• Liking καραμέλες με μέντα 50gr
  • Liking καραμέλες με μέντα 50gr
  • Liking καραμέλες με μέντα 50gr
  • Liking καραμέλες με μέντα 50gr
  • Liking καραμέλες με μέντα 50gr
  • Liking καραμέλες με μέντα 50gr
  • Liking καραμέλες με μέντα 50gr
  • Liking καραμέλες με μέντα 50gr
  • Liking καραμέλες με μέντα 50gr
  • Liking καραμέλες με μέντα 50gr
  • Liking καραμέλες με μέντα 50gr
  • Liking καραμέλες με μέντα 50gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLiking

Liking καραμέλες με μέντα 50gr

Οι καραμέλες με μέντα της Liking είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια δροσερή και γλυκιά γεύση. Με την απαλή μέντα που ξυπνάει τις αισθήσεις σας, αυτές οι καραμέλες θα σας κάνουν να νιώσετε αναζωογονημένοι και δροσεροί. Αποκτήστε τις τώρα και αφεθείτε στη γοητεία της μέντας!
27127
8002415600006
1,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αγαπημένες καραμέλες, τσίχλες για να απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι όλες τις ώρες.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fini ζελεδάκια jelly berries 80gr

Τα Fini ζελεδάκια jelly berries 80gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γλυκιά απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας. Με την μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε τα Fini ζελεδάκια jelly berries 80gr τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,84 €

Chupa chups fruit γλειφιτζούρια μεταλλικό κουτί 150x12gr

Τα Chupa Chups fruit γλειφιτζούρια σε μεταλλικό κουτί 150x12gr είναι η τέλεια επιλογή για να γλυκάνετε την καθημερινότητά σας. Με μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων φρούτων και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Chupa Chups, αυτά τα γλειφιτζούρια θα σας κάνουν να τα θέλετε όλα! Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την γεύση τους σε κάθε σας διάθεση.
Τιμή 22,75 €

Fini ζελέ ρόλερ γλώσσα καρπούζι 40x20gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με το Fini ζελέ ρόλερ γλώσσα καρπούζι 40x20gr! Με την απίστευτη γεύση του καρπουζιού και την μοναδική υφή του ζελέ, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μοναδική μπουκιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό γλυκό - η μόνη δυσκολία θα είναι να σταματήσετε να το τρώτε!
Τιμή 13,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol υγρά αντιβακτηριδιακά πανάκια με λεμόνι 60τεμ

Τα Dettol Υγρά Μαντηλάκια 32s Power Citrus είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρείτε την υγιεινή σας σε υψηλά επίπεδα. Με την αναζωογονητική αρωματική νότα του citrus, αφήνουν το δέρμα σας φρέσκο και καθαρό. Είναι βολικά συσκευασμένα σε πρακτική συσκευασία 32 τεμαχίων, ώστε να μπορείτε να τα έχετε πάντα μαζί σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 1,50 €

Λάβδας καραμέλες super jelly 400gr

Οι Λάβδας καραμέλες super jelly 400gr είναι το απόλυτο γλυκό απόλαυσης! Με την μοναδική τους γεύση και υφή, αυτές οι καραμέλες θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να τις απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας. Δοκιμάστε τις τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις!
Τιμή 5,10 €

Gliss σαμπουάν aqua revive 400ml

Το GLISS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 400ML AQUA REVIVE είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας. Η ειδική του σύνθεση θα χαρίσει λάμψη και απαλότητα, ενώ το ευχάριστο άρωμά του θα σας κερδίσει αμέσως. Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία φρεσκάδας και ομορφιάς με το GLISS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 400ML AQUA REVIVE!
Τιμή 3,10 €

Illy κάψουλες espresso forte 10τεμ

Illy Caps Espresso (10τεμ.) - (FORTE) είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του καφέ που αναζητούν έναν εντονό και γεμάτο γεύση espresso. Η πλούσια γεύση και η αρωματική εμπειρία που προσφέρει αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη γουλιά. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση του ιταλικού espresso στο σπίτι σας με τις ILLY CAPS ESPRESSO (10τεμ.) - (FORTE)!
Τιμή 5,73 €

Ζαναέ αρακάς λαδερός 280gr

Ο αρακάς λαδερός Ζαναέ είναι ένα προϊόν που πωλείται σε συσκευασία 280gr και περιέχει φασόλια αρακά που έχουν μαγειρευτεί με λάδι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες συνταγές όπως σαλάτες, ψητά, ή ως γαρνιτούρα σε διάφορα πιάτα.
Τιμή 2,50 €