Κουτάλια - Πιρούνια μιας χρήσης

Ενεργά φίλτρα

Colorato ξύλινα κουτάλια φαγητού συσκευασμένα 1/1 16cm 100τεμ

Ανανεωτικά, οικολογικά κουτάλια φαγητού από βιοδιασπώμενο υλικό, ιδανικά για την προστασία του περιβάλλοντος. Με μήκος 16cm και πιστοποίηση FSC, είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γεύμα. Αποκτήστε τα τώρα σε συσκευασία 100 τεμαχίων και απολαύστε την βιώσιμη εμπειρία φαγητού!
Τιμή 4,45 €

Cover βιοδιασπώμενα κουταλάκια 16cm 10τεμ

Τα βιοδιασπώμενα κουταλάκια 16cm της εταιρίας Cover είναι η ιδανική επιλογή για κάθε οικολογικό νοικοκυριό. Με υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα, αυτά τα κουταλάκια προσφέρουν μια βιώσιμη επιλογή για τον καθημερινό σας χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτά τα υπέροχα κουταλάκια και να συμβάλετε στη διατήρηση του περιβάλλοντος.
Τιμή 1,13 €

Cover βιοδιασπώμενα μαχαίρια 17,5cm 10τεμ

Οι βιοδιασπώμενες μαχαίρια Cover διαθέτουν μήκος 17,5 εκατοστά και προσφέρουν μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον λύση για την κουζίνα σας. Με ένα πακέτο των 10 τεμαχίων, αυτά τα μαχαίρια είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση στο σπίτι ή ακόμα και σε επαγγελματικό περιβάλλον. Αποκτήστε τώρα τα Cover βιοδιασπώμενα μαχαίρια και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και υπεύθυνο προς το περιβάλλον.
Τιμή 1,13 €

Cover βιοδιασπώμενα πιρούνια 16,5cm 10τεμ

Τα βιοδιασπώμενα πιρούνια της Cover είναι η ιδανική επιλογή για κάθε οικολογικό νοικοκυριό. Με μήκος 16,5cm και ποσότητα 10 τεμάχια, αυτά τα πιρούνια συνδυάζουν την ποιότητα και την προστασία του περιβάλλοντος. Αποκτήστε τα τώρα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο βιώσιμη!
Τιμή 1,13 €

Novatex patmos κουτάλι λεμονάδας ανοξείδωτο 3τεμ 10-636

Το Novatex patmos κουτάλι λεμονάδας ανοξείδωτο 3τεμ 10-636 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει την κουζίνα σας να λάμπει. Με το μοντέρνο του design και την ανθεκτικότητά του, αυτό το σετ κουτάλια θα γίνει η αγαπημένη επιλογή σας για κάθε γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια πινελιά πολυτέλειας στην κουζίνα σας!
Τιμή 1,78 €

Practic πιρουνάκι δίαινα ξύλινο 8,5cm 200τεμ

Το Practic πιρουνάκι δίαινα ξύλινο 8,5cm 200τεμ είναι ο απαραίτητος σύντροφος για κάθε γεύμα! Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το πιρουνάκι θα κάνει το φαγητό σας ακόμα πιο απολαυστικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε τώρα και να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο τραπέζι!
Τιμή 1,19 €

Αστήρ κουταλάκι παγωτού συσκευασμένο 95 mm 100τεμ

Τα κουταλάκια παγωτού τύπου "Αστήρ" είναι ιδανικά για να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας παγωτά με άνεση και στυλ. Η συσκευασία περιλαμβάνει 100 τεμάχια από αυτά τα κουταλάκια, και κάθε ένα έχει μήκος 95 mm.

