• Halls καραμέλες λάιμ 33,5gr
  • Halls καραμέλες λάιμ 33,5gr

Halls καραμέλες λάιμ 33,5gr

50085
57024721
0,65 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Oscar καραμέλες μπίλια 300gr

Οι καραμέλες Oscar με μπίλια έρχονται σε συσκευασία βάρους 300γρ. Είναι γνωστές για την πλούσια γεύση και την απαλή υφή τους. Ιδανικές για να γλυκάνουν τις στιγμές σας!
Τιμή 2,06 €

Έλμα μαστίχα χίου με κανέλα χωρίς ζάχαρη 10τεμ

Απολαύστε τη μοναδική γεύση της μαστίχας Χίου συνδυασμένη με τη ζεστή νότα της κανέλας σε ένα υγιεινό και γευστικό προϊόν. Απολαύστε το χωρίς την προσθήκη ζάχαρης και αφεθείτε σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με τα 10 τεμάχια της συσκευασίας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 7,62 €

Roshen γλειφιτζούρια cola με μαστίχα 920gr

Τα γλειφιτζούρια Roshen cola με μαστίχα είναι γλειφιτζούρια με γεύση αναψυκτικού cola και περιέχουν μαστίχα. Τα παράγει η εταιρεία Roshen, που είναι γνωστή για τα προϊόντα της στον τομέα των γλυκισμάτων και της σοκολάτας.

Τιμή 5,36 €

Tulip καραμέλες μέντας 1kg

Οι Tulip καραμέλες μέντας 1kg αναφέρονται σε ένα κιλό (1000 γραμμάρια) καραμέλες με γεύση μέντας. Οι καραμέλες μέντας είναι γνωστές για τη δροσερή και αναζωογονητική γεύση της μέντας που προσφέρουν.

Τιμή 5,86 €

Roshen crazy bee καραμέλες 6 fruit juices 200gr

Roshen Crazy Bee καραμέλες είναι μια γευστική συλλογή καραμέλων με διάφορα φρούτα και χυμούς. Κάθε συσκευασία περιέχει 200γρ καραμέλες, με έξι διαφορετικές γεύσεις φρούτων. Απολαύστε τις καραμέλες Roshen Crazy Bee και ανακαλύψτε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 1,38 €

Κορυφαία προϊόντα

Mamut κρουτόν με φυσική γεύση 180gr

Τα κρουτόν με φυσική γεύση της εταιρείας Mamut αναφέρονται σε κομμάτια ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά, και παρουσιάζονται με τη φυσική τους γεύση, χωρίς προσθήκη άλλων αρωματικών συστατικών. 

Τιμή 2,16 €

Vegeta γευστικό καρύκευμα τροφίμων 250gr

Η Vegeta είναι ένα μείγμα καρυκευμάτων, το οποίο αποτελείται από μπαχαρικά, φρεσκοκομμένα λαχανικά, βότανα και άλλα επιλεγμένα φυσικά συστατικά, σε κατάλληλη αναλογία ώστε το μείγμα να δίνει ισορροπημένη γεύση που αναδεικνύει τα υπόλοιπα υλικά της κάθε συνταγής.

Τιμή 1,75 €

Every day σερβιέτες hyperdry maxi night 30τεμ

Η EVERYDAY ΤΡΙΠΛΗ HYPERDRY MAXI NIGHT 30TEM είναι η ιδανική επιλογή για άνεση και προστασία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Με τεχνολογία υπεραπορρόφησης και τριπλή προστασία, σας εξασφαλίζει αίσθηση ξηριάς και άνεσης όλο το βράδυ. Αποκτήστε τώρα την EVERYDAY ΤΡΙΠΛΗ HYPERDRY MAXI NIGHT 30TEM και απολαύστε ήρεμο ύπνο χωρίς ανησυχίες.
Τιμή 4,27 €

Fini τσίχλα καρπούζι 200x5gr

Η Fini τσίχλα καρπούζι 200x5gr είναι το τέλειο γλυκό για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για κάτι γλυκό και φρουτώδες. Με την αναζωογονητική γεύση του καρπουζιού και την απίστευτη υφή της τσίχλας, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γλυκό. Αποκτήστε τώρα τη Fini τσίχλα καρπούζι 200x5gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να την λατρέψετε!
Τιμή 12,34 €

Nescafe gold cappuccino στιγμιαίος καφές sticks 10x14gr

Ανακαλύψτε τον NESCAFÉ® GOLD Cappuccino! Ένα αρμονικά καβουρδισμένο χαρμάνι καφέδων Arabica και Robusta με λεπτοαλεσμένους κόκους καφέ, μεστό σώμα, βελούδινη κρέμα και απολαυστική γεύση. Ένας καραμελένιος πειρασμός στο φλιτζάνι σου με πλούσια κρέμα και μοναδικό άρωμα σε έναν καφέ που απογειώνει τις αισθήσεις.

Τιμή 3,31 €