• Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων whites & colours 70μεζ 4.55kg
  • Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων whites & colours 70μεζ 4.55kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAriel

Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων whites & colours 70μεζ 4.55kg

42287
8006540778326
16,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων blue oxygen 105μεζ 5,25kg

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη Blue Oxygen της Soft διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας χρησιμοποιώντας την μεζούρα, ώστε να διαλυθεί πιο γρήγορα. Διαρκεί για 100 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 μεζούρα για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 μεζούρα είναι αρκετή για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 9,98 €

Bolsom υγρό πλυντηρίου για χρωματιστά & μαύρα ρούχα 3lt

Πληροφορίες για τον προϊόν μπορείτε να βρείτε από την παρασκευάστρια εταιρίας Holchem chemicals στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2394071169

Στοιχεία Προμηθευτή

Holchem chemicals Λητή Θεσσαλονίκης 572 00, 23940 71169, sales@holchem.eu, www.holchem.gr

Τιμή 5,75 €

Dettol απολυμαντικό ρούχων λεβάντα 1,5lt

Απολυμαντικό για τα ρούχα, που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων, τα απολυμαίνει και εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές, ακόμα και σε σύντομες πλύσεις ή πλύσεις με κρύο νερό, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα καθαριότητας.

Είναι κατάλληλο για λευκά και χρωματιστά ρούχα καθώς δεν καταστρέφει τις ίνες τους.

Τιμή 5,48 €

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων spring fresh 45μεζ 2,93kg

H σκόνη Skip Spring Fresh καθαρίζει δύσκολους λεκέδες και στο σύντομο πρόγραμμα, χαρίζοντας υπέροχο άρωμα φρεσκάδας της άνοιξης και ασυναγώνιστη αίσθηση φρεσκοπλυμένου. Το Skip με τεχνολογία Wash Boosters απομακρύνει δύσκολους λεκέδες όπως λίπος, λάδι, λάσπη, γρασίδι και παγωτό σοκολάτα.

Τιμή 10,24 €

Dixan υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα υγιεινής 53μεζ 2,385lt

Το Dixan υγρό gel 2,385lt είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που αναζητά την τέλεια φρεσκάδα και υγιεινή στα ρούχα της. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει εξαιρετική απόδοση στο πλύσιμο, εξασφαλίζοντας ότι τα ρούχα σας θα είναι πάντα καθαρά και φρέσκα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας στα ρούχα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε και ένα δώρο από την εταιρία μας!
Τιμή 7,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Hell ενεργειακό ποτό watermelon 500ml

Το νέο ενεργειακό ποτό Hell Watermelon 500ml θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Με την αναζωογονητική γεύση του αρωματικού καρπούσιου, το Hell Watermelon θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι και έτοιμοι για οτιδήποτε έρθει στον δρόμο σας. Ανακαλύψτε τη δύναμη της γεύσης με το Hell Watermelon!
Τιμή 1,02 €

Old spice αφρόλουτρο whitewater 400ml

Ανανεωτικό άρωμα και αντρική αίσθηση φρεσκάδας με το Old Spice αφρόλουτρο whitewater 400ml. Αφήστε τον εαυτό σας να εξερευνήσει την απόλυτη αίσθηση καθαριότητας και αναζωογόνησης με αυτό το αγαπημένο προϊόν της Old Spice. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουτρού που θα σας κάνει να νιώσετε πιο αναζωογονημένοι από ποτέ.
Τιμή 2,81 €

Fini ζελεδάκια βατραχάκια 100gr

Τα Fini ζελεδάκια βατραχάκια 100gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα γύρω σας. Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, αυτά τα ζελεδάκια θα σας κερδίσουν αμέσως. Απολαύστε τα σε κάθε σας δραστηριότητα και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με τον γλυκό τους χαρακτήρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν της Fini!
Τιμή 0,84 €

Hide box κουτί αποθήκευσης ορθογώνιο με καπάκι 1,7lt

Το Hide box φαγητοδοχείο ορθογωνικό με καπάκι 1,7lt sa-300 είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε την κουζίνα σας με έναν εύκολο και λειτουργικό τρόπο. Με τον μεγάλο του όγκο 1,7lt, μπορείτε να αποθηκεύσετε μεγάλες ποσότητες φαγητού με ασφάλεια και ευκολία. Επιπλέον, το ορθογωνικό σχήμα του το καθιστά ιδανικό για την τοποθέτησή του σε συρτάρια ή ντουλάπια, εξοικονομώντας χώρο στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το Hide box φαγητοδοχείο σήμερα κα
Τιμή 1,39 €