• Nutri Valley κοτόπουλο φιλέτο στήθος σε νερό 2x160gr
  • Nutri Valley κοτόπουλο φιλέτο στήθος σε νερό 2x160gr
  • Nutri Valley κοτόπουλο φιλέτο στήθος σε νερό 2x160gr
  • Nutri Valley κοτόπουλο φιλέτο στήθος σε νερό 2x160gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNutri Valley

Nutri Valley κοτόπουλο φιλέτο στήθος σε νερό 2x160gr

Το Nutri Valley κοτόπουλο φιλέτο στήθος σε νερό, είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη, χωρίς συντηρητικά και γλουτένη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα και χωρίς επεξεργασία στην σαλάτα.

8426
5200132752319
4,63 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Το Nutri Valley κοτόπουλο φιλέτο στήθος σε νερό, είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη, χωρίς συντηρητικά και γλουτένη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα και χωρίς επεξεργασία στην σαλάτα.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Natura μανιτάρια τεμαχισμένα 3x250gr

Μανιτάρια της εταιρίας Natura Natural's Flavors, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Μπορείτε να τα δοκιμάσετε ως γαρνιτούρα σε ψάρια και κρεατικά, σε συνταγές όπως ριζότο, σάλτσες ζυμαρικών, πίτσες αλλά και σε σαλάτες.

Τιμή 2,85 €

Trata χταπόδι σε ελαιόλαδο 100gr

Αγαπημένο θαλασσινό και αναπόσπαστος μεζές του ελληνικού τραπεζιού, το χταπόδι TRATA αποτελεί μια ιδανική πρόταση για ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε πρωτεΐνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, χωρίς συντηρητικά. Βασισμένο στις αγαπημένες ελληνικές γευστικές συνήθειες, το προϊόν αυτό συνδυάζει άψογα την γεύση του χταποδιού με ελαιόλαδο και άρωμα ξυδιού!

Τιμή 3,07 €

Lutece μανιτάρια κομμένα 800gr

Τα Lutece μανιτάρια κομμένα 800gr είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας! Φρέσκα, γευστικά και υγιεινά, αυτά τα μανιτάρια θα δώσουν μια μοναδική γεύση σε κάθε πιάτο που ετοιμάζετε. Με την πλούσια γεύση και τη θρεπτική αξία τους, τα Lutece μανιτάρια είναι η ιδανική επιλογή για όλες τις συνταγές σας. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 4,23 €

Ζαναέ κεφτεδάκια σε σάλτσα τομάτας 280gr

Τα Κεφτεδάκια σε σάλτσα τομάτας αποτελούν ένα θαυμάσιο γεύμα που θα ικανοποιήσει αυτούς που αγαπούν το κρέας και όχι μόνο! Παράγονται από προσεκτικά επιλεγμένο βοδινό κρέας, το οποίο περνά από αυστηρές διαδικασίες ελέγχου διεθνών προδιαγραφών, ζυμώνεται με όλα τα αρωματικά φυσικά συστατικά, μορφοποιείται και μαγειρεύεται σε μια εύγεστη σάλτσα τομάτας. Απολαύστε τα μόνα τους σαν κύριο πιάτο ή σαν ορεκτικό!

Τιμή 3,07 €

Trata τόνος σε νερό 3x80gr

Ο τόνος TRATA σε νερό είναι ένα θρεπτικό και γευστικό προϊόν κορυφαίας ποιότητας, χωρίς συντηρητικά, πλούσιο σε πρωτεΐνες, φώσφορο και βιταμίνη Β12. Οι χαμηλές θερμίδες του τον καθιστούν ιδανική πρόταση για υγιεινή διατροφή και δίαιτα, αλλά και την αγαπημένη σας πρώτη ύλη για κάθε είδους δημιουργία! Ο τόνος TRATA παράγεται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack (katsuwonus pelamis). Το συγκεκριμένο είδος τόνου, λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ανήκει στα ψάρια που συνιστά προς κατανάλωση η Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης. Παράλληλα, o πληθυσμός του τόνου skipjack θεωρείται βιώσιμος έναντι της τρέχουσας παγκόσμιας κατανάλωσής του.

Τιμή 4,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns κουπα κεραμικη διαφορα χρωματα

Η κεραμική κούπα Tns είναι ο τέλειος σύντροφος για τον πρωινό καφέ σας. Με μοντέρνο design και διαφορετικά χρώματα να επιλέξετε, θα γίνει η αγαπημένη κούπα σας για κάθε στιγμή της ημέρας. Αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με την κομψή και πρακτική κεραμική κούπα Tns.
Τιμή 1,61 €

Maki υγρό πιάτων λεμόνι 500ml

Το υγρό πιάτων της εταιρείας Maki δρα ενάντια στα λίπη και τα υπολείμματα τροφών, καθαρίζει σε βάθος, ξεβγάζεται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Τιμή 0,79 €

Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ

Ανακαλύψτε το Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ και απολαύστε άριστη ποιότητα καθαρισμού και φρεσκάδας σε κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθαριότητα του σπιτιού σας εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε το Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ τώρα και απογειώστε τον καθαρισμό σας!
Τιμή 1,84 €

Elvive σαμπουάν θρέψης coconut oil 400ml

Σαμπουάν με εκλεκτό έλαιο καρύδας για εντατική ενυδάτωση και μεταξένια λάμψη. Τα Κανονικά προς Ξηρά μαλλιά είναι συχνά τραχιά, θαμπά και χωρίς ζωντάνια. Χρειάζονται θρέψη που να μην τα βαραίνει, αλλά να τα αφήνει λαμπερά και όμορφα.

Τιμή 3,97 €

Alufix σακούλες απορριμμάτων 45x50cm 25lt 40τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Alufix, σε μικρό μέγεθος, κατάλληλες για καλαθάκια απορριμμάτων wc ή και γραφείου.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 40 σακούλες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε μακριά από τα παιδιά. Κίνδυνος ασφυξίας.

Μήκος: 45cm

Πλάτος: 50cm

Τιμή 0,79 €