• Nava misty σουπλά μαγειρικών σκευών σιλικόνης 18x18cm
  • Nava misty σουπλά μαγειρικών σκευών σιλικόνης 18x18cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNava

Nava misty σουπλά μαγειρικών σκευών σιλικόνης 18x18cm

Το σουπλά Nava misty συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ στην κουζίνα σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, προσφέρει προστασία στα μαγειρικά σκεύη σας από γρατζουνιές και φθορές. Με μέγεθος 18x18cm, είναι ιδανικό για όλα τα μεγέθη σκευών. Αποκτήστε το Nava misty σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.
16754
5205746889284
2,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ φίλτρο νεροχύτη πλαστικό μεγάλο 2τεμ

Αναζητάτε τον τέλειο τρόπο για να καθαρίσετε το νερό σας; Το Κύκλωψ φίλτρο νεροχύτη πλαστικό μεγάλο 2τεμ είναι η ιδανική λύση! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Κύκλωψ, αυτό το φίλτρο θα σας παρέχει καθαρό και ασφαλές νερό για κάθε χρήση. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Κύκλωψ φίλτρο νεροχύτη τώρα και απολαύστε κρυστάλλινα καθαρό νερό κάθε μέρα!
Τιμή 0,43 €

Svim πατατοκόπτης πλαστικός

Ο Svim πατατοκόπτης πλαστικός είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον πρακτικό σχεδιασμό του και την ευκολία χρήσης, μπορείτε να κόψετε τις πατάτες σας γρήγορα και εύκολα για νόστιμα γεύματα. Αποκτήστε τον Svim πατατοκόπτη πλαστικό σήμερα και απολαύστε την απλότητα και την αποτελεσματικότητα στην κουζίνα σας!
Τιμή 2,57 €

Estia καρυοθραύστης με έλασμα μεταλλικός 16,5x5,2x9cm

Ο καρυοθραύστης της εταιρίας Estia είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με το μεταλλικό έλασμα και τις διαστάσεις 16,5x5,2x9cm, είναι ο ιδανικός τρόπος για να απολαύσετε φρέσκα καρύδια με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε τον καρυοθραύστη Estia τώρα και απολαύστε την ευκολία στο κάθε σας γεύμα!
Τιμή 4,00 €

Nava acer φίλτρο νεροχύτη ανοξείδωτο 7cm 2τεμ

Ανακαλύψτε το Nava acer φίλτρο νεροχύτη ανοξείδωτο 7cm 2τεμ και βελτιώστε την ποιότητα του νερού σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας από την Nava. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαρό και φρέσκο νερό κάθε μέρα!
Τιμή 1,04 €

Estia απολεπιστής ψαριών ανοξείδωτος 21cm

Ο απολεπιστής ψαριών Estia αποτελεί μια ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με τον ανοξείδωτο σχεδιασμό του και το μήκος 21cm, είναι ο τέλειος σύντροφος στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
Τιμή 1,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ανθέων 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 8,83 €

Lindt σοκολάτα γάλακτος 100gr

Η Lindt σοκολάτα γάλακτος 100gr της εταιρίας Lindt είναι μια από τις πιο απολαυστικές σοκολάτες που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Με την πλούσια, κρεμώδη υφή της και τη γεμάτη γεύση γάλακτος, δεν μπορείτε παρά να τη δοκιμάσετε και να την λατρέψετε. Κάθε δείγμα από αυτή τη σοκολάτα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε σήμερα τη Lindt σοκολάτα γάλακτος 100gr και απολαύστε την κάθε σ
Τιμή 3,20 €

Ruffles πατατάκια κυματιστά με γέυση KFC 120gr

Τα Ruffles πατατάκια κυματιστά με γέυση KFC 120gr της εταιρίας Ruffles είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα νόστιμο σνακ που θα τους ικανοποιήσει αμέσως. Με τη μοναδική γεύση του KFC και την τραγανή υφή των Ruffles, αυτά τα πατατάκια θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στη γεύση σας την απόλαυση που της αξίζει!
Τιμή 1,98 €