Κατσαρόλες - Χύτρες - Γάστρες

Ενεργά φίλτρα

Estia magma γουόκ αλουμινίου με επίστρωση πέτρας 28cm

Η Estia magma γουόκ 28cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της Estia, αυτό το μαγειρικό σκεύος είναι ιδανικό για όλες τις μαγειρικές σας ανάγκες. Με την επίστρωση magma, εξασφαλίζετε ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και άριστα αποτελέσματα στο μαγείρεμα. Αποκτήστε την Estia magma γουόκ 28cm τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει σε κάθε μαγειρική διαδικασία.

Τιμή 20,03 €

Estia magma κατσαρόλα βαθιά αλουμινίου 4,3lt 24cm

Η κατσαρόλα Estia magma 24cm είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της και την επαναστατική τεχνολογία που διαθέτει, θα μετατρέψει το μαγείρεμα σε μια ευχάριστη εμπειρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα κάνει το μαγείρεμα πιο διασκεδαστικό από ποτέ!

Τιμή 23,74 €

Fest flow κατσαρόλα ηλεκτρική 18cm

Η Fest flow κατσαρόλα ηλεκτρική 18cm της εταιρίας Fest είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την ευκολία χρήσης, θα μετατρέψει το μαγείρεμα σε μια ευχάριστη εμπειρία. Αποκτήστε την Fest flow κατσαρόλα τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση του να ετοιμάζετε τα αγαπημένα σας φαγητά με άνεση και στυλ!
Τιμή 12,79 €

Fest magic κατσαρόλα φριτέζα αλουμινίου 24cm

Η Fest magic φριτούρα No24 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής! Με τη μοναδική τεχνολογία της Fest, απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας λιχουδιές με λιγότερο λίπος και περισσότερη γεύση. Ανακαλύψτε τη μαγεία της γεύσης με τη Fest magic φριτούρα No24 και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας σε κάθε γεύμα!

Τιμή 32,44 €

Fest magic ταβάς στρογγυλός αλουμινίου με γυάλινο καπάκι 28cm

Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο του Fest magic ταβάς στρογγυλού με γυάλινο καπάκι No28. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοναδικό του design, αυτός ο ταβάς θα φέρει μια νότα πολυτέλειας και κομψότητας στην κουζίνα σας. Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και αποκτήστε το Fest magic ταβάς στρογγυλό με γυάλινο καπάκι No28 σήμερα! Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία!

Τιμή 31,96 €

Nava misty καπάκι για τηγάνι και κατσαρόλα γυάλινο 28cm

Το Nava misty καπάκι για τηγάνι και κατσαρόλα γυάλινο 28cm της εταιρίας είναι η ιδανική λύση για την κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το εκθαμβωτικό γυαλί, θα σας ενθουσιάσει με την απόδοσή του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την μαγειρική σας εμπειρία!
Τιμή 4,69 €

Nava terrestrial καπάκι για τηγάνι και κατσαρόλα γυάλινο 28cm

Το Nava terrestrial καπάκι για τηγάνι και κατσαρόλα γυάλινο 28cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ανθεκτικότητά του, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε μαγειρική περιπέτεια. Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και γευστική με το Nava terrestrial καπάκι!
Τιμή 5,90 €

Nava terrestrial κατσαρόλα βαθιά από αλουμίνιο αντικολλητική 6lt 26cm

Η κατσαρόλα Nava terrestrial είναι η ιδανική επιλογή για κάθε οικιακό σας μαγείρεμα. Με την αντικολλητική επίστρωση της, εξασφαλίζετε εύκολο καθάρισμα και μαγείρεμα χωρίς να κολλάει τίποτα. Η μεγάλη χωρητικότητα των 6 λίτρων σας επιτρέπει να ετοιμάζετε μεγάλες ποσότητες φαγητού γρήγορα και εύκολα. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε την Nava terrestrial κατσαρόλα τώρα!
Τιμή 37,90 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού