• Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων σακούλα λεβάντα 15kg
  • Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων σακούλα λεβάντα 15kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSoft

Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων σακούλα λεβάντα 15kg

Η Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων σακούλα λεβάντα 15kg είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας με το αγαπημένο άρωμα της λεβάντας. Η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα της Soft θα σας ενθουσιάσει και θα κάνει το πλύσιμο των ρούχων σας μια ευχάριστη εμπειρία. Αποκτήστε την Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων σακούλα λεβάντα 15kg τώρα και απολαύστε καθαρά και αρωματικά ρούχα κάθε φορά που τα πλένετε.
17629
8003640018345
25,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Η Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων με άρωμα λεβάντα είναι μια εξαιρετική επιλογή για το πλύσιμο των ρούχων σας. Αυτή η σκόνη πλυντηρίου περιέχει ειδικές φόρμουλες που βοηθούν στην αποτελεσματική αφαίρεση των λεκέδων και την αναζωογόνηση των ρούχων.

Η σκόνη πλυντηρίου Soft με άρωμα λεβάντα προσφέρει ευχάριστη και διακριτική μυρωδιά στα ρούχα σας. Επιπλέον, περιέχει συστατικά που βοηθούν στην προστασία των ινών των υφασμάτων και διατηρούν τα ρούχα απαλά και ανθεκτικά.

Η συσκευασία της Soft σκόνης πλυντηρίου ρούχων σακούλα λεβάντα είναι 15kg, προσφέροντας έτσι μεγάλη διάρκεια και οικονομία. Ακολουθήστε τις οδηγίες πλυσίματος που αναγράφονται στη συσκευασία για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Η Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων σακούλα λεβάντα είναι μια εξαιρετική επιλογή για να φροντίζετε τα ρούχα σας με αποτελεσματικότητα και ευχάριστο άρωμα.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dixan σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα άνοιξης 48μεζ 2,4kg

Η Dixan σκόνη 44μεζ, 2,4kg είναι η απόλυτη λύση για καθαρά και φρέσκα ρούχα! Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την αίσθηση της άνοιξης στα ρούχα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία για ένα απόλυτα καθαρό αποτέλεσμα με το Dixan σκόνη 44μεζ, 2,4kg!
Τιμή 9,02 €

Lupo υγρό απορρυπαντικό ρούχων για μαύρα ρούχα 3lt

Αποκτήστε την απόλυτη λάμψη για τα μαύρα σας ρούχα με το Lupo υγρό απορρυπαντικό ρούχων 3lt. Η ειδική φόρμουλα του εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα και φρέσκα ρούχα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα. Με το Lupo, τα μαύρα σας ρούχα θα δείχνουν σαν καινούργια, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αφήνοντας το άρωμά τους να μαγνητίζει κάθε όντα στο πέρασμά σας.
Τιμή 3,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων classic 110τεμ

Οι Finish ταμπλέτες κλασικές 110τεμ είναι η ιδανική λύση για άψογο καθαρισμό των πιάτων σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση, αφαιρούν αποτελεσματικά και γρήγορα κάθε υπολείμματα φαγητού και λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε τις Finish ταμπλέτες κλασικές 110τεμ τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα καθαρισμού που προσφέρουν.
Τιμή 13,46 €

Λητή κορνέ 130gr

Η λαχταριστή και αφράτη Λητή κορνέ 130gr της εταιρίας Λητή σιροπιαστά θα σας ταξιδέψει σε γεύσεις μοναδικές και ανεπανάληπτες. Αφήστε τον ξεχωριστό συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων να σας κατακτήσει και να σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Απολαύστε τη γεύση του Λητή κορνέ και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν.
Τιμή 1,41 €

Evergreen αλάτι ιμαλαΐων ψιλό 1kg

Ψιλό αλάτι Ιμαλαΐων της εταιρείας Evergreen Organics σε συσκευασία 1000 γραμμαρίων. Το αλάτι αυτό περιέχει έως και 84 διαφορετικά στοιχεία, μερικά εκ των οποίων είναι απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Χρησιμοποιείται με τον ίδιο τρόπο όπως το συνηθισμένο αλάτι, στο μαγείρεμα, σαν καρύκευμα στο φαγητό καθώς και στη συντήρηση των τροφίμων και στην παρασκευή παστών ψαριών και τουρσί. Έχει κοκκινωπό ή ροζ χρώμα, με ορισμένους κρυστάλλους να έχουν ένα υπόλευκο προς διαφανές χρώμα.

Τιμή 1,84 €

Twix σοκολάτα 5x50gr

Μπάρα καλυμμένη με απολαυστική καραμέλα και λαχταριστή σοκολάτα γάλακτος. Αποτελεί ιδανικό σνακ.

Η συσκευασία περιέχει 2 μπάρες.

Τιμή 2,79 €
  • Πακέτο

Agros χυμός νέκταρ πορτοκάλι 1lt

Ο Agros χυμός νέκταρ πορτοκάλι 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τη φρεσκάδα και τη γεύση του φρούτου σε κάθε γουλιά. Με την πλούσια γεύση του πορτοκαλιού και την υψηλή ποιότητα των συστατικών, αυτός ο χυμός θα σας δώσει την ανανέωση που χρειάζεστε κάθε μέρα. Απολαύστε τον δροσιστικό χυμό νέκταρ πορτοκάλι Agros και αναζωογονηθείτε με κάθε γουλιά!
Τιμή 1,24 €