• Fa αποσμητικό σώματος deo spray passion fruit 150ml
  • Fa αποσμητικό σώματος deo spray passion fruit 150ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFa

Fa αποσμητικό σώματος deo spray passion fruit 150ml

Το FA BODY SPRAY WOMEN 150ml PASSIONFRUIT είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθάνεται φρέσκια και μοναδική όλη μέρα. Η εκλεπτυσμένη μυρωδιά του passionfruit θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο έντονες αισθήσεις και θηλυκότητα. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τους πάντες άφωνους με τον μαγικό σας άρωμα.
40362
5410091772185
2,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dove αποσμητικό σώματος roll-on women go fresh pear & aloe 50ml

Ανανεωτικό άρωμα αχλάδι και αλόης που ξυπνά τις αισθήσεις σας. Η απαλή φόρμουλα roll-on προσφέρει προστασία για 48 ώρες ενάντια στην εφίδρωση και τη μυρωδιά, ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα σας. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα!
Τιμή 2,08 €

Noxzema roll-on pilot 50ml

To ανδρικό αντιιδρωτικό αποσμητικό rollon Noxzema Men Pilot, με κλινικά αποδεδειγμένη απαλότητα και τεχνολογία Malodor Control απελευθερώνει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, εξασφαλίζει έλεγχο της εφίδρωσης και προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια, διακριτικό αρρενωπό άρωμα και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,40 €

NOXZEMA BODY SPRAY 150ml INVISIBLE HIM

Το NOXZEMA BODY SPRAY 150ml INVISIBLE HIM είναι το ιδανικό προϊόν για τους άνδρες που θέλουν να διατηρήσουν ένα αόρατο και φρέσκο άρωμα όλη μέρα. Η ειδική του φόρμουλα εξασφαλίζει μακράς διαρκείας προστασία ενάντια στην κακοσμία και τον ιδρώτα, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα. Αποκτήστε το σήμερα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αίσθηση της φρεσκάδας και της αυτοπεποίθησης.
Τιμή 2,56 €

Nivea deo spray men deep black carbon beat 150ml

Το Nivea deo spray men deep black carbon beat 150ml είναι ένα από τα κορυφαία προϊόντα περιποίησης για άνδρες. Με τη μοναδική του φόρμουλα που περιέχει άνθρακα, προσφέρει μακράς διαρκείας προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία. Αναζωογονεί την επιδερμίδα και χαρίζει ένα μοναδικό άρωμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης όλη μέρα.
Τιμή 3,05 €

STR8 after shave lotion 100ml και deo spray 150ml freak

Η αρωματική αίσθηση του STR8 after shave lotion 100ml και deo spray 150ml freak θα σας μαγέψει και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Αποκτήστε τώρα το αγαπημένο σας άρωμα και νιώστε αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή της ημέρας. Μην αργείτε, αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό εαυτό σας!
Τιμή 10,35 €

Κορυφαία προϊόντα

Nestle δημητριακά cheerios honey 375gr

Τα τραγανά δαχτυλιδάκια δημητριακών πρωινού ολικής άλεσης με τη μελένια γεύση περιέχουν 7 βιταμίνες, ασβέστιο, σίδηρο και όλα τα οφέλη της ολικής άλεσης.

Τιμή 3,52 €

Hansaplast αυτοκόλλητα επιθέματα 20τεμ

Τα επιθέματα Hansaplast Universal είναι κατάλληλα για την κάλυψη και προστασία κάθε είδους μικρής πληγής. Απωθούν το νερό και τη βρωμιά, το υλικό είναι αεροδιαπερατό και αδιάβροχο, η γάζα του επιθέματος δεν κολλάει στην πληγή και την προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες, η δυνατή επικόλληση εξασφαλίζει πως το επίθεμα θα παραμείνει στη θέση του.

Τα επιθέματα διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη, που σφραγίζουν γύρω από την πληγή

Χωρίς Λάτεξ.

Τιμή 1,72 €

Agnotis μωρομάντηλα 3x50τεμ

Τα Agnotis μωρομάντηλα 3x50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλή υφή, τα μωρομάντηλα Agnotis θα κάνουν την αλλαγή της πάνας εύκολη και γρήγορη. Επιπλέον, η μεγάλη συσκευασία 3x50τεμ θα σας διαρκέσει για πολύ καιρό. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν τα Agnotis μωρομάντηλα.
Τιμή 2,19 €