• Holchem antibakt χλώριο παχύρρευστο 4lt
  • Holchem antibakt χλώριο παχύρρευστο 4lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHolchem chemicals

Holchem antibakt χλώριο παχύρρευστο 4lt

48014
5204114730043
7,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dettol πολυκαθαριστικό spray γενικής χρήσης με πράσινο μήλο 6x500ml

Ανανεωτικό, αρωματικό και απολυμαντικό, το DETTOL ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΛΙΑ 500ml σε πράσινο μήλο είναι η ιδανική λύση για την απολύμανση και προστασία της οικογένειάς σας. Με την αξιόπιστη φόρμουλα της Dettol, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει την αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας και ασφάλειας. Αφήστε το DETTOL ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΛΙΑ 500ml να φροντίσει για εσάς και την οικογένειά σας και απολαύστε έναν καθαρό και υγιεινό χώρο ζωής.
Τιμή 12,59 €
  • Νέο
  • Πακέτο

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό απολυμαντικό pure powder fresh spray 750ml

Το Klinex Pure Hygiene απολυμαντικό σε σπρέι 750ml είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και υγιεινό. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, προσφέροντας ένα αίσθημα φρεσκάδας και ασφάλειας. Μην αφήνετε τους μικροοργανισμούς να κυριαρχήσουν - επιλέξτε το Klinex Pure Hygiene για έναν καθαρό και υγιή χώρο!
Τιμή 2,88 €

CAROLIN ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ 160WIPES CITRUS

Τα CAROLIN ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ 160WIPES CITRUS είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην καθαριότητα σας! Με το ευχάριστο άρωμα του citrus, αφήνουν τα επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Η εξαιρετική τους ποιότητα και απορροφητικότητα τα κάνει ιδανικά για κάθε χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και αφήστε την αποτελεσματικότητά τους να σας εντυπωσιάσει!
Τιμή 2,07 €

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη μπλε 2x750ml

Προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή της. Η απολυμαντική δράση της, διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα στις επιφάνειες και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων.

Τιμή 3,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Viva χυμός με βύσσινο 1lt

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση βύσσινο χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,31 €

Arion food κονσέρβα μανιτάρια τεμαχισμένα 3x400gr

Οι τρυφερά τεμαχισμένα μανιτάρια της Arion food θα σας κάνουν να νιώσετε την αυθεντική γεύση της φύσης στο πιάτο σας. Με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα των μανιταριών, δεν θα μπορείτε παρά να τα προσθέσετε στις αγαπημένες σας συνταγές και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε τώρα την κονσέρβα μανιταριών Arion food και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Τιμή 4,41 €

Milka μπισκότα choco minis 150gr

Οι Milka μπισκότα choco minis 150gr είναι η τέλεια λύση για ένα γλυκό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση της σοκολάτας Milka και την τραγανή υφή των μπισκότων, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γλυκό. Αποκτήστε τώρα τα Milka μπισκότα choco minis 150gr και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 1,34 €

Uniglass marocco σετ ποτήρια γυάλινα νερού 28cl 12τεμ 51037

Το σετ ποτηριών Uniglass Marocco είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με γυάλινη κατασκευή 28cl και 12 τεμάχια, αυτά τα ποτήρια νερού προσφέρουν κομψότητα και λειτουργικότητα. Απολαύστε το πρωινό σας ρόφημα ή το δείπνο σας με στυλ και φινέτσα. Αποκτήστε τα σήμερα και ανανεώστε την τραπεζαρία σας με το Uniglass Marocco σετ ποτήρια γυάλινα νερού!
Τιμή 9,20 €