• Tns βούρτσα σχάρας barbeque με ξύστρα μαύρη 20,5cm Tns - 1
  • Tns βούρτσα σχάρας barbeque με ξύστρα μαύρη 20,5cm Tns - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns βούρτσα σχάρας barbeque με ξύστρα μαύρη 20,5cm

Η Tns βούρτσα σχάρας barbeque με ξύστρα μαύρη 20,5cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη του μπάρμπεκιου. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και την ευκολία στη χρήση της, αυτή η βούρτσα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα γεύματα στη σχάρα σας. Μην αφήνετε κανένα υπολείμματα να κολλήσουν στη σχάρα σας, αφού η Tns βούρτσα θα τα αφαιρέσει εύκολα και γρήγορα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε το μπάρμπεκιου σας χωρίς κανέναν κόπ
24421
5204558372861
1,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας extra large 1τεμ Vileda - 1 Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας extra large 1τεμ Vileda - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας extra large 1τεμ

Το Σφουγγαράκι Για Όλες Τις Δουλειές Της Vileda Σε Xl Μέγεθος Είναι Πολύ Ισχυρό Και Ανθεκτικό. Διαθέτει Υψηλής Ποιότητας Φίμπρα Για Μέγιστη Καθαριστική Απόδοση Και Υδρόφιλο Σπόγγο Για Μέγιστη Απορροφητικότητα. Χάρη Στην Αντιβακτηριδιακή Δράση, Προλαμβάνεται Η Ανάπτυξη Των Βακτηριδίων Στην Φίμπρα. Ελεγμένο Από Εξωτερικό Ινστιτούτο.

Κανονική τιμή 0,61 € Τιμή 0,53 €
  • -0,08 €
  • -0,08 €

Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ

Το Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ της εταιρίας Multy είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με τη μεγάλη του διάσταση, μπορείτε να καθαρίσετε αποτελεσματικά μεγάλες επιφάνειες χωρίς πολύ κόπο. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η ειδική σύνθεσή του απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους και τις λεκέδες. Αποκτήστε το Multy σφουγγάρι κουζίνας γίγας 1τεμ τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και ?
Τιμή 0,32 €

Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 15x15cm

Το σύρμα Cisne 15x15cm είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αντοχή του στη χρήση, το σύρμα Cisne θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε με άνεση και ακρίβεια. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο και πρακτικό προϊόν να σας ξεφύγει. Αποκτήστε το σύρμα Cisne 15x15cm τώρα και κάντε την κουζίνα σας πιο λειτουργική από ποτέ!
Τιμή 0,68 €

Sanitas silver block σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 2τεμ

Το Sanitas silver block σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 2τεμ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την ενσωματωμένη τεχνολογία αντιβακτηριδιακής προστασίας, εξασφαλίζει ότι οι επιφάνειες σας θα παραμείνουν καθαρές και υγιείς. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους εκτιμούν την υγιεινή και την ασφάλεια στο σπίτι τους. Αποκτήστε το Sanitas silver block σφουγγαράκι κουζίνας τώρα και απολαύστε μια καθαρή και υγιεινή κουζίνα κάθε μέρα!
Τιμή 1,69 €

D&D σφουγγάρι κουζίνας 5τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 5τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητά του, το σφουγγάρι D&D θα κάνει τον καθαρισμό σας πιο εύκολο και γρήγορο. Μην αφήνετε τις λεκέδες και τη βρωμιά να σας ενοχλούν πια, αποκτήστε το D&D σφουγγάρι κουζίνας 5τεμ και απολαύστε ένα καθαρό περιβάλλον στην κουζίνα σας!
Τιμή 0,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ σχάρα πλαστική πολλαπλών χρήσεων 53,5x33,4cm

Η πλαστική σχάρα πολλαπλών χρήσεων Κύκλωψ διαθέτει μέγεθος 53,5x33,4cm και είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με την ανθεκτική κατασκευή της και την ευρεία επιφάνεια, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή οποιουδήποτε είδους φαγητού. Επιπλέον, η ευκολία στον καθαρισμό την καθιστά αναντικατάστατη στην καθημερινή σας ζωή. Αποκτήστε την τώρα και απογειώστε την μαγειρική σας εμπειρία!
Τιμή 2,82 €

Bic ξυραφάκια miss soleil colour collection 4τεμ

Τα Bic ξυραφάκια Miss Soleil Colour Collection 4τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να αναδείξετε το στυλ και την ομορφιά σας. Με μοναδικά χρώματα και εξαιρετική ποιότητα, αυτά τα ξυραφάκια θα σας χαρίσουν μια λεία και απαλή επιδερμίδα, ενώ θα σας κάνουν να νιώθετε πάντα φρέσκοι και εμφανίσιμοι. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε την αληθινή σας ομορφιά!
Τιμή 4,11 €

El sabor τορτίγια xl 30cm 18τεμ 1620gr

Η τορτίγια El sabor xl 30cm 18τεμ 1836gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γευστικότητα και πλούσια γεύση. Με τη μοναδική της γεύση, αυτή η τορτίγια θα σας ταξιδέψει στα μακρινά μέρη της Μεξικό. Απολαύστε την σε κάθε γεύμα και δώστε μια νότα πρωτοτυπίας στο τραπέζι σας. Αποκτήστε την El sabor τορτίγια xl τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 8,37 €

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη κίτρινη 1250ml

Η Χλωρίνη® KLINEX Ultra Protection Lemon προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρις στην ενισχυμένη σύνθεσή της με τη μοναδική και κατοχυρωμένη τεχνολογία C-Tac. Λίγες μόνο σταγόνες εχουν τη δύναμη να λευκανουν, να καθαρίσουν τη βρωμιά και να απολυμάνουν σε όλο το σπίτι. Η απολυμαντική δράση της Χλωρίνης® KLINEX Ultra Protection διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα* στις επιφάνειες και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων. * 'Οταν χρησιμοποιείται αδιάλυτη. Βάσει Εργαστηριακών δοκιμών.

Τιμή 2,74 €