0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Φίλτρα
Φίλτρα
Μάρκα
Βάρος
-
Τιμή
-

Tns κουρτίνα μπάνιου μονόχρωμη 180x200cm

10,37 €
Διαθεσιμότητα: 9 Σε απόθεμα

Κουρτίνα μπάνιου της εταιρείας TnS, η οποία αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για να διατηρήσετε στεγνό τον χώρο του μπάνιου σας, αλλά παράλληλα αποτελεί και ένα διακοσμητικό στοιχείο. Είναι κατάλληλη για τοποθέτηση είτε σε μπανιέρα, είτε σε ντουζιέρα. Κατασκευάζεται από πολυεστερικό ύφασμα, το οποίο είναι αδιαβροχοποιημένο, συγκρατώντας έτσι τα νερά. Έχει μεγαλύτερη αντίσταση στους μύκητες και τη μούχλα σε σχέση με μία πλαστική, ενώ παράλληλα προσθέτει υψηλή αισθητική στο μπάνιο σας. Ανά τακτά διαστήματα θα πρέπει να την καθαρίζετε, ώστε να απομακρύνονται τα υπολείμματα βρωμιάς, αλλά και να έχει πάντα όμορφη όψη. Μετά από κάθε μπάνιο σας θα πρέπει να την αφήνετε ανοιχτή για να στεγνώσει, ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη υγιεινή.

Estia rain eva κουρτίνα μπάνιου υφασμάτινη...

5,49 €
Διαθεσιμότητα: 1 Σε απόθεμα

Κουρτίνα μπάνιου της εταιρείας Estia, η οποία αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για να διατηρήσετε στεγνό τον χώρο του μπάνιου σας, αλλά παράλληλα αποτελεί και ένα διακοσμητικό στοιχείο. Είναι κατάλληλη για τοποθέτηση είτε σε μπανιέρα, είτε σε ντουζιέρα. Κατασκευάζεται από πολυεστερικό ύφασμα, το οποίο είναι αδιαβροχοποιημένο, συγκρατώντας έτσι τα νερά. Έχει μεγαλύτερη αντίσταση στους μύκητες και τη μούχλα σε σχέση με μία πλαστική, ενώ παράλληλα προσθέτει υψηλή αισθητική στο μπάνιο σας. Ανά τακτά διαστήματα θα πρέπει να την καθαρίζετε, ώστε να απομακρύνονται τα υπολείμματα βρωμιάς, αλλά και να έχει πάντα όμορφη όψη. Μετά από κάθε μπάνιο σας θα πρέπει να την αφήνετε ανοιχτή για να στεγνώσει, ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη υγιεινή.

Η τοποθέτηση της πραγματοποιείται με κρίκους, στην αντίστοιχη βέργα της μπανιέρας ή της ντουζιέρας σας.

Χρώμα: Διάφανο

Διάσταση: 180x180

Tns κουρτίνα μπάνιου μονόχρωμη με κρίκους...

6,63 €
Διαθεσιμότητα: 18 Σε απόθεμα
Η κουρτίνα μπάνιου Tns με κρίκους σε μονόχρωμο σχέδιο δημιουργεί μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας στο μπάνιο σας. Με διαστάσεις 180x180cm, αυτή η κουρτίνα προστατεύει το μπάνιο σας από το νερό και προσθέτει στυλ και λειτουργικότητα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε το χώρο σας με ένα κομμάτι που θα σας ενθουσιάσει κάθε φορά που το βλέπετε.

Κουρτίνα μπάνιου amethust sotero 180x200cm 100%...

8,37 €
Διαθεσιμότητα: 4 Σε απόθεμα
Η κουρτίνα μπάνιου Amethust Sotero 180x200cm 100% πολυεστέρας είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα. Με το μοναδικό της σχεδιασμό και την ανθεκτικότητά της, θα σας προστατεύει από το νερό και θα δώσει μια φρέσκια νότα στο χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με ένα μόνο κλικ!

Κουρτίνα μπάνιου beige sotero 180x200cm 100%...

8,58 €
Διαθεσιμότητα: 2 Σε απόθεμα
Η κουρτίνα μπάνιου beige sotero 180x200cm 100% πολυεστέρας είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε το μπάνιο σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και το κομψό σχεδιασμό της, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας και άνεσης. Η απαλή υφή του υλικού της θα σας χαλαρώσει και θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να είστε σε ένα πέτρινο λουτρό στο ιδιωτικό σας σπίτι. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και ποιότητα!

Κουρτίνα μπάνιου emerald sotero 180x200cm 100%...

8,51 €
Διαθεσιμότητα: 11 Σε απόθεμα
Ανανεώστε το μπάνιο σας με την πολυτέλεια και το στυλ που προσφέρει η κουρτίνα μπάνιου emerald sotero. Με διαστάσεις 180x200cm και κατασκευασμένη από 100% πολυεστέρα, αυτή η κουρτίνα θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο σας. Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση και η ποιότητα υλικών της θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα κάνουν κάθε μπάνιο να δείχνει σαν να βρίσκεται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Αποκτήστε την σήμερα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μ

Σωλήνας κουρτίνας μπάνιου 1,6m

3,02 €
Διαθεσιμότητα: 29 Σε απόθεμα
Η σωλήνας κουρτίνας μπάνιου 1,6m είναι η ιδανική λύση για το μπάνιο σας. Με ανθεκτικό υλικό και εύκολη τοποθέτηση, αυτός ο σωλήνας θα σας προσφέρει μια ανθεκτική και αξιόπιστη λύση για την κουρτίνα του μπάνιου σας. Αποκτήστε τον σήμερα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα!

Σωλήνας κουρτίνας μπάνιου 80x170cm

6,38 €
Διαθεσιμότητα: 5 Σε απόθεμα
Ανανεώστε το μπάνιο σας με τον υπέροχο σωλήνα κουρτίνας 80x170cm! Με ανθεκτικό υλικό και μοντέρνο σχεδιασμό, θα δώσει μια φρέσκια αίσθηση στο χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και πρακτικότητα!
Φίλτρα
Μάρκα
Βάρος
-
Τιμή
-

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας