• Παλίρροια φασόλια γίγαντες γιαχνί 2kg
  • Παλίρροια φασόλια γίγαντες γιαχνί 2kg
  • Παλίρροια φασόλια γίγαντες γιαχνί 2kg
  • Παλίρροια φασόλια γίγαντες γιαχνί 2kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠαλίρροια

Παλίρροια φασόλια γίγαντες γιαχνί 2kg

Τα Παλίρροια φασόλια γίγαντες γιαχνί 2kg είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και θρεπτικό γεύμα. Με τη μοναδική τους γεύση και την υψηλή ποιότητά τους, αυτά τα φασόλια θα σας ενθουσιάσουν. Προσθέστε τα στις αγαπημένες σας συνταγές για να δημιουργήσετε νόστιμα γεύματα που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις σε κάθε γεύμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν της Παλίρροια!
15679
5201119000409
10,78 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Freshly luncheon meat από κοτόπουλο 200gr

Το αγνό σε φρέσκες συνθήκες κατανάλωσης κοτόπουλο, είναι το αγαπημένο σνακ των περισσότερων ανθρώπων. Το νόστιμο αυτό luncheon meat έχει βελούδινη υφή και είναι ιδανικό για σάντουιτς, σαλάτες ή ακόμα και για να το φάτε μόνο του. Με τα 200 γραμμάρια αυτού του προϊόντος, θα μπορέσετε να απολαύσετε την γεύση του σε πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Απολαύστε το!
Τιμή 1,60 €

Rio mare insalatissime σαλάτα με τόνο & κους κους 2x160gr

Ανανεωτική γεύση με τη Rio mare insalatissime σαλάτα με τόνο & κους κους 2x160gr! Απολαύστε τον τόνο υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με τον αρωματικό κους κους, για μια εκλεπτυσμένη γευστική εμπειρία. Ιδανική για γρήγορα και υγιεινά γεύματα, αυτή η σαλάτα θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και τη γεύση της. Αποκτήστε τη σήμερα και ανακαλύψτε τον κόσμο των απολαύσεων!
Τιμή 5,51 €

Ζαναέ κρεμμυδάκια μαγειρεμένα για στιφάδο 280gr

Το Ζαναέ στιφάδο είναι ένα πιάτο της ελληνικής κουζίνας που περιλαμβάνει μοσχαρίσιο κρέας στη σάλτσα του, με κρεμμύδια, σκόρδο, κόκκινο κρασί και μπαχαρικά. Συνήθως σε μια συσκευασία 280gr περιέχονται τα υλικά για ένα μερίδα. Το Ζαναέ στιφάδο συνήθως σερβίρεται με ρύζι, πατάτες ή πουρέ πατάτας.

Τιμή 2,86 €

Trata χταπόδι σε ελαιόλαδο 100gr

Αγαπημένο θαλασσινό και αναπόσπαστος μεζές του ελληνικού τραπεζιού, το χταπόδι TRATA αποτελεί μια ιδανική πρόταση για ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε πρωτεΐνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, χωρίς συντηρητικά. Βασισμένο στις αγαπημένες ελληνικές γευστικές συνήθειες, το προϊόν αυτό συνδυάζει άψογα την γεύση του χταποδιού με ελαιόλαδο και άρωμα ξυδιού!

Τιμή 3,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Misko κοραλάκι 500gr

Είναι το µακαρονάκι µε το καµπυλωτό σχήµα, εξίσου αγαπητό στις καρδιές όλων όσων το έχουν δοκιµάσει! Έχει τρύπα µε µικρή διάµετρο στο εσωτερικό του. Ταιριάζει ιδαίτερα σε πιάτα µε σάλτσα αλλά ακόµη και σε σούπες. Ανακαλύψτε την κοραλένια αίσθηση στο στόµα συνοδεύοντάς το µε κρεατικά, κιµά, λαχανικά ή όποια άλλη συνταγή προτιµάτε!

Τιμή 1,31 €

Cheetos γαριδάκια πακοτίνια με τυρί 125gr

Τα Cheetos πακοτίνια 125gr της εταιρίας Cheetos είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την τραγανή τους υφή και την απίστευτη γεύση του τυριού, τα Cheetos πακοτίνια θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία γεύσης που προσφέρουν τα Cheetos πακοτίνια!
Τιμή 1,82 €

Βιολάντα μπισκότα bianca με γέμιση φουντουκιού 150gr

Είναι το πρώτο κλειστό γεμιστό μπισκότο στην Ευρώπη που έγινε το πιο δημοφιλές συνοδευτικό καφέ των Ελλήνων. Με απαλή κρέμα κακάο ή φουντουκιού από εκλεκτές ποικιλίες, συνδυάζεται άψογα με μπισκότο κακάο ή βανίλια-κακάο.

Τιμή 1,65 €

Lactacyd για ευαίσθητες περιοχές classic 200ml

Η Lactacyd για ευαίσθητες περιοχές classic 200ml προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας όλη μέρα. Απαλό και αποτελεσματικό, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει το καλύτερο για τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής της. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε πάντα φρέσκια και προστατευμένη.
Τιμή 2,46 €

Μπαρμπα Γιάννης κάπαρη 105gr

Κάπαρη της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! χρησιμοποιείται σε σαλάτες, σε ορεκτικά, σε σάλτσες και ως επικάλυψη σε πίτσες ενώ δίνει ιδιαίτερη γεύση στα λαχανικά, στο κρέας και στο ψάρι, ειδικά σε συνταγές που συνδυάζεται με σάλτσα αντζούγιας. Μπορείτε επίσης να την προσθέσετε σε διάφορα dressings, για λίγο πιο πικάντικη και ιδιαίτερη γεύση π.χ. σε μαγιονέζα, αγιολί κ.α.

Τιμή 1,88 €