• Nivea roll-on pearl & beauty 2x50ml Nivea - 1
  • Nivea roll-on pearl & beauty 2x50ml Nivea - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNivea

Nivea roll-on pearl & beauty 2x50ml

Το Nivea roll-on pearl & beauty 2x50ml είναι το ιδανικό προϊόν για να αποκτήσετε λαμπερό και απαλό δέρμα. Η μοναδική σύνθεσή του με μαργαριταρένιες λάμψεις θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Αφήστε το Nivea roll-on pearl & beauty 2x50ml να σας προσφέρει ένα αίσθημα φρεσκάδας και προστασίας που διαρκεί όλη μέρα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς με την ποιότητα της Nivea.
30831
5201178015406
4,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nivea roll-on dry comfort 2x50ml

Το αποσμητικό Nivea Dry Comfort Plus σας δίνει εξαιρετική προστασία από τον ιδρώτα για στεγνή αίσθηση περιποίησης και 48 ώρες προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Τιμή 4,98 €

Noxzema roll-on pilot 50ml

To ανδρικό αντιιδρωτικό αποσμητικό rollon Noxzema Men Pilot, με κλινικά αποδεδειγμένη απαλότητα και τεχνολογία Malodor Control απελευθερώνει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, εξασφαλίζει έλεγχο της εφίδρωσης και προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια, διακριτικό αρρενωπό άρωμα και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,40 €

Fa αποσμητικό σώματος deo spray men sport 150ml

Αποσμητικό σώματος της Fa σε μορφή σπρέι. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν. Είναι πιο φιλικό με το ευαίσθητο δέρμα καθώς δεν περιέχει αλουμίνιο, μειώνοντας την πιθανότητα ερεθισμού. Τέλος, διαθέτει σύνθεση η οποία δεν αφήνει λεκέδες στα ρούχα κατά την χρήση του.

Φύλο: Άνδρας

Περιοχή Χρήσης: Σώμα

Τύπος: Spray

Τιμή 2,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Μεσημβρία οινοποιητική βασιλική ρετσίνα λευκό 500ml

Έντονο χρυσοκίτρινο χρώμα με αρώματα λουλουδιών και φρούτων. Έχει γεμάτη και μεστή γεύση, με ευχάριστη οξύτητα και υπέροχο τελείωμα. Ιδανικά σερβίρεται στους 8 - 10°C σε μικρό ποτήρι σχήματος τουλίπας για νεαρά λευκά κρασιά. Συνοδεύει ιδανικά μεσογειακά πιάτα, θαλασσινά, ψάρια, λευκά κρέατα, πουλερικά και χωριάτικη σαλάτα με φέτα και ντομάτα.

Τιμή 2,43 €

Melissa σπαγγέτι με καρότο 400gr

Σπαγγέτι με καρότο από σιμιγδάλι σκληρού σιταριού και 30% πολτό καρότου.

Αποτελούν πηγή πρωτεϊνών και είναι χαμηλά σε λιπαρά ενώ είναι κατάλληλα και για vegan.

Τιμή 1,43 €

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No335 Δ:38 Υ:21,5 LT:19

Η γλάστρα Κύκλωψ της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τον κήπο σας. Με τις διαστάσεις Δ:38 Υ:21,5 LT:19, αυτή η τερακότα γλάστρα θα δώσει μια μοναδική αισθητική πινελιά στον εξωτερικό σας χώρο. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η γλάστρα αυτή είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και θα διατηρήσει το φυτό σας φρέσκο και όμορφο. Αποκτήστε τώρα τη γλάστρα Κύκλωψ και δώστε νέα ζωή στον κήπο σας!
Τιμή 4,49 €

Lenor unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων ruby jasmine 210gr

Το Lenor Unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων Ruby Jasmine 210gr θα σας μαγέψει με τη μοναδική του μυρωδιά. Αφήστε το άρωμα του Ruby Jasmine να διαπεράσει κάθε ίνα των ρούχων σας και να σας προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αφήστε το Lenor Unstoppables να κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν εκθαμβωτικά και να σας κερδίσει με την ανεπανάληπτη αίσθηση που προσφέρει.
Τιμή 5,63 €

Anil χαρτί κουζίνας 3φυλλο 1kg

Χαρτί κουζίνας της εταιρίας Anil, σε ρολό, 3 φύλλων ιδιαίτερα ανθεκτικό και απαλό. Είναι υψηλής αντοχής ακόμη και αν είναι βρεγμένο, έξτρα απορροφητικό, χωρίς να αφήνει χνούδι. Είναι κατάλληλο για οικιακή αλλά και για επαγγελματική χρήση.

Τιμή 3,29 €