμός.

Διαθεσιμότητα: 18 Σε απόθεμα

Eurolamp λάμπα νυχτός με βάση E27, τύπου T30, ισχύ 5W, χρώμα φωτισμού πράσινο και διαστάσεις 30x60mm

Αυτή η λάμπα είναι κατάλληλη για χρήση ως φωτισμός νυχτός και προσφέρει έναν ατμοσφαιρικό και διακοσμητικό φωτισμό. Με το πράσινο χρώμα της, μπορεί να δημιουργήσει ενδιαφέρουσες ατμοσφαιρικές εφέ στον χώρο σας και να τον διακοσμήσει με ένα ξεχωριστό στυλ.

Διαθεσιμότητα: 20 Σε απόθεμα

Το Eurolamp φωτάκι νυχτός LED με διακόπτη, μοντέλο 147-15050, είναι μια λυχνία νυχτός που προσφέρει απαλό, διακοσμητικό φωτισμό.

Το Eurolamp φωτάκι νυχτός LED με διακόπτη 5W είναι πολύ χρήσιμο για τη δημιουργία απαλού φωτισμού στον ύπνο, το μπάνιο και άλλους χώρους όπου επιθυμείτε να έχετε φωτισμό το βράδυ χωρίς να είναι πολύ φωτεινό. Ο διακόπτης του σάς επιτρέπει να το ενεργοποιείτε και να το απενεργοποιείτε εύκολα.

Osram λάμπα led E14 4,9W 6500k

1,56 €
Διαθεσιμότητα: 39 Σε απόθεμα

Η συγκεκριμένη λάμπα αν τοποθετηθεί μόνη της είναι ικανή να φωτίσει επαρκώς ένα μικρό χώρο, περίπου 4 τ.μ.. Μπορεί να αντικαταστήσει μια πυρακτώσεως από 33 μέχρι 41 watt ή μια αλογόνου από 20 μέχρι 24 watt, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο φωτεινότητας στο χώρο.

Osram λάμπα led E27 10W 6500k

2,36 €
Διαθεσιμότητα: 6 Σε απόθεμα

Το ψυχρό λευκό χρώμα που διαθέτει η λάμπα θα προσδώσει μια "καθαρή" αίσθηση στο χώρο σας κάνοντας την ιδανική επιλογή για κουζίνες, μπάνια και εξωτερικούς χώρους. Η συγκεκριμένη λάμπα αν τοποθετηθεί μόνη της είναι ικανή να φωτίσει επαρκώς ένα μικρό χώρο, περίπου 10 τ.μ.. Μπορεί να αντικαταστήσει μια πυρακτώσεως από 83 μέχρι 90 watt ή μια αλογόνου από 50 μέχρι 54 watt, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο φωτεινότητας στο χώρο.

Διαθεσιμότητα: 109 Σε απόθεμα

Το θερμό χρώμα που διαθέτει η λάμπα είναι πιο κοντά σε αυτό της φωτιάς το οποίο θα προσδώσει μια ζεστή αίσθηση στο χώρο που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Η συγκεκριμένη λάμπα αν τοποθετηθεί μόνη της είναι ικανή να φωτίσει επαρκώς ένα μεγάλο χώρο, περίπου 15 τ.μ.. Μπορεί να αντικαταστήσει μια πυρακτώσεως από 125 μέχρι 132 watt ή μια αλογόνου από 75 μέχρι 79 watt, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο φωτεινότητας στο χώρο.

Διαθεσιμότητα: 67 Σε απόθεμα

Το χρώμα της λάμπας προσομοιώνει εκείνο του φωτός της ημέρας κάνοντάς την ιδανική επιλογή για γραφεία αφού δεν κουράζει, αλλά και σε σημεία που δεν θέλετε να αλλοιώνονται τα χρώματα των αντικειμένων. Η συγκεκριμένη λάμπα αν τοποθετηθεί μόνη της είναι ικανή να φωτίσει επαρκώς ένα μεγάλο χώρο, περίπου 15 τ.μ.. Μπορεί να αντικαταστήσει μια πυρακτώσεως από 125 μέχρι 132 watt ή μια αλογόνου από 75 μέχρι 79 watt, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο φωτεινότητας στο χώρο.

Osram λάμπα led E14 5,5W 2700k

1,56 €
Διαθεσιμότητα: 42 Σε απόθεμα

Το θερμό χρώμα που διαθέτει η λάμπα είναι πιο κοντά σε αυτό της φωτιάς το οποίο θα προσδώσει μια ζεστή αίσθηση στο χώρο που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Η συγκεκριμένη λάμπα αν τοποθετηθεί μόνη της είναι ικανή να φωτίσει επαρκώς ένα μικρό χώρο, περίπου 4 τ.μ.. Μπορεί να αντικαταστήσει μια πυρακτώσεως από 33 μέχρι 41 watt ή μια αλογόνου από 20 μέχρι 24 watt, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο φωτεινότητας στο χώρο.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας