• Skittles καραμελάκια wild berry 38gr
  • Skittles καραμελάκια wild berry 38gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSkittles

Skittles καραμελάκια wild berry 38gr

Ζήσε την έκρηξη γεύσης με τα Skittles wild berry! Απολαύστε την έντονη γεύση των φρούτων του δάσους σε κάθε μπουκιά και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα και γεύσεις. Με τα Skittles wild berry, η απόλαυση γίνεται ανεξίτηλη εμπειρία. Αγοράστε τώρα και ζήστε τη μαγεία των γεύσεων!
35844
4009900460187
0,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Chupa chups γλειφιτζούρια σακούλα 120x12gr

Αυτό το προϊόν περιέχει 120 γλειφιτζούρια των 12 γραμμαρίων το καθένα. Είναι ιδανικό για πάρτι, εκδηλώσεις και γενικά για όσους αγαπούν τα γλειφιτζούρια. Η εταιρία Chupa Chups είναι γνωστή για τα νόστιμα και ποιοτικά γλειφιτζούρια της, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε κάθε διαφορετική γεύση που περιλαμβάνει αυτή η σακούλα.

Τιμή 22,61 €

Trolli ζελεδάκι burger 10gr

Ζελεδάκια σε σχήμα Burger από την εταιρία Trolli, σε μικρό μέγεθος για να καταπλήξετε τους καλεσμένους σας.

Τιμή 0,21 €

Tulip καραμέλες ζελέ φρούτων 1kg

Οι καραμέλες Tulip ζελέ φρούτων είναι γλυκές λιχουδιές με γεύση φρούτων και την υφή του ζελέ. Είναι πολύ δημοφιλείς για τη φρουτώδη γεύση τους και την ευχάριστη υφή του ζελέ που τις καθιστά μια αγαπημένη επιλογή για πολλούς ανθρώπους.

Τιμή 5,86 €

Chupa chups big babol τσίχλες magic cubes 10τεμ

Το CHUPA CHUPS BIG BABOL (10τεμ.) - (MAGIC CUBES) είναι το τέλειο γλυκό για όσους αναζητούν μια μοναδική γεύση και διασκέδαση. Με τη μαγική συνδυαστική γεύση του, το κουτί αυτό θα σας κάνει να νιώσετε σαν να έχετε τραβήξει τον λαχταριστό μαγικό κύβο! Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως!
Τιμή 23,80 €

Haribo ζαχαρωτά βατραχάκια 100gr

Τα Haribo ζαχαρωτά βατραχάκια 100gr της εταιρίας Haribo είναι μια γλυκιά απόλαυση που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς. Με τη μοναδική τους γεύση και την τέλεια υφή, αυτά τα ζαχαρωτά θα σας κάνουν να νιώσετε σαν παιδί ξανά. Απολαύστε τα σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει με τη γλυκιά γεύση τους. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 0,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Mellou υποβρύχιο βανίλιας 300gr

Το Mellou υποβρύχιο βανίλιας 300γρ φαίνεται να είναι ένα προϊόν γλυκιάς λιχουδιάς από την εταιρεία Mellou, που περιλαμβάνει τη γεύση της βανίλιας, και μάλλον πρόκειται για ένα είδος γλυκού ή μπισκότου.

Τιμή 1,89 €

Βίκος φυσικό μεταλλικό νερό 24x0,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό "Βίκος" εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχό σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Χάρη στην ισορροπημένη σύστασή του (με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο) θεωρείται ότι συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Πηγή υδροληψίας: ΒΙΚΟΣ

Τιμή 3,22 €

Κύκλωψ φαγητοδοχείο ορθογώνιο 3τεμ

Το "Κύκλωψ φαγητοδοχείο ορθογώνιο 3τεμ" αναφέρεται σε ένα σετ φαγητοδοχείων της εταιρείας Κύκλωψ, το οποίο περιλαμβάνει τρία ορθογώνια φαγητοδοχεία. Αυτά τα φαγητοδοχεία σχεδιάστηκαν για την αποθήκευση, τη μεταφορά και το σερβίρισμα τροφίμων.

Τιμή 4,13 €

Nannys μωρομάντηλα fresh 72τεμ

Τα Nannys μωρομάντηλα fresh 72τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με εξαιρετική ποιότητα και απαλότητα, προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Απορροφούν γρήγορα και είναι εξαιρετικά απαλά στο δέρμα, κάνοντας την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία για το μωρό σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 1,05 €

Velto RTU εντομοκτόνο spray 400ml

Το Velto RTU εντομοκτόνο spray 400ml της εταιρίας Velto είναι η ιδανική λύση για την εξάλειψη ενοχλητικών εντόμων στον χώρο σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, αποτελεσματικά εξουδετερώνει τα ενοχλητικά έντομα και προσφέρει μακράς διαρκείας προστασία. Αποκτήστε το Velto RTU τώρα και δώστε τέλος στον εφιάλτη των εντόμων στο σπίτι σας!
Τιμή 5,11 €