Misko σπαγγέτι No6 ολικής αλέσεως 500gr
Κλασικό και αγαπημένο σχήμα σε κάθε Ελληνική κουζίνα. Τώρα και Ολικής Άλεσης για να δημιουργήσετε τη δική σας διατροφική συνταγή, συνδυάζοντας τα με μια ελαφριά κόκκινη σάλτσα και λαχανικα.
Κλασικό και αγαπημένο σχήμα σε κάθε Ελληνική κουζίνα. Τώρα και Ολικής Άλεσης για να δημιουργήσετε τη δική σας διατροφική συνταγή, συνδυάζοντας τα με μια ελαφριά κόκκινη σάλτσα και λαχανικα.
Το "ντελικάτο" λεπτό ζυμαρικό . Η γεύση και το κράτηµα MISKO είναι εγγυηµένα σε όποια συνταγή και αν επιλέξετε. Δοκιµάστε το και θα µας θυµηθείτε!
Τα Famiglia είναι ελληνικά ζυμαρικά από σιμιγδάλι σκληρού σίτου.
Μακαρόνια κοφτά ελληνικής παραγωγής από την εταιρεία Famiglia.
Η σκόνη κάρυ είναι ένα μυρωδάτο μίγμα από διάφορα μπαχαρικά .Τα βασικά συστατικά του μείγματος είναι το κόλιαντρο, το κύμινο και ο κουρκουμάς με την προσθήκη άλλων μπαχαρικών, όπως τσίλι, πιπερόριζα, κανέλλα, γαρύφαλλο, κάρδαμο, σκόρδο, μουστάρδα, μάραθος και άλλα. Με γεύση πικρή, χρησιμοποιείται συνήθως σε κρέατα, σάλτσες και στιφάδο αλλά και σε ξηρούς καρπούς.
Θήκη φύλαξης ιδανική για κουβέρτες και ρούχα, κατασκευασμένη από ύφασμα non-woven. Διαθέτει φερμουάρ αντοχής και στο μπροστινό της μέρος διαφανές παράθυρο ώστε να βλέπετε το περιεχόμενό της.
Ρεβύθια τα οποία περιέχουν πρωτεΐνες ισάξιες του κρέατος, ενώ παράλληλα είναι πηγή φυλλικού οξέος, βιταμίνης Β9 που είναι απαραίτητη για τον μεταβολισμό των κυττάρων. Τα ρεβύθια πρέπει να μαγειρεύονται με τη φλούδα, γιατί σε αυτή βρίσκονται το μεγαλύτερο ποσοστό του ασβεστίου και οι αδιάλυτες φυτικές ίνες.
Γάλα εβαπορέ της εταιρείας Royal, το οποίο αλλιώς ονομάζεται συμπυκνωμένο, και προκύπτει από την μερική αφυδάτωση γάλακτος. Στο γάλα εβαπορέ έχει αφαιρεθεί αρκετή ποσότητα υγρασίας (70 με 75%) μέσω διαφόρων τεχνικών θέρμανσης. Έχει ιδιαίτερη γεύση ενώ μπορεί να διατηρηθεί αρκετό χρονικό διάστημα εκτός ψυγείου σε σύγκριση με το νωπό παστεριωμένο γάλα. Η θρεπτική αξία που έχει το γάλα εβαπορέ, διαφέρει από αυτή του νωπού γάλακτος, και αυτό οφείλεται στην επίδραση των υψηλών θερμοκρασιών. Η παστερίωση καταστρέφει τουλάχιστον το 50% των βιταμινών Β1, Β12 και C και σημαντικές ποσότητες της Β6 και του φολικού οξέος. Παράλληλα καταστρέφεται και το 10% του αμινοξέος λυσίνη που είναι απαραίτητο για την λειτουργία του οργανισμού μας. Η χρήση του γάλακτος εβαπορέ γίνεται σε πολλές παρασκευές όπως σε σπιτικό παγωτό ή στον καφέ.
Ώριμα φρούτα, με όλη τη φυσική τους γεύση, είναι αυτά που δίνουν την πάντα ξεχωριστή ποιότητα της μαρμελάδας Παπαγεωργίου από το 1926. Μαρμελάδες Extra παρασκευασμένες με την πιστοποιημένη διαδικασία παραγωγής, χωρίς καθόλου συντηρητικά, πλούσιες σε φρούτο και μοναδική υφή, κρατώντας την αγνότητα των συστατικών τους και το γνήσιό τους άρωμα. Αποτελούν αναπόσπαστο μέρος ενός σύγχρονου και υγιεινού πρωινού, του πιο σημαντικού γεύματος της ημέρας, και συνοδεύουν ιδανικά το γιαούρτι ή το επιδόρπιό σας.
Το καλάθι είναι άδειο.
Είμαστε πάντα έτοιμοι να συναντήσουμε τους πελάτες μας και να παρέχουμε τα απαραίτητα αγαθά σε καλύτερη τιμή.
Στείλτε έναν σύνδεσμο για αυτό το προϊόν σε άλλο κατάστημα όπου η τιμή είναι χαμηλότερη από τη δική μας
Για να μπορέσουμε να σας παρέχουμε την καλύτερη τιμή για ένα προϊόν, πρέπει να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε στον ιστότοπό μας.
Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς