• Nivea roll-on pearl & beauty 2x50ml Nivea - 1
  • Nivea roll-on pearl & beauty 2x50ml Nivea - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNivea

Nivea roll-on pearl & beauty 2x50ml

Το Nivea roll-on pearl & beauty 2x50ml είναι το ιδανικό προϊόν για να αποκτήσετε λαμπερό και απαλό δέρμα. Η μοναδική σύνθεσή του με μαργαριταρένιες λάμψεις θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Αφήστε το Nivea roll-on pearl & beauty 2x50ml να σας προσφέρει ένα αίσθημα φρεσκάδας και προστασίας που διαρκεί όλη μέρα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς με την ποιότητα της Nivea.
30831
5201178015406
4,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dove αποσμητικό σώματος spray women advanced beauty finish 150ml

Γράφοντας περιγραφές για το Dove deo spray advanced 150ml beauty finish, μπορείτε να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Η απαλή του φόρμουλα προσφέρει προστασία ενάντια στην εφίδρωση και τη μυρωδιά, ενώ το απαλό άρωμά του θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και αρωματικοί. Αποκτήστε το Dove deo spray advanced 150ml beauty finish για να νιώσετε κάθε μέρα σαν να βγήκατε από το κομμωτήριο!
Τιμή 2,85 €

NOXZEMA BODY SPRAY 150ml NATURAL FRESH

Το NOXZEMA BODY SPRAY 150ml NATURAL FRESH είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα φρέσκο και φυσικό άρωμα. Αυτό το αποσμητικό σπρέι προσφέρει μια μοναδική αίσθηση δροσιάς και ευεξίας που διαρκεί όλη μέρα. Με τη μοναδική σύνθεσή του, το NOXZEMA BODY SPRAY αφήνει το δέρμα σας αναζωογονημένο και ενυδατωμένο, ενώ παράλληλα προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί για ώρες. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον εαυτό σας με ένα μοναδικό άρωμα πο?
Κανονική τιμή 2,72 € Τιμή 2,50 €
  • -0,22 €
  • -0,22 €

Nivea roll-on women fresh rose touch 2x50ml

Το Nivea roll-on women fresh rose touch 2x50ml είναι ένα απαλό, αλλά εντυπωσιακά αποτελεσματικό αντιιδρωτικό προϊόν που προσφέρει προστασία κατά της εφίδρωσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με το υπέροχο άρωμα τριαντάφυλλου που αφήνει στην επιδερμίδα, θα νιώσετε φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και προστασίας με το Nivea roll-on women fresh rose touch 2x50ml.
Τιμή 4,98 €

Brut αποσμητικό oceans 200ml

Το Brut αποσμητικό oceans 200ml είναι η ιδανική επιλογή για τους άνδρες που αναζητούν ένα αρρενωπό άρωμα που ξεχωρίζει. Με τις νότες του αλμυρού ωκεανού, αυτό το αποσμητικό θα σας δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης που θα κρατήσει όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το άρωμά σας να μιλήσει για εσάς.
Κανονική τιμή 2,81 € Τιμή 2,71 €
  • -0,10 €
  • -0,10 €

Κορυφαία προϊόντα

Μπαρμπα Γιάννης πίκλες 680gr

Τουρσί της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,55 €

Όλυμπος επιδόρπιο με βανίλια και στέβια 250gr

Το "Όλυμπος έδεσμα σησαμιού με βανίλια και στέβια 250γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν που περιλαμβάνει σησάμι, βανίλια και στέβια. Το σησάμι είναι ένα φυτικό σπόρο που χρησιμοποιείται για την παραγωγή σησαμέλαιου και διάφορων προϊόντων. Η βανίλια είναι μια φυτική πηγή γεύσης με έντονο αρωματικό προφίλ, ενώ η στέβια είναι ένα φυσικό γλυκαντικό που προσφέρει γλυκύτητα χωρίς τονίκορες.

Τιμή 2,86 €

Felce azzurra αφρόλουτρο relax honey & lavender 650ml

Το αφρόλουτρο της Felce Azzurra σε gel, προσφέρει χαλάρωση & ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αφήνει απαλό το δέρμα σου και έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,86 €