Τιμή 3,22 €

Βιοδιασπώμενα 1/1 συσκευασμένα ξύλινα κουτάλια παγωτού 9,5cm 100τεμ

Ανανεώστε την εμπειρία σας στο σερβίρισμα του παγωτού με τα βιοδιασπώμενα ξύλινα κουτάλια παγωτού 9,5cm 100τεμ. Απολαύστε το παγωτό σας με άνεση και στυλ, ενώ παράλληλα φροντίζετε και για το περιβάλλον. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους σας σε κάθε εκδήλωση!
Τιμή 3,19 €

Βιοδιασπώμενα 1/1 συσκευασμένα ξύλινα κουτάλια φαγητού 16cm 100τεμ

Ανακαλύψτε την ομορφιά και την ποιότητα των βιοδιασπώμενων ξύλινων κουταλιών φαγητού 16cm! Με 100 τεμάχια από την κορυφαία εταιρία, αυτά τα κουτάλια δεν είναι μόνο περιβαλλοντικά φιλικά, αλλά είναι και ιδανικά για κάθε γεύμα. Αγοράστε τα τώρα και απογειώστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 4,34 €

Βιοδιασπώμενα ξύλινα μαχαίρια φαγητού 16cm 100τεμ

Ανανεώστε την κουζίνα σας με τα βιοδιασπώμενα ξύλινα μαχαίρια φαγητού 16cm! Αυτά τα μαχαίρια δεν είναι μόνο περιβαλλοντικά φιλικά, αλλά είναι και πρακτικά και ανθεκτικά. Με τα 100 τεμάχια σε αυτό το σετ, θα έχετε πάντα ένα μαχαίρι στην διάθεσή σας για κάθε είδος φαγητού. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 1,97 €

Βιοδιασπώμενα ξύλινα πιρούνια φαγητού 16cm 100τεμ

Τα βιοδιασπώμενα ξύλινα πιρούνια φαγητού 16cm της εταιρίας BIO Papro είναι η ιδανική επιλογή για το καθημερινό σας γεύμα. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ξύλο, είναι ανθεκτικά και πρακτικά. Με το μοναδικό τους design, θα προσθέσουν στυλ στο τραπέζι σας και θα κάνουν το φαγητό σας ακόμα πιο ευχάριστο. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την εμπειρία του φαγητού με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 2,09 €

Κουτάλια παγωτού ξύλινα 9,5cm 100τεμ

Αποκτήστε τώρα τα υπέροχα ξύλινα κουτάλια παγωτού 9,5cm σε συσκευασία 100 τεμαχίων! Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτά τα κουτάλια θα σας χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία γεύσης κάθε φορά που θα τα χρησιμοποιείτε. Απολαύστε το αγαπημένο σας παγωτό με στυλ και κομψότητα, και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας σε κάθε ευκαιρία. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του παγωτού!
Τιμή 1,44 €

Ξύλινα πιρούνια 16cm 8τεμ

Ανανεωτικά, μοντέρνα και πρακτικά, τα Ξύλινα πιρούνια 16cm 8τεμ της εταιρίας μας είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε γεύμα. Με το μοναδικό τους design και την ανθεκτική κατασκευή τους, θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε σε κάθε τραπέζι. Αποκτήστε τώρα τα δικά σας και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ!
Τιμή 0,37 €

Ξύλινο κουτάλι 16cm 8τεμ

Ανανεωτικό και πρακτικό, το Ξύλινο κουτάλι 16cm 8τεμ θα σας βοηθήσει στην κουζίνα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ξύλο, αυτό το σετ κουταλιών θα δώσει μια φυσική αίσθηση στην κουζίνα σας και θα σας βοηθήσει στην παρασκευή των αγαπημένων σας φαγητών. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό σετ κουταλιών και να βελτιώσετε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 0,37 €

Σετ κουτάλι-πιρούνι-μαχαίρι ξύλινο 24τεμ

Το σετ κουτάλι-πιρούνι-μαχαίρι ξύλινο 24 τεμαχίων είναι ο απαραίτητος σύντροφος κάθε γεύματος. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό του, θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ξύλο, είναι ανθεκτικό και λειτουργικό. Αποκτήστε το σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητοϋγείας σας!
Τιμή 1,04 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού