• Vita corned beef 200gr
  • Vita corned beef 200gr
  • Vita corned beef 200gr
  • Vita corned beef 200gr
  • Vita corned beef 200gr
  • Vita corned beef 200gr
  • Vita corned beef 200gr
  • Vita corned beef 200gr
  • Vita corned beef 200gr
  • Vita corned beef 200gr
  • Vita corned beef 200gr
  • Vita corned beef 200gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVita

Vita corned beef 200gr

Κορν Μπιφ της εταιρείας Vita για το sandwich, στο κολατσιό στο σχολείο, στο camping, στις εκδρομές, αλλά και στην καρμπονάρα, στην πίτσα, στις σάλτσες και στις σαλάτες.

9349
5200315739014
3,94 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Aldoro τόνος σε νερό 160gr

Ο τόνος σε νερό της Aldoro είναι ελαφρύς και γευστικός. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη τροφή που εξασφαλίζει την πολύτιμη, ισορροπημένη ημερήσια πρόσληψη μετάλλων, πρωτεϊνών και βιταμινών, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ελαφρύς και εύπεπτος χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά.

Τιμή 1,63 €

Rio mare insalatissime σαλάτα με τόνο & κους κους 2x160gr

Ανανεωτική γεύση με τη Rio mare insalatissime σαλάτα με τόνο & κους κους 2x160gr! Απολαύστε τον τόνο υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με τον αρωματικό κους κους, για μια εκλεπτυσμένη γευστική εμπειρία. Ιδανική για γρήγορα και υγιεινά γεύματα, αυτή η σαλάτα θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και τη γεύση της. Αποκτήστε τη σήμερα και ανακαλύψτε τον κόσμο των απολαύσεων!
Τιμή 5,51 €

Altura τόνος σε ηλιέλαιο 3x80gr

Τόνος της εταιρίας Altura, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Σημαντική πηγή πρωτεΐνης και ωμέγα 3 λιπαρών, ο τόνος ενισχύει τέλεια τις σαλάτες, φαγητά όπως τα ζυμαρικά ή και σάντουιτς.

Τιμή 3,41 €

Ομοσπονδία μανιτάρια 380gr

Το Ομοσπονδία μανιτάρια 380gr είναι το τέλειο προϊόν για να προσθέσετε στη διατροφή σας. Φρέσκα και νόστιμα μανιτάρια που θα σας δώσουν μια μοναδική γεύση και θρεπτική αξία. Απολαύστε τα σε σαλάτες, σάλτσες ή ψητά και ανακαλύψτε τη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων της Ομοσπονδίας. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!

Τιμή 1,47 €
Flokos σκουμπρί καπνιστό 150gr
Περιορισμένη προσφορά!

Flokos σκουμπρί καπνιστό 150gr

Το Flokos σκουμπρι 150gr, καπνιστο, είναι ένα προϊόν που ξεχωρίζει για την απίστευτη γεύση και ποιότητά του. Με κάθε δοση που θα απολαύσετε, θα ταξιδέψετε σε μια θάλασσα γεύσεων και αρωμάτων. Αφήστε το Flokos σκουμπρι 150gr, καπνιστο, να σας καταπλήξει με τη μοναδική του γεύση και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γευστικής ηδονής.
Κανονική τιμή 2,98 € Τιμή 2,85 €
  • -0,13 €
  • -0,13 €

Κορυφαία προϊόντα

Συμεωνίδης φουντούκια ψημένα 180gr

Φουντούκια ψημένα της εταιρείας Συμεωνίδης, τα οποία είναι ένα είδος ξηρού καρπού που ξεχωρίζουν για τη γλυκιά τους γεύση. Είναι πολύ πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, ωφέλιμα λίπη, βιταμίνες και μέταλλα. Τα φουντούκια περιέχουν σημαντικές ποσότητες αντιοξειδωτικών. Τα αντιοξειδωτικά είναι ουσίες που προστατεύουν το σώμα μας από τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες οδηγούν σε οξειδωτικό στρες και μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση, καρκίνο και καρδιακές παθήσεις. Η κατανάλωση φουντουκιών έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει την καρδιά. Η υψηλή τους περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, κάλιο, μαγνήσιο, διαιτητικές ίνες, αντιοξειδωτικά και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία. Τα φουντούκια μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα στη διατροφή μας αυτούσια ως ένα υγιεινό σνακ ή ως συστατικό σε πολλά πιάτα.

Τιμή 3,95 €

Fairy υγρό πιάτων μήλο 320ml

Το Fairy υγρό πιάτων με μήλο 320ml είναι το ιδανικό προϊόν για να καθαρίσετε τα πιάτα σας με λάμψη και φρεσκάδα. Η μοναδική του σύνθεση με μήλο αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι η κουζίνα σας είναι πάντα καθαρή και φροντισμένη. Αποκτήστε το Fairy υγρό πιάτων με μήλο 320ml τώρα και αφήστε τα πιάτα σας να λάμψουν σαν καινούργια!
Τιμή 2,08 €

Ματίνα τροφή πουλιών κελαϊδίνη 200gr

Η Ματίνα τροφή πουλιών κελαϊδίνη 200gr είναι μια τροφή που σχεδιάστηκε για να προσφέρει τις αναγκαίες θρεπτικές ουσίες στα πουλιά, ειδικά στα κελαϊδίνια. Η τροφή αυτή περιλαμβάνει συστατικά που είναι σημαντικά για την υγεία των πουλιών και την διατροφή τους.

Τιμή 0,74 €