• Holchem shiny υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης φρεσκάδα ωκεανού 1lt
  • Holchem shiny υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης φρεσκάδα ωκεανού 1lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHolchem chemicals

Holchem shiny υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης φρεσκάδα ωκεανού 1lt

48027
5204114400168
3,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bolsom υγρό γενικού καθαρισμού με κεράσι 3lt

Πληροφορίες για τον προϊόν μπορείτε να βρείτε από την παρασκευάστρια εταιρίας Holchem chemicals στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2394071169

Στοιχεία Προμηθευτή

Holchem chemicals Λητή Θεσσαλονίκης 572 00, 23940 71169, sales@holchem.eu, www.holchem.gr

Τιμή 3,81 €

Ajax ultra υγρό καθαριστικό με λεμόνι 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 94% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Κορυφαία προϊόντα

ΟΛΥΜΠΟΣ ΧΑΛΒΑΣ 250gr. - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΜΥΓΔΑΛΑ)

Απολαύστε τον ΟΛΥΜΠΟ ΧΑΛΒΑΣ 250gr. με σοκολάτα υγείας και αμύγδαλα και ανακαλύψτε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει. Η πλούσια σοκολάτα σε συνδυασμό με τα θρεπτικά αμύγδαλα, θα σας προσφέρουν μια απολαυστική γεύση που θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε τον ΟΛΥΜΠΟ ΧΑΛΒΑΣ και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε δοση.
Τιμή 2,63 €
Lux αφρόλουτρο hypnotic hibiscus 600ml
Περιορισμένη προσφορά!

Lux αφρόλουτρο hypnotic hibiscus 600ml

Το Lux αφρόλουτρο hypnotic hibiscus 600ml είναι η απόλυτη απόλαυση για την καθημερινή σας περιποίηση. Η μοναδική του σύνθεση με αρώματα υψηλής ποιότητας θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αισθήσεις και αισθησιασμό. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει την πολυτέλεια που σας προσφέρει το Lux αφρόλουτρο hypnotic hibiscus 600ml. Αποκτήστε το τώρα και αφεθείτε στην απόλυτη αίσθηση ευεξίας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Κανονική τιμή 3,02 € Τιμή 2,91 €
  • -0,11 €
  • -0,11 €

Ματίνα στραγάλι κίτρινο 170gr

Στραγάλια ψημένα της εταιρείας Ματίνα, τα οποία προέρχονται από το ρεβύθι, είναι πολύ ωφέλιμα για την υγεία μας. Είναι πλούσια πηγή τόσο διαλυτών όσο και διαιτητικών ινών, πολύ σημαντικών για τη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος. Οι διαλυτές ίνες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της απορρόφησης της χοληστερόλης στην κυκλοφορία του αίματος και συμβάλλουν στη διατήρηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, γεγονός που μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων και διαβήτη. Έχουν επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και σίδηρο, γι'αυτό είναι ένα εξαιρετικό υποκατάστατο του κρέατος. Δεν περιέχει πρόσθετο αλάτι, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό.

Τιμή 1,36 €

Dermomed κρεμοσάπουνο αμύγδαλο 1lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Dermomed, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 1,92 €

Nescafe gold cappuccino στιγμιαίος καφές sticks 10x14gr

Ανακαλύψτε τον NESCAFÉ® GOLD Cappuccino! Ένα αρμονικά καβουρδισμένο χαρμάνι καφέδων Arabica και Robusta με λεπτοαλεσμένους κόκους καφέ, μεστό σώμα, βελούδινη κρέμα και απολαυστική γεύση. Ένας καραμελένιος πειρασμός στο φλιτζάνι σου με πλούσια κρέμα και μοναδικό άρωμα σε έναν καφέ που απογειώνει τις αισθήσεις.

Τιμή 3,31 €