Καφετιέρες - Τσαγιέρες

Ενεργά φίλτρα

Estia καφετιέρα γαλλικού χειρός μαύρη 350ml

Η Estia καφετιέρα γαλλικού χειρός μαύρη 350ml είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του καφέ. Με το μοναδικό της design και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, θα απολαύσετε τον καφέ σας με έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με έναν ποιοτικό καφέ που θα σας ενθουσιάσει.
Τιμή 5,09 €

Estia καφετιέρα γαλλικού χειρός μαύρη 600ml

Η Estia καφετιέρα γαλλικού χειρός μαύρη 600ml είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του καφέ. Με το μοντέρνο μαύρο design της και την χωρητικότητα 600ml, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας γαλλικό καφέ όποτε επιθυμείτε. Η εύκολη χρήση και η ανθεκτική κατασκευή της την καθιστούν μια μοναδική επιλογή για κάθε σπίτι. Αποκτήστε την Estia καφετιέρα γαλλικού χειρός τώρα και απολαύστε τον καφέ σας με έναν ξεχωριστό τρόπο.
Τιμή 6,73 €

Nava acer καφετιέρα φίλτρου γαλλικού χειρός με έμβολο 600ml

Η Nava acer καφετιέρα φίλτρου γαλλικού χειρός με έμβολο 600ml είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του γαλλικού καφέ. Με τον μοναδικό της σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα απολαύσετε την τέλεια κούπα καφέ κάθε φορά. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με τον καλύτερο τρόπο!
Τιμή 6,70 €

Nava misty τσαγιέρα γυάλινη με ανοξείδωτο φίλτρο διάφανη 1100ml

Η Nava misty τσαγιέρα γυάλινη με ανοξείδωτο φίλτρο διάφανη 1100ml είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής της. Με την Nava misty τσαγιέρα, μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας τσάι με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομψό και πρακτικό προϊόν για το σπίτι σας. Αγοράστε τώρα τη Nava misty τσαγιέρα και απολαύστε το τσάι σας με έναν νέο τρόπο!
Τιμή 4,95 €

Nava misty τσαγιέρα γυάλινη με ανοξείδωτο φίλτρο διάφανη 900ml

Η Nava Misty τσαγιέρα είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και λειτουργικότητα στον καθημερινό τους καφέ ή τσάι. Με τον μοντέρνο σχεδιασμό της και το διάφανο γυαλί που την καλύπτει, δίνει έναν αέρα πολυτέλειας στην κουζίνα σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τη δική σας Nava Misty τσαγιέρα για αξεπέραστη απόλαυση κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε.
Τιμή 4,77 €

Vienna καφετιέρα γυάλινη μικρήμε καπακι 1254

Η Vienna καφετιέρα μικρή με καπάκι 1254 είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν γρήγορο και εύκολο τρόπο να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καφέ. Με το μοναδικό της design και την αξιοπιστία της εταιρίας Vienna, αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ σε κάθε κουζίνα. Απολαύστε την πλούσια γεύση του καφέ σας με την Vienna καφετιέρα μικρή με καπάκι 1254!
Τιμή 6,96 €

Vienna καφετιέρα μεσαία με καπάκι

Η Vienna καφετιέρα μεσαία με καπάκι της εταιρίας Vienna είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ στο σπίτι. Με το μοναδικό της design και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, η Vienna καφετιέρα θα σας προσφέρει την τέλεια εμπειρία καφέ κάθε φορά. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 8,43 €

Vienna τσαγιέρα γυάλινη μικρή με καπάκι

Η Vienna τσαγιέρα μικρή με καπάκι 1254τσαγμικ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και λειτουργικότητα στον καθημερινό τους καφέ. Με το μοναδικό της design και την ανθεκτική κατασκευή της, αυτή η τσαγιέρα θα σας προσφέρει ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 8,24 €

Vienna τσαγιέρα μεγάλη με καπάκι

Η Vienna τσαγιέρα μεγάλη με καπάκι είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας τσάι με άνεση και στυλ. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, δεν θα μπορείτε παρά να εντυπωσιαστείτε και να την θέλετε στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με τον πιο γευστικό τρόπο!
Τιμή 9,85 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού