• Πακέτο
  • Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one crisp linen 2x400ml
  • Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one crisp linen 2x400ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDettol

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one crisp linen 2x400ml

Το DETTOL ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ 400ml είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και ασφαλές. Με μια μόνο ανάλαφρη ψεκαστική κίνηση, μπορείτε να απολυμάνετε αποτελεσματικά όλες τις επιφάνειες, απομακρύνοντας τα βακτήρια και τους ιούς. Προστατεύστε την οικογένειά σας με το DETTOL ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ και απολαύστε έναν καθαρό και υγιεινό χώρο καθημερινά.
50812
3520134700017
7,79 €

Αντί για 7,85 €

Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one spring waterfall 400ml

Το Dettol all in one απολυμαντικό spray spring waterfall 400ml της εταιρίας Dettol είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και απαλλαγμένο από μικρόβια. Με ένα μοναδικό άρωμα ανανά και καταρράκτη, αυτό το απολυμαντικό spray θα φέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Αποτελεί μια απαραίτητη επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί ένα υγιεινό περιβάλλον για την οικογένειά της. Αγοράστε το τώρα ?
Τιμή 4,22 €

Alfa super energy πολυκαθαριστικό 1lt

Το Alfa super energy πολυκαθαριστικό 1lt είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας. Με την ισχυρή του φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το Alfa super energy πολυκαθαριστικό 1lt τώρα και απογειώστε τον καθαρισμό σας!

Τιμή 2,07 €

Pronto υγρό καθαριστικό & γυαλιστικό για ξύλινες επιφάνειες 5σε1 500ml

Καθαριστικό και γυαλιστικό σπρέι επίπλων με εκχύλισμα αλόης.

1. Καθαρίζει

2. Ξεσκονίζει

3. Ενυδατώνει

4. Απομακρύνει τη σκόνη και τα αλλεργιογόνα που αυτή περιέχει.

5 Αφαιρεί τις δαχτυλιές.

Τιμή 4,83 €

Brillante plus υγρό γενικού καθαρισμού άρωμα λουλουδιών 1lt

Το υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης φέρνει την επανάσταση στα υγρά καθαριστικά και προσφέρει όχι μόνο τέλεια καθαριότητα αλλά και αστραφτερή λάμψη στις επιφάνιες. Η νέα σύνθεση με οινόπνευμα χαρίζει γρήγορο στέγνωμα και τέλεια καθαριότητα χωρίς στίγματα και ίχνη. Είναι ιδανικό για πατώματα, πλακάκια, κουζίνες, μπάνια και πάγκους.

Προσοχή Προκαλεί σοβαρό ερεθισμό των ματιών. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε τα προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Αν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός, συμβουλευθείτε ή επισκεφθείτε έναν γιατρό.Σε περίπτωση κατάποσης: Αν δεν αισθάνεστε καλά, καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή έναν γιατρό. Αν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, έχετε μαζί σας το δοχείο ή την ετικέτα του προϊόντος. Γραμμή Καταναλωτή: 800-11-23000 (χωρίς χρέωση)

Να συμβουλεύεστε τις πληροφορίες που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία πριν τη χρήση.

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως. Τηλ. Κέντρο Δηλητηριάσεων 2107793777

Τιμή 0,76 €

Κορυφαία προϊόντα

17 delicatessen μουστάρδα πικάντικη 250ml

Η ποικιλία γεύσεων και η εξαιρετική ποιότητα της Μουστάρδας 17 Delicatessen εξασφαλίζει μοναδική και πλούσια γεύση στα φαγητά που εσείς παρασκευάζετε. Μπορεί να συνοδεύσει το κρέας, το κοτόπουλο, τα μπιφτέκια, τα σάντουιτς, τις τηγανιτές και τις ψητές πατάτες, ικανοποιώντας κάθε γευστική προτίμηση.

Τιμή 1,01 €

Σαλονικια ρετσινα 0,5lt

Η Σαλονικιά Ρετσίνα 0,5lt είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της Ελλάδας με κάθε γουλιά. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση της Ελληνικής ρετσίνας στο άνετο σπίτι σας ή σε μια φιλική συγκέντρωση. Αγοράστε τώρα τη Σαλονικιά Ρετσίνα και ζήστε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 2,38 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 34τεμ

Οι Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 34τεμ είναι το τέλειο προϊόν για κάθε νοικοκυρά που αναζητά την τέλεια λύση για το πλύσιμο των ρούχων της. Με την υψηλή ποιότητα της Ariel και την ευκολία χρήσης των κάψουλων, τα ρούχα σας θα είναι καθαρά και φρέσκα με ελάχιστη προσπάθεια. Αποκτήστε τώρα το Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 34τεμ και απολαύστε αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.
Τιμή 11,59 €

Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 1kg

Το Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 1kg είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε λάμψη και τέλεια τραγανότητα στα πιάτα σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση του, θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο απολαυστικά. Αποκτήστε το Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 1kg τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 7,32 €

Pellito αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα 100gr

Αμύγδαλα ψημένα της εταιρείας Pellito, τα οποία αποτελούν το πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά είδος ξηρών καρπών. Είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε και μαγνησίου, καλή πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών, προσφέρουν κάλιο, φώσφορο, σίδηρο, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και αποδίδουν χαμηλά επίπεδα κορεσμένων λιπαρών και καθόλου χοληστερόλη. Είναι επίσης πολύ καλή πηγή ασβεστίου, καθώς ένα φλιτζάνι αμύγδαλα μας δίνει τόσο ασβέστιο όσο και ένα μικρό κομμάτι φέτα. Δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό.

Τιμή 2,10 €