Διαλύματα - Νήματα

Ενεργά φίλτρα

Colgate στοματικό διάλυμα plax cool mint 250ml

Το Colgate στοματικό διάλυμα plax cool mint 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα και την υγεία της στοματικής σας κοιλότητας. Η δροσερή γεύση του δροσίζει την αναπνοή σας, ενώ η προηγμένη τεχνολογία Plax βοηθά στην καταπολέμηση της πλάκας και της τερηδόνας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 2,24 €

Colgate στοματικό διάλυμα plax soft mint 250ml

Ανανεωτική δροσιά με το Colgate Plax Soft Mint 500ml! Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί. Η μοναδική φόρμουλα του Colgate Plax θα σας χαρίσει προστασία για ώρες, ενώ η γεύση Soft Mint θα σας αφήσει με αίσθηση δροσιάς. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την καθημερινή σας περιποίηση σε ένα απόλυτα απολαυστικό τελετουργία.
Τιμή 2,24 €

Colgate στοματικό διάλυμα plax white charcoal 500ml

Στοματικό διάλυμα λεύκανσης με σύστημα White Protect και εκχύλισμα ενεργού άνθρακα για πρόληψη κατά των λεκέδων που διατήρει τα δόντια σας λευκά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η FreshFX τεχνολογία προσφέρει δροσερή αναπνοή και ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί 10 φορές περισσότερο σε σχέση με το απλό βούρτσισμα.

Τιμή 4,22 €

Colgate στοματικό διάλυμα triple action 250ml

Το Colgate Στοματικό Διάλυμα Triple Action 250ml είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας προσωπική υγιεινή. Με μια μοναδική σύνθεση τριπλής δράσης, προσφέρει βαθιά καθαρισμό, προστασία από την πλάκα και φρεσκάδα που διαρκεί. Αφαιρεί τα βακτήρια και τα μικρόβια, προσφέροντας ένα αίσθημα καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το Colgate Στοματικό Διάλυμα Triple Action τώρα και απολαύστε ένα υγιές και φρέσκο χαμόγελο κάθε μέρα.
Τιμή 2,24 €

Colgate στοματικό διάλυμα triple action 500ml

Το Colgate στοματικό διάλυμα triple action 500ml της εταιρίας Colgate είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την καλή στοματική υγιεινή σας. Με την προηγμένη του τριπλή δράση, καθαρίζει βαθιά, προστατεύει τα δόντια και τα ούλα σας και προσφέρει μακράς διαρκείας φρεσκάδα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 3,21 €

Denthoral οδοντικό νήμα waxed dental floss mint 50m

Οδοντικό νήμα από την εταιρεία Denthoral, το οποίο προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό στα δύσκολα προσβάσιμα από την οδοντόβουρτσα σημεία ανάμεσα στα δόντια και κάτω από τη γραμμή των ούλων. 

Τιμή 1,04 €

Listerine στοματικό διάλυμα advanced white 250ml

Το Listerine στοματικό διάλυμα advanced white 250ml της εταιρίας Listerine είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια. Η μοναδική του σύνθεση βοηθά στην απομάκρυνση των πλάκας και των κηλίδων, προσφέροντας λευκότερα δόντια με κάθε χρήση. Απολαύστε φρέσκο αναζωογονητικό αναπνευστικό χώρο και αυτοπεποίθηση κάθε μέρα με το Listerine advanced white 250ml.
Τιμή 2,40 €

Oral-b οδοντικό νήμα satin tape mint 25m

Το Oral-B οδοντικό νήμα satin tape mint 25m είναι ένα προϊόν που θα σας χαρίσει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας στο στόμα σας. Με τη μοναδική του σύνθεση και τη φρεσκάδα του μέντας, θα νιώσετε την πραγματική φροντίδα που προσφέρει στα δόντια σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει και αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 1,81 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού