• Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μπρονζέ 27x27x50cm
  • Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μπρονζέ 27x27x50cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςET Plast

Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μπρονζέ 27x27x50cm

Η γλάστρα ανθεί με το χρώμα του χάλκινου μπρονζέ να αντανακλά το φως του ήλιου, δημιουργώντας ένα μοναδικό και λαμπερό στυλ στον χώρο σας. Με διαστάσεις 27x27x50cm και χωρητικότητα 26lt, αυτή η τετράγωνη γλάστρα από την ET PLAST είναι ιδανική για να φιλοξενήσετε τα αγαπημένα σας φυτά και να διακοσμήσετε τον εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Ανανεώστε τον χώρο σας με αυτήν την όμορφη γλάστρα και δώστε μια νέα πνοή στη διακόσμησ
40834
5201856313053
10,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ πιάτο τερακότα με ρόδες Νo24 24cm

Το Κύκλωψ πιάτο τερακότα με ρόδες Νo24 24cm είναι η ιδανική επιλογή για τη σερβιρίσματά σας. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε σας γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την τραπεζαρία σας με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 2,35 €

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No332 Δ:29 Υ:22 LT:7,5

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Cyclops στρογγυλού σχήματος, σε χρώμα τερακότα. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Τιμή 2,09 €

Άριστο φυτόχωμα 10lt

Το Άριστο φυτόχωμα 10lt είναι η ιδανική επιλογή για κάθε κηπουρό που θέλει τα φυτά του να αναπτύσσονται υγιή και γονιμοποιημένα. Με την υψηλή ποιότητα της εταιρίας Άριστο, τα φυτά σας θα απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα και θα αναπτύσσονται με εντυπωσιακό τρόπο. Αποκτήστε το Άριστο φυτόχωμα 10lt τώρα και δώστε νέα ζωή στον κήπο σας!
Τιμή 1,01 €

Κύκλωψ γλάστρα ανθρακί Νo329 20x15cm

Η Κύκλωψ γλάστρα ανθρακί Νo329 20x15cm είναι η τέλεια προσθήκη στον χώρο σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και το βαθύ ανθρακί χρώμα της, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας και στυλ. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η γλάστρα αυτή είναι ανθεκτική και διαχρονική. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό και κομψό κομμάτι διακόσμησης.
Τιμή 0,92 €

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No331 Δ:26 Υ:19 LT:5

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Cyclops στρογγυλού σχήματος, σε χρώμα τερακότα. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Τιμή 1,52 €

Κορυφαία προϊόντα

Calgon αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 75τεμ

Ανακαλύψτε τη μαγεία του Calgon αποσκληρυντή πλυντηρίου ρούχων ταμπλέτες 75τεμ και απογειώστε την εμπειρία πλυσίματος σας! Με μια μόνο ταμπλέτα Calgon, οι ρούχα σας θα παραμείνουν λαμπερά και απαλά, ενώ το πλυντήριό σας θα προστατεύεται από την αλάτωση και τη συσσώρευση αλάτων. Αφήστε το Calgon να κάνει τη δουλειά του και απολαύστε άνετα και αποτελεσματικά πλυσίματα χωρίς φόβο για την ποιότητα των ρούχων και τη μηχανή του πλυντηρίου σας. Αποκτ
Τιμή 18,89 €
  • Πακέτο

Moschato bello ροζέ ημίξηρος οίνος 500ml

Οίνος ροζέ ημίξηρος, με έντονο αρωματικό χαρακτήρα που διακρίνεται απο ανθώδεις νότες “Bello Μοσχάτο”.

Ελληνικό προϊόν που παράγεται και εμφιαλώνεται απο την Μεσήμβρια Οινοποιητική.

Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 12% Vol.

Γυάλινη φιάλη των 500 ml.

Τιμή 3,05 €

Papoutsanis σαπουνι 150gr, φραγκοσυκο

Αποκτήστε το Papoutsanis σαπούνι 150gr με φραγκόσυκο και αφήστε την επιδερμίδα σας απαλή και ενυδατωμένη. Η πλούσια σύνθεσή του θα σας χαρίσει μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας.
Τιμή 0,97 €

Palmolive αφρόλουτρο aroma relax 650ml

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης με το Palmolive αφρόλουτρο aroma relax 650ml. Απολαύστε την αίσθηση των αρωματικών εκχυλισμάτων που ξυπνούν τις αισθήσεις και αφήνουν το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το τώρα και αφεθείτε σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας. Απλά απολαύστε τη στιγμή!
Τιμή 2,74 €

Γιώτης κουβερτούρα σε τρούφα 100gr

ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΡΟΥΦΑ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε:

• Για να ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΤΕ γλυκά και παγωτά.

• Να παρασκευάσετε τρουφάκια ή άλλα γλυκίσματα.

• Να φτιάξετε Σοκολάτα Ρόφημα με νερό ή γάλα.

Τιμή 1,90 €