• Et plast πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας μπρονζέ 28x3cm
  • Et plast πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας μπρονζέ 28x3cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςET Plast

Et plast πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας μπρονζέ 28x3cm

Πιάτο, της εταιρίας Et Plast, σε απόχρωση μπρούτζου. Είναι στρογγυλό, κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό με διάμετρο 28cm.

12471
5201856311288
1,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη λαδί 15x15x18cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast ορθογώνιου σχήματος, σε χρώμα λαδί. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 15cm

Πλάτος: 15cm

Ύψος: 18cm

Τιμή 2,17 €

Κύκλωψ πιάτο ζαρτινιέρας ανθρακί No451 47x19cm

Η ζαρτινιέρα Κύκλωψ σε ανθρακί χρώμα με διαστάσεις 47x19cm είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε τραπέζι! Με το μοναδικό της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα δώσει ένα ιδιαίτερο στυλ στις στιγμές σας με την οικογένεια και τους φίλους. Αναβαθμίστε την σερβιριστική σας εμπειρία με τη ζαρτινιέρα Κύκλωψ και εντυπωσιάστε τους πάντες!
Τιμή 1,14 €

Et plast πιάτο αναϊς τετράγωνης γλάστρας μπρονζέ 29x29cm

Το ET PLAST ΠΙΑΤΟ ΓΛΑΣΤΡΑΣ ΑΝΑΙΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ 29x29cm - (ΜΠΡΟΝΖΕ) είναι η ιδανική επιλογή για να διακοσμήσετε τον εξωτερικό σας χώρο με στυλ και κομψότητα. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή του, σε συνδυασμό με το μοντέρνο σχεδιασμό του, θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα δώσει ένα νέο αέρα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον κήπο σας με ένα μοναδικό κομμάτι που θα σας συνοδεύει για πολλά χρόνια.
Τιμή 1,95 €

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No338 Δ:56 Υ:48 LT:64

Η Κύκλωψ γλάστρα teracotta No338 Δ:56 Υ:48 LT:64 είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε έναν αέρα φυσικής ομορφιάς στον χώρο σας. Με το μοναδικό της design και την ανθεκτική κατασκευή της, αυτή η γλάστρα θα φωτίσει κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Αποκτήστε τώρα την Κύκλωψ γλάστρα teracotta No338 και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 13,41 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol κεμοσάπουνο no-touch αυτόματη συσκευή με ανταλλακτικό aloe vera 250ml

Η Αυτόματη Συσκευή Αντιβακτηριδιακού Κρεμοσάπουνου Dettol, ανιχνεύει αυτόματα τα χέρια σας και απελευθερώνει ακριβώς τη σωστή ποσότητα κρεμοσάπουνου.Απαλό με τα χέρια σας αλλά σκληρό με τα βακτήρια , το Dettol αντιβακτηριδιακό κρεμοσάπουνο απομακρύνει τις ακαθαρσίες και προσφέρει υγειινά καθαρά χέρια. Ο αισθητήρας αυτόματα απελευθερώνει το αντιβακτηριδιακό, ενυδατικό υγρό αμέσως μετά την τοποθέτηση των χεριών σας κάτω απο το στόμιο της συσκευής κάτι που διασφαλίζει οτι τα βακτήρια δεν έρχονται ποτέ σε επαφή με την Dettol no touch αυτόματη συσκευή κρεμοσάπουνου κάνοντας το ιδανικό για την κουζίνα ή το μπάνιο και προσφέροντας έτσι υγειϊνή στην οικογένεια και στο σπίτι σας. Με άρωμα Aloe Vera.

Η συσκευασία περιέχει μια συσκευή, ένα ανταλλακτικό κρεμοσάπουνο, και δύο AA μπαταρίες.

•Αποτελεσματικός καθαρισμός των χεριών σας

•Αντιβακτηριδιακή φόρμουλα για υγιεινά καθαρά χέρια

Ιδανικό για τη κουζίνα και το μπάνιο

•Διατηρεί τα χέρια μαλακά και ενυδατωμένα

•Δερματολογικά ελεγμένο

•Ευχάριστο άρωμα Aloe Vera.

Τιμή 13,02 €

Hellmann's μαγιονέζα light 450ml

Η Hellmann's Light περιέχει λιγότερες από τις μισές θερμίδες και τα λιπαρά της real Μαγιονέζας και μόνο 41 θερμίδες ανά κουταλιά. Για όσους προσέχουν τη γραμμή τους, αλλά δεν θέλουν να στερηθούν τις αγαπημένες τους συνήθειες.

Τιμή 4,44 €