Διάφορα ιατρικά

Ενεργά φίλτρα

Idrofil δοχείο συλλογής ούρων 120ml

Το Idrofil δοχείο συλλογής ούρων 120ml είναι το απαραίτητο αξεσουάρ που χρειάζεστε! Με εξαιρετική ποιότητα και λειτουργικότητα, το Idrofil θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ζωή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άνετες και ασφαλείς συλλογές ούρων χωρίς προβλήματα.
Τιμή 0,47 €

Maxi ιατρικό ρολό πλαστικό 58/60x50cm

Το Maxi ιατρικό ρολό πλαστικό 58/60x50cm της εταιρίας Maxi είναι ο απόλυτος σύμμαχος στη φροντίδα της υγείας σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, το ρολό αυτό είναι ιδανικό για κάθε ιατρική εφαρμογή. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την παροχή της καλύτερης δυνατής περίθαλψης - επενδύστε στο Maxi ιατρικό ρολό πλαστικό σήμερα και αναδείξτε την επαγγελματική σας εικόνα!
Τιμή 5,33 €

Maxi ιατρικό ρολό χάρτινο 58cm x 50m

Το Maxi ιατρικό ρολό χάρτινο 58cm x 50m της εταιρίας Maxi είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε ιατρικό χώρο. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το ρολό χάρτινο θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει στην καθημερινή σας εργασία.
Τιμή 5,50 €

Medi-Vix κρέμα ανακούφισης από τον βήχα 45gr

Μια μαλακτική βάση, πλούσια σε αιθέρια έλαια, κατάλληλη για τοπικό μασάζ. Έχει ευεργετική δράση στα μέρη του σώματος που εφαρμόζεται, καθώς τα αιθέρια έλαια και τα άλλα συστατικά δημιουργούν αίσθηση θερμότητας, προσφέροντας χαλάρωση και ευεξία.

Τιμή 2,26 €

Meditrast επιμανίκια μανσέτα μπλε 2000τεμ

Οι μπλε επιμανίκια μανσέτας Meditrast είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε επαγγελματία στον τομέα της υγείας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και άνετη εφαρμογή, αυτά τα επιμανίκια θα σας προσφέρουν προστασία και ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εργασίας σας. Αποκτήστε τα τώρα και εξασφαλίστε την ασφάλεια σας και των ασθενών σας με ένα απλό κλικ!
Τιμή 58,03 €

Meditrast οδοντιατρικό ρολό χαρτί πλαστικοποιημένο 29cm x 50m 24τεμ

Το Meditrast οδοντιατρικό ρολό χαρτί πλαστικοποιημένο 29cm x 50m 24τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε οδοντίατρο. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, σας επιτρέπει να εργάζεστε με άνεση και ασφάλεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινή σας εργασία πιο εύκολη και αποτελεσματική. Αγοράστε τώρα το Meditrast οδοντιατρικό ρολό χαρτί και δεν θα απογοητευτείτε!
Τιμή 58,03 €

Επιμανίκια μιας χρήσης μπλε 100τεμ

Τα επιμανίκια μιας χρήσης σε μπλε χρώμα είναι διαθέσιμα σε συσκευασία 100 τεμαχίων. Αυτά τα επιμανίκια είναι ιδανικά για χρήση σε ιατρικά κέντρα, νοσοκομεία, καθώς και σε εργαστήρια και βιομηχανίες. Παρέχουν προστασία και υγιεινή κατά τη διάρκεια εργασιών που απαιτούν επαφή με χημικά και άλλες επιβλαβείς ουσίες. Μετά τη χρήση, απορρίπτονται με ασφάλεια, εξασφαλίζοντας έτσι την προστασία του περιβάλλοντος.

Τιμή 2,76 €

Εργαστηριακή ρόμπα με κουμπιά μιας χρήσης one size

Η εργαστηριακή ρόμπα one size προσφέρει άνεση, λειτουργικότητα και προστασία κατά τη διάρκεια εργασιών σε εργαστήρια, κλινικές και ιατρικά κέντρα. Κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας, η ρόμπα προσφέρει αξιόπιστη προστασία και διατηρεί τον εργαζόμενο άνετο καθ' όλη τη διάρκεια της εργασίας.

Τιμή 2,71 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού