Καθαριστικά τζαμιών

Ενεργά φίλτρα

Ajax καθαριστικό τζαμιών με αντλία floral fiesta 500ml

Το Ajax καθαριστικό τζαμιών με αντλία floral fiesta 500ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά τζάμια. Η φρέσκια floral fiesta μυρωδιά θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και φρεσκάδα. Με τη βοήθεια της αντλίας, η εφαρμογή γίνεται εύκολα και γρήγορα, εξασφαλίζοντας άψογα αποτελέσματα. Αποκτήστε το Ajax καθαριστικό τζαμιών για να απολαύσετε καθαρά τζάμια με λαμπερή λάμψη και ευχάριστο άρωμα.
Τιμή 2,50 €

Ajax καθαριστικό τζαμιών με αντλία floral fiesta bouquet 500ml

Το Ajax καθαριστικό τζαμιών με αντλία floral fiesta bouquet 500ml της εταιρίας Ajax θα φέρει ένα άρωμα φρεσκάδας και λουλουδιών στο σπίτι σας. Με την αποτελεσματική του σύνθεση, τα τζάμια σας θα λάμψουν χωρίς να αφήσουν ίχνη και υπολείμματα. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε τον καθαρισμό του σπιτιού σας!
Τιμή 2,50 €

Ajax υγρό καθαριστικό spray τζαμιών optimal crystal 500ml

Η Ajax τζαμιών αντλία 500ml optimal crystal είναι το ιδανικό προϊόν που θα κάνει τα τζάμια σας να λάμπουν σαν καινούργια. Με την ισχυρή της σύνθεση, αφαιρεί τους λεκέδες και τη βρωμιά με μία μόνο κίνηση. Αποκτήστε την Ajax τζαμιών αντλία τώρα και απογειώστε την καθαριότητα του σπιτιού σας!
Τιμή 2,50 €

Ajax υγρό καθαριστικό spray τζαμιών optimal windows 500ml

Αυτή η αντλία τζαμιών Ajax 500ml Optimal Windows σε μωβ χρώμα είναι η απόλυτη λύση για κάθε σας ανάγκη καθαρισμού των παραθύρων. Με την υψηλή της ποιότητα και απόδοση, θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη χρήση. Μην αφήνετε τα λερωμένα παράθυρα να σας ενοχλούν πια, αποκτήστε τώρα την Ajax αντλία τζαμιών και απολαύστε καθαρά και λαμπερά παράθυρα σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας.
Τιμή 2,32 €

Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών ανταλλακτικό antistatic για τζάμια & οθόνες 750ml

Το Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών ανταλλακτικό antistatic είναι η ιδανική επιλογή για καθαρισμό των τζαμιών και των οθονών σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τις λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και αντιστατικές. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα λάμψη στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο σας!
Τιμή 2,02 €

Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών ανταλλακτικό crystal 750ml

Ανανεώστε τα παράθυρά σας με το AJAX ΤΖΑΜΙΩΝ ΑΝΤ/ΤΙΚΟ 750ml CRYSTAL (ΔΙΑΦΑΝΟ). Κρατήστε τα τζάμια σας πάντα λαμπερά και καθαρά με αυτό το αποτελεσματικό προϊόν. Η διαφανής φόρμουλα θα σας εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά της. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα ζωή στα παράθυρά σας!
Τιμή 2,02 €

Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών ανταλλακτικό triple action 750ml

Το Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών ανταλλακτικό triple action 750ml προσφέρει βαθύ καθαρισμό και λάμψη στα τζάμια σας. Με την τριπλή του δράση, αφαιρεί αποτελεσματικά τις λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα προστατεύει τις επιφάνειες από τη σκόνη και τις δακτυλιές. Κάντε τα τζάμια σας να λάμψουν με το Ajax triple action και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας.
Τιμή 2,02 €

Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών ανταλλακτικό με λουλούδια 750ml

Το Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών ανταλλακτικό με λουλούδια 750ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά τζάμια. Με τη μοναδική του φόρμουλα με λουλούδια, αυτό το προϊόν θα σας χαρίσει λαμπερά αποτελέσματα που θα σας εντυπωσιάσουν. Αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τα τζάμια σας καθαρά και λαμπερά. Αποκτήστε το Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών ανταλλακτικό με λουλούδια 750ml σήμερα και δώστε λάμψη στο σπίτι σας
Τιμή 2,02 €

Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών με αντλία antistatic για τζάμια & οθόνες 750ml

Το Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών με αντλία antistatic είναι η ιδανική επιλογή για καθαρισμό των τζαμιών και των οθονών σας. Με την αξιόπιστη φόρμουλα της Ajax, το υγρό καθαριστικό αφαιρεί αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες και τη λιπαρότητα, ενώ ταυτόχρονα παρέχει αντιστατική προστασία για να αποτρέψει την επανεμφάνισή τους. Με την βοήθεια της αντλίας, η εφαρμογή γίνεται εύκολα και γρήγορα, ενώ το μέγεθος των 750ml εξασφαλίζει μακρά διάρκεια χρήσης.
Τιμή 2,24 €

Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών με αντλία με λουλούδια 750ml

Ανακαλύψτε τη μαγεία του Ajax υγρού καθαριστικού τζαμιών με αντλία με λουλούδια 750ml! Με μια μοναδική φόρμουλα που αφήνει τα γυαλιά κρυστάλλινα και λαμπερά, αυτό το προϊόν θα σας εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία καθαρισμού σας!
Τιμή 2,24 €

Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών οβίδα 450ml

Χάρη στη μοναδική σύνθεσή του με διπλάσιο αμμονιαζόλ, το Ajax Classic για τα τζάμια καθαρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά όλες τις γυάλινες και λείες επιφάνειες του σπιτιού σας χωρίς να αφήνει στίγματα.

Τιμή 1,60 €

Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών οβίδα 750ml

Χάρη στη μοναδική σύνθεσή του με διπλάσιο αμμονιαζόλ, το Ajax Classic για τα τζάμια καθαρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά όλες τις γυάλινες και λείες επιφάνειες του σπιτιού σας χωρίς να αφήνει στίγματα.

Τιμή 2,68 €

Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών οβίδα floral fiesta 500ml

Το Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών οβίδα floral fiesta 500ml είναι το ιδανικό προϊόν για λαμπερά και αψεγάδιαστα τζάμια. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφήνει ένα αναζωογονητικό άρωμα floral fiesta που θα σας κατακτήσει. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη λάμψη στο σπίτι σας!

Τιμή 1,87 €

Alfa windscreen καθαριστικό παρμπριζ -18 βαθμούς 1lt

Το Alfa windscreen καθαριστικό παρμπριζ -18 βαθμούς 1lt της Alfa είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε το παρμπρίζ σας καθαρό ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Με την εξαιρετική του σύνθεση, διασφαλίζει ότι το παρμπρίζ σας θα παραμένει κρυστάλλινο και απαλλαγμένο από υπολείμματα, ενώ παράλληλα προστατεύει από τον πάγο και τον χαλαζία. Αποκτήστε το Alfa windscreen καθαριστικό παρμπριζ τώρα και απολαύστε άριστη ορατότητα κάθε φορά που οδηγε?
Τιμή 6,29 €

Alfa windscreen καθαριστικό παρμπριζ -18 βαθμούς 4lt

Ανανεωμένη φόρμουλα για αποτελεσματικότερο καθαρισμό του παρμπρίζ σας, ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Με αντιψυκτική προστασία έως -18 βαθμούς Κελσίου, το Alfa windscreen καθαριστικό 4lt είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας καθαρό και προστατευμένο από το κρύο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κρυστάλλινη ορατότητα κάθε φορά που οδηγείτε.
Τιμή 11,28 €

Axion υγρό καθαρισμού τζαμιών crystal 4lt

Το καθαριστικό τζαμιών της εταιρείας Axion, καθαρίζει και γυαλίζει τα τζάμια καθώς και τις γυάλινες και λείες επιφάνειες, απομακρύνοντας σκόνη, στίγματα και λιπαρούς λεκέδες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 3,26 €

Bubble υγρό καθαριστικό τζαμιών 4lt

Καθαριστικό τζαμιών και πλαστικών αντικειμένων, με καλή διαβρεκτική δράση και άριστη διαλυτότητα των λιπών.

Στέγνωμα χωρίς να αφήνει γραμμές

Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό τζαμιών, υαλοπινάκων και πλαστικών αντικειμένων

Για καθαρισμό επιφανειών αραιώνονται 50-100ml σε 8 λίτρα νερού Ελληνικής κατασκευής

Τιμή 2,56 €

Flos vero υγρό καθαριστικό τζαμιών blue rose με ξύδι spray 750ml

To Flos Vero επαναφέρει στα τζάμια και σε όλες τις γυάλινες και λείες επιφάνειες τη χαμένη τους διαύγεια  απομακρύνοντας στη στιγμή θαμπάδες και στίγματα.

Έχει ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση με φυσικό ξύδι, χωρίς αμμωνία, χωρίς EDTA & nitromusks.

Τιμή 1,77 €

Flos vero υγρό καθαριστικό τζαμιών crystal rain με ξύδι spray 750ml

To Flos Vero επαναφέρει στα τζάμια και σε όλες τις γυάλινες και λείες επιφάνειες τη χαμένη τους διαύγεια  απομακρύνοντας στη στιγμή θαμπάδες και στίγματα.

Έχει ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση με φυσικό ξύδι, χωρίς αμμωνία, χωρίς EDTA & nitromusks.

Τιμή 1,77 €

Flos vero υγρό καθαριστικό τζαμιών με ξύδι διαφανές 4lt

Το καθαριστικό τζαμιών της εταιρείας Flos, καθαρίζει και γυαλίζει τα τζάμια καθώς και τις γυάλινες και λείες επιφάνειες, απομακρύνοντας σκόνη, στίγματα και λιπαρούς λεκέδες.

Τιμή 4,61 €

Flos vero υγρό καθαριστικό τζαμιών με ξύδι μπλε 4lt

To Flos Vero επαναφέρει στα τζάμια και σε όλες τις γυάλινες και λείες επιφάνειες τη χαμένη τους διαύγεια απομακρύνοντας στη στιγμή θαμπάδες και στίγματα. Έχει ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση με φυσικό ξίδι, χωρίς αμμωνία, χωρίς EDTA & nitromusks.

Τιμή 4,61 €

Spark υγρό καθαριστικό spray τζαμιών διαφανές 4lt

Το Spark υγρό καθαριστικό spray τζαμιών είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν που βοηθά στον καθαρισμό και την λάμψη των τζαμιών. Έχει διαφανή σύνθεση και προσφέρει αποτελεσματική αφαίρεση των ρύπων και των λεκέδων από τα τζάμια. Η συσκευασία του είναι 4lt, προσφέροντας μεγάλη διάρκεια καθαρισμο

Τιμή 4,51 €

Spark υγρό καθαριστικό spray τζαμιών διαφανές 750ml

Το Spark υγρό καθαριστικό spray τζαμιών είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν που βοηθά στον καθαρισμό και τη λάμψη των τζαμιών σας. Η διαφανής σύνθεσή του διασφαλίζει ότι τα τζάμια θα παραμείνουν καθαρά και διάφανα, χωρίς να αφήνει ίχνη ή υπολείμματα.

Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασία 750ml και είναι εύκολο στη χρήση, απλά ψεκάστε το στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε και σκουπίστε με ένα καθαρό πανί ή χαρτί. Ιδανικό για τζάμια, καθρέ

Τιμή 1,81 €

Spark υγρό καθαριστικό spray τζαμιών μπλε 750ml

Το Spark υγρό καθαριστικό spray τζαμιών μπλε 750ml είναι ένα προϊόν που σχεδιάστηκε ειδικά για τον καθαρισμό και τη λάμψη των τζαμιών. Η μπλε σύνθεσή του προσφέρει ένα φρέσκο και αρωματικό άρωμα καθώς και αποτρέπει τη συσσώρευση βρωμιάς και λεκέδων.

Αυτό το προϊόν είναι εύκολο στη χρήση και αποτελεσματικό στην αφαίρεση του λεκέδων, της λίγης και της γρασιδιάς από τα τζάμια, προσφέροντάς τους ένα λαμπερό φινίρισμα. Επιπλέον, η μπουκάλα
Τιμή 1,81 €

Vir καθαριστικό τζαμιών με σπρέι διάφανο 750ml

Το Vir καθαριστικό τζαμιών με σπρέι διάφανο 750ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά τζάμια στο σπίτι ή το γραφείο σας. Η προηγμένη φόρμουλα του Vir εξασφαλίζει γρήγορη και αποτελεσματική αφαίρεση της βρωμιάς και των λεκέδων, αφήνοντας τα τζάμια σας λαμπερά και διάφανα. Με το Vir καθαριστικό τζαμιών, η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη, χωρίς να αφήνει ίχνη ή υπολείμματα. Αποκτήστε το Vir σήμερα και απολαύστε άψογα καθαρά τζά?
Τιμή 1,69 €

Vir καθαριστικό τζαμιών με σπρέι μπλε 750ml

Το Vir καθαριστικό τζαμιών με σπρέι μπλε 750ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά παράθυρα. Με την προηγμένη του φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά τις λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τα γυαλιά σας γυαλιστερά και διάφανα. Αποκτήστε το Vir καθαριστικό τζαμιών τώρα και απογειώστε την εμπειρία καθαριότητας σας!
Τιμή 1,69 €

Εύρηκα blue spray καθαριστικό τζαμιών 750ml

Το καθαριστικό spray τζαμιών της εταιρείας Ευρηκα, καθαρίζει και γυαλίζει τα τζάμια καθώς και τις γυάλινες και λείες επιφάνειες, απομακρύνοντας σκόνη, στίγματα και λιπαρούς λεκέδες.

Οδηγίες Χρήσης: Απλά ψεκάστε απευθείας στην επιφάνεια. Σκουπίστε με ένα καθαρό νωπό πανί και αφήστε να στεγνώσει. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό. Μην ψεκάζετε προς τα μάτια.

Τιμή 2,49 €

Εύρηκα crystal υγρό καθαριστικό τζαμιών spray 750ml

Το καθαριστικό spray τζαμιών της εταιρείας Ευρηκα, καθαρίζει και γυαλίζει τα τζάμια καθώς και τις γυάλινες και λείες επιφάνειες, απομακρύνοντας σκόνη, στίγματα και λιπαρούς λεκέδες.

Τιμή 2,49 €

Χαρά υγρό καθαριστικό spray τζαμιών 750ml

Το καθαριστικό spray τζαμιών της εταιρείας Χαρά, καθαρίζει και γυαλίζει τα τζάμια καθώς και τις γυάλινες και λείες επιφάνειες, απομακρύνοντας σκόνη, στίγματα και λιπαρούς λεκέδες.

Τιμή 1,34 €

Χαρά υγρό καθαριστικό τζαμιών spray 500ml

Ανακαλύψτε τη λύση για λαμπερά και καθαρά τζάμια με το Χαρά υγρό καθαριστικό spray. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τα τζάμια σας λαμπερά και διαυγή. Η εύκολη και γρήγορη εφαρμογή του σας επιτρέπει να απολαύσετε άμεσα τα αποτελέσματα. Αποκτήστε το Χαρά υγρό καθαριστικό spray τζαμιών 500ml τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των τζαμιών σας!

Τιμή 1,16 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού