• San παγοδιατηρητής κουβαδάκι μαύρος 1,20lt
  • San παγοδιατηρητής κουβαδάκι μαύρος 1,20lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSan

San παγοδιατηρητής κουβαδάκι μαύρος 1,20lt

Ο San παγοδιατηρητής κουβαδάκι μαύρος 1,20lt είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας εκδήλωση! Κρατά τον πάγο σας δροσερό και φρέσκο για πολλές ώρες, ενώ η μαύρη χρωματική απόχρωση του προσδίδει μια διαχρονική κομψότητα. Μην αφήνετε τους καλεσμένους σας να διψούν - αποκτήστε τον San παγοδιατηρητή κουβαδάκι μαύρο 1,20lt τώρα και εντυπωσιάστε τους όλους!
19572
5207354001256
4,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Estia travel flask μπουκάλι θερμός ανοξείδωτος BPA Free black 500ml

Το ECOCASA TRAVEL FLASK LITE SAVE AEGEAN 500ml - (ΜΑΥΡΟ) είναι ένα κομψό και λειτουργικό αντικείμενο που θα σας συντροφεύει σε κάθε ταξίδι σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ανθεκτικότητά του, θα μπορείτε να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ποτό παντού, χωρίς να ανησυχείτε για διαρροές. Η μοναδική σχεδίασή του και το μαύρο χρώμα του το κάνουν να ξεχωρίζει και να προσθέτει στυλ στην εμφάνισή σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο πρ?
Τιμή 10,56 €

Nava acer θερμός ανοξείδωτος με βαλβίδα και καπάκι 750ml

Ανοξείδωτο μπουκάλι-θερμός για κρύα & ζεστά ροφήματα.

Διατηρεί τη θερμοκρασία τόσο των ζεστών όσο και των κρύων ροφημάτων έως και 12 ώρες

Διαθέτει εσωτερική βαλβίδα με κουμπί

Το εξωτερικό καπάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ποτήρι

Τιμή 9,69 €

Estia coffee mug ποτήρι θερμός ανοξείδωτο BPA Free με καλαμάκι free sekoya 350ml

- Τα Coffee Mugs είναι η τέλεια επιλογή για να απολαμβάνετε δροσερά ροφήματα.

- Ο πρακτικός σχεδιασμός χωράει σε όλες τις θήκες αυτοκινήτου για εύκολη μεταφορά.

- Το ανοξείδωτο ατσάλι 18/8 προσφέρει μέγιστη προστασία και αναλλοίωτη γεύση του ροφήματος, ενώ η μόνωση διπλού τοιχώματος με κενό αέρος διατηρεί κρύο έως 12 ώρες και ζεστό έως 6 ώρες το ρόφημα, με τη θερμοκρασία του εξωτερικού τοιχώματος να παραμένει σταθερή χωρίς να «ιδρώνει».

- Το καπάκι προσφέρει 100% στεγανότητα στα κρύα ροφήματα και spillproof προστασία στα ζεστά, για ασφαλή μεταφορά.

- Επίσης, η οπή στο καπάκι μετατρέπεται σε ιδανική υποδοχή για το ανοξείδωτο καλαμάκι.

- Ανακαλύψτε τα Coffee Mugs 350ml και 500ml σε μοναδικά designs και ανανεωμένες αποχρώσεις με επίστρωση πούδρας μεγάλης αντοχής.

- Τα προϊόντα της συλλογής Save the Aegean, προωθούν το οικολογικό μήνυμά τους μέσω της συσκευασίας από 100% ανακυκλώσιμο χαρτόνι, ενώ είναι απαλλαγμένα από ουσίες BPA. Μέρος των πωλήσεων των προϊόντων Save the Aegean χρηματοδοτεί τις ενέργειες του οργανισμού Αρχιπέλαγος για την προστασία των θαλασσών του Αιγαίου.

Τιμή 15,07 €

Tns βάζα μπαχαρικών γυάλινα 3x150ml

Οι γυάλινες βάζες μπαχαρικών Tns 3x150ml είναι η ιδανική λύση για την τακτοποίηση της κουζίνας σας. Κρατήστε τα μπαχαρικά σας οργανωμένα και εύκολα προσβάσιμα με αυτές τις πρακτικές βάζες. Η κομψή σχεδίαση τους θα δώσει μια μοντέρνα πινελιά στην κουζίνα σας, ενώ η ποιότητα κατασκευής τους θα εξασφαλίσει μακροχρόνια αντοχή. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτά τα υπέροχα μπουκάλια μπαχαρικών για την κουζίνα σας!
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Haribo MAOAM ζαχαρωτά με γεύση πορτοκάλι 22gr

Τα MAOAM ζαχαρωτά με γεύση πορτοκάλι 22gr της εταιρίας Maoam είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γλυκιά απόλαυση με έντονη γεύση πορτοκάλι. Με τη μοναδική τους υφή και γεύση, τα MAOAM ζαχαρωτά θα σας καθηλώσουν από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που σίγουρα θα σας κερδίσει!

Τιμή 0,18 €

Fanta αναψυκτικό πορτοκαλάδα 1,5lt

Αεριούχο αναψυκτικό με φυσικά αρώματα, 20% χυμό πορτοκαλιού από συμπυκνωμένο χυμό και αμέτρητες φυσαλίδες. Υπέροχη φρουτένια γεύση και 30% λιγότερη ζάχαρη. Χωρίς χρωστικές. Παρασκευάζεται στην Ελλάδα.

Τιμή 2,06 €

Maggi noodles με μανιτάρια 59,2gr

Έτοιμο γεύμα της εταιρίας Maggi, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Θα σας λύσει τα χέρια ειδικά τις ημέρες που θέλετε κάτι γρήγορο, εύκολο και νόστιμο και παράλληλα θέλετε να απολαύσετε το φαγητό της αρεσκείας σας.

Τιμή 0,77 €

Crunch λευκή σοκολάτα με κόκκους δημητριακών 100gr

Λευκή σοκολάτα με τραγανούς κόκκους δημητριακών.

Η χαρακτηριστική γεύση της CRUNCH προέρχεται από το μοναδικό συνδυασμό πλούσιας σοκολάτας και τραγανών δημητριακών.

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ.

Τιμή 1,66 €

Sanitas διαφανής μεμβράνη 15m

Μεμβράνη μεγάλης αντοχής και ελαστικότητας, κατάλληλη για τρόφιμα, με τέλεια εφαρμογή που κόβεται εύκολα. Ιδανική για τη συντήρηση τροφίμων μέσα και έξω από το ψυγείο. Χάρη στη μεγάλη ελαστικότητά της εφαρμόζει εύκολα σε όλα τα σκεύη, εμποδίζοντας τη μεταφορά οσμών μεταξύ των τροφίμων. Είναι πολύ πρακτική στη χρήση, καθώς κόβεται εύκολα με ένα τράβηγμα.

Κατάλληλη για μακροχρόνια επαφή με όλα τα τρόφιμα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε.

Τιμή 1,11 €