• Tns εργαλεία κήπου σετ 3τεμ μαύρα
  • Tns εργαλεία κήπου σετ 3τεμ μαύρα
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns εργαλεία κήπου σετ 3τεμ μαύρα

Το σετ εργαλείων κήπου Tns 3 τεμαχίων είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε κήπο. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Tns, αυτά τα εργαλεία θα κάνουν τη φύλαξη και τη φροντίδα του κήπου σας απλή και εύκολη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το σετ και να μετατρέψετε τον κήπο σας σε έναν παράδεισο!
13492
5204558373059
2,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Superior garden πιστόλι ποτίσματος ρυθμιζόμενη

Το ρυθμιζόμενο πιστόλι ποτίσματος της Superior Garden είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον πότισμο των φυτών και του κήπου σας. Αυτό το πιστόλι σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση και τον τύπο του ρεύματος νερού που εξέρχεται από αυτό, προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες των διάφορων φυτών και περιοχών του κήπου σας.

Τιμή 5,76 €

Tns ηλιακό φανάρι κήπου 4,5x31cm 21311

Φωτίστε τον κήπο σας με το εντυπωσιακό Tns ηλιακό φανάρι κήπου 4,5x31cm 21311 από την Tns! Με μοντέρνο design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το φανάρι θα δώσει έναν μοναδικό χαρακτήρα στον εξωτερικό σας χώρο. Με ενσωματωμένο ηλιακό πάνελ για αυτόνομη λειτουργία και LED φωτισμό που δημιουργεί μια μαγική ατμόσφαιρα, αυτό το φανάρι είναι ιδανικό για να αναδείξετε τον κήπο σας και να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύσ
Τιμή 1,07 €

Tns ηλιακό φανάρι κήπου 5,5x58cm

Το ηλιακό φανάρι κήπου της TNS είναι ένα φωτιστικό που λειτουργεί με την ενέργεια του ηλίου. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τη διακόσμηση του κήπου σας και την προσθήκη φωτισμού σε εξωτερικούς χώρους. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά και διαθέτει ηλιακό πάνελ που φορτίζει την ενσωματωμένη μπαταρία κατά την ημέρα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, το φανάρι ενεργοποιείται αυτόματα και παρέχει φωτισμό στον κήπο σας.

Τιμή 2,40 €

Tns 311575 ποτιστήρι κανάτα ροζ

Το ποτιστήρι κανάτα Tns 311575 είναι σε ροζ χρώμα και χρησιμοποιείται για την σίτιση φυτών και λουλουδιών με τον βέλτιστο τρόπο. Έχει μεγάλη χωρητικότητα και είναι κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τη διατήρηση των φυτών σας υγιή και ενυδατωμένα.
Τιμή 1,42 €

Superior garden ταχυσύνδεσμος βρύσης λάστιχου waterstop 1/2

Ο Superior garden ταχυσύνδεσμος βρύσης λάστιχου waterstop 1/2 είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τον κήπο σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Superior Garden, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε μια ανθεκτική και αξιόπιστη σύνδεση για το λάστιχο σας. Αποκτήστε τον ταχυσύνδεσμο waterstop 1/2 τώρα και απολαύστε την άνεση και την ευκολία στη χρήση του!
Τιμή 2,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Σπάτουλα σερβιρίσματος ανοξείδωτη 25cm

Η σπάτουλα σερβιρίσματος ανοξείδωτη 25cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική κουζίνα! Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, αυτή η σπάτουλα είναι ανθεκτική και δυνατή, ιδανική για κάθε είδους σερβίρισμα. Με το μήκος των 25cm, σας επιτρέπει να σερβίρετε τα φαγητά σας με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε τη σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με αυτή την πρακτική και κομψή σπάτουλα!
Τιμή 3,56 €

Sweet home αρωματικό χώρου με sticks citronella 100ml

Δημιουργήστε ένα ατμοσφαιρικό και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας με το αρωματικό χώρου Sweet Home με sticks citronella 100ml. Αφήστε το άρωμα της citronella να σας ξεσηκώσει και να σας χαλαρώσει ταυτόχρονα, δημιουργώντας μια ευχάριστη αίσθηση ευεξίας και αρμονίας. Οι sticks citronella θα δώσουν μια διακριτική νότα φρεσκάδας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας, κάνοντας τον χώρο σας ακόμα πιο ελκυστικό. Απολαύστε την εμπειρία του Sweet Home και απολαύστε τον χώρο σας με έν?
Τιμή 3,53 €

Tns μπουκάλι γυάλινο νερού με λουλούδια 1lt

Το μπουκάλι γυάλινο νερού με λουλούδια 1lt της εταιρίας Tns είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με την φρεσκάδα και την απίστευτη γεύση του. Κάθε σταγόνα νερού σε αυτό το μπουκάλι είναι γεμάτη με την αγνότητα των λουλουδιών που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρώξεων. Απολαύστε το και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει με κάθε γουλιά.
Τιμή 1,11 €