0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 42 Σε απόθεμα

Η άμμος υγιεινής γάτας με άρωμα λεβάντας από την εταιρεία WhoCares είναι κατάλληλη για την υγιεινή της γάτας σας. Η άμμος αυτή συνήθως προσφέρει απορροφητικότητα, ελέγχει την οσμή και προσθέτει ένα ευχάριστο άρωμα λεβάντας που βοηθά στην διατήρηση του χώρου της γάτας σας φρέσκο και ευωδιαστό.

Διαθεσιμότητα: 104 Σε απόθεμα

Η άμμος υγιεινής γάτας κλασική της εταιρείας WhoCares είναι μια κοινή επιλογή για τη χρήση στην τουαλέτα της γάτας σας. Συνήθως αποτελείται από κόκκους άμμου που προσφέρουν απορροφητικότητα και ευκολία στη χρήση. Αυτή η άμμος δεν περιέχει πρόσθετα αρώματα, κάτι που την καθιστά κατάλληλη για γάτες που ενδέχεται να είναι ευαίσθητες σε αρωματικές ουσίες.

Διαθεσιμότητα: 54 Σε απόθεμα

Η Friskies είναι γνωστή για τη γκάμα των προϊόντων της που αφορούν τις γάτες και τα κατοικίδια. Η άμμος υγιεινής γάτας αρωματική Friskies προσφέρει μια επιλογή που έχει αρωματική προσθήκη για να βοηθήσει στη διατήρηση ενός ευχάριστου αρώματος στην τουαλέτα της γάτας σας. Είναι σημαντικό να προσέχετε τις προτιμήσεις της γάτας σας όσον αφορά την άμμο υγιεινής και τα αρωματικά προϊόντα.

Φίλτρα
Βάρος
-
Τιμή
-

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας