• Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 38gr
  • Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 38gr
  • Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 38gr
  • Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 38gr
  • Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 38gr
  • Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 38gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNestle

Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 38gr

Καραμέλες γεμιστές με σοκολάτα γάλακτος (65%). Καθένα από τα 8 χρώματά των Smarties® προέρχονται μόνο από φυσικά εκχυλίσματα φρούτων και λαχανικών – χωρίς χρωστικές ουσίες, τεχνητά χρώματα και αρώματα, ή συντηρητικά.

Η νέα χάρτινη συσκευασία των Smarties® προέρχεται από βιώσιμες πηγές και κατασκευάζεται από επικαλυμμένο χαρτί, ετικέτες χαρτιού ή χαρτόνι.

6048
40345192
0,73 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g Ανά 20g
Ενέργεια 2006 kJ/ 478 Kcal 401 kJ/ 96 Kcal
Λιπαρά 19,6g 3,9g
εκ των οποίων κορεσμένα 11,3g 2,3g
Υδατάνθρακες 69,5g 13,9g
εκ των οποίων σάκχαρα 64g 12,8g
Εδώδιμες ίνες 1g 0,2g
Πρωτεΐνες 5,3g 1,1g
Αλάτι 0,14g 0,03g
Συστατικά
Ζάχαρη, βούτυρο κακάο, αποβουτυρωμένο ΓΑΛΑ σε σκόνη, κακαόμαζα, άνυδρο βούτυρο ΓΑΛΑΚΤΟΣ, αλεύρι ΣΙΤΑΡΙΟΥ, ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σκόνη, άμυλο ρυζιού, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνες) , συμπυκνώματα φρούτων και λαχανικών (κνίκος (safflower), ραπάνι, άγριο καρότο, λεμόνι , ιβίσκος) συμπύκνωμα σπιρουλίνας, μέσα γλασαρίσματος (καρναουβικός κηρός, κηρός μελισσών λευκός), φυσικό άρωμα βανίλιας.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται από τη Nestlé Γερμανίας.
Διανέμεται από τη Νestlé Eλλάς Μονοπρόσωπη Α.Ε., Πατρόκλου 4, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα.
Διανομέας για την Κύπρο: Βάσσος Ηλιάδης ΛΤΔ, -Τηλ (22)897300.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dentyne ice τσίχλες με κανέλα χωρίς ζάχαρη 14x16,8gr

Η Dentyne cinnamon τσίχλες 14x16.8gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια φρέσκια και αναζωογονητική γεύση κανέλας. Με τη μοναδική της σύνθεση, σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ζαχαρωτών που θα σας κάνει να θέλετε να τη δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αγοράστε τώρα τις Dentyne cinnamon τσίχλες και απολαύστε την αναζωογονητική τους γεύση!
Τιμή 14,68 €

Skittles καραμελάκια wild berry 38gr

Ζήσε την έκρηξη γεύσης με τα Skittles wild berry! Απολαύστε την έντονη γεύση των φρούτων του δάσους σε κάθε μπουκιά και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα και γεύσεις. Με τα Skittles wild berry, η απόλαυση γίνεται ανεξίτηλη εμπειρία. Αγοράστε τώρα και ζήστε τη μαγεία των γεύσεων!
Τιμή 0,62 €

Roshen γλειφιτζούρια cola με μαστίχα 920gr

Τα γλειφιτζούρια Roshen cola με μαστίχα είναι γλειφιτζούρια με γεύση αναψυκτικού cola και περιέχουν μαστίχα. Τα παράγει η εταιρεία Roshen, που είναι γνωστή για τα προϊόντα της στον τομέα των γλυκισμάτων και της σοκολάτας.

Τιμή 5,36 €

Κορυφαία προϊόντα

NOXZEMA BODY SPRAY 150ml ΜΕΝ CLASSIC

Το NOXZEMA BODY SPRAY 150ml ΜΕΝ CLASSIC είναι ένα εκπληκτικό προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αρωματικοί όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στο δέρμα σας, ενώ το άρωμά του θα σας κερδίσει με την ευχάριστη αίσθηση που αφήνει πίσω του. Αποκτήστε το NOXZEMA BODY SPRAY τώρα και αναδείξτε τον εαυτό σας με ένα μοναδικό τρόπο!
Τιμή 2,56 €

Καγιά ξυνό (κιτρικό οξύ) 500gr

Κιτρικό οξύ της εταιρείας Καγιά. Μπορεί να μπει ακόμα σε μαρινάδες, αλλά και σε φρουτοσαλάτες για να εμποδίσουμε το μαύρισμα των φρούτων, εμποδίζει τη δημιουργία κρυστάλλων ζάχαρης σε μαρμελάδες ή σε καραμέλα. Χρησιμοποιείται και αντί λεμονιού.

Τιμή 4,51 €

Haribo MAOAM ζαχαρωτά με γεύση raspberry 22gr

Τα MAOAM ζαχαρωτά με γεύση raspberry 22gr της εταιρίας Maoam είναι ο απόλυτος συνδυασμός γλυκού και φρουτώδους γεύσης που θα σας κάνει να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την απαλή γεύση της raspberry σε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης που προσφέρουν τα MAOAM ζαχαρωτά!
Τιμή 0,18 €

Αμπελήσιους ερυθρός ημίγλυκος οίνος αηγιωργίτικο 500ml

Εκφραστικό, πληθωρικό, γενναιόδωρο. Αυτοκρατορικό μπουκέτο από ξερά δαμάσκηνα και φρούτα του δάσους. Σαγηνευτική βελούδινη γεύση που συνοδεύει ως απεριτίφ φρούτα ,ξηρούς καρπούς και κίτρινα τυριά. Από τις ποικιλίες Αηγιωργίτικο , Merlot, Syrah, και τους ημιορεινούς αμπελώνες της Βόρειας Πελοποννήσου.

Συστάσεις σερβιρίσματος: Συνοδεύει κυρίως, ως απεριτίφ αλλά και με λευκά κρέατα.Πίνετε σε θερμοκρασία: 8ο-10ο C

Τιμή 2,60 €

London πιρούνι γλυκού ανοξείδωτο ασημί 1τεμ

Ανακαλύψτε την κομψότητα και τη λειτουργικότητα του London πιρούνι γλυκού από ανοξείδωτο ατσάλι. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το πιρούνι είναι ιδανικό για κάθε τραπέζι. Απογειώστε την σερβιριστική εμπειρία σας με το London πιρούνι γλυκού από την εταιρία London.
Τιμή 0,67 €