• Sanitas σακούλες απορριμμάτων flex & strong 70x95cm 100lt 8τεμ Sanitas - 1
  • Sanitas σακούλες απορριμμάτων flex & strong 70x95cm 100lt 8τεμ Sanitas - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSanitas

Sanitas σακούλες απορριμμάτων flex & strong 70x95cm 100lt 8τεμ

Οι Sanitas σακούλες απορριμμάτων flex & strong 70x95cm 100lt 8τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων σας. Με ανθεκτικότητα και ευελιξία, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το περιβάλλον σας καθαρό και τακτοποιημένο. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της τάξης και της οργάνωσης στον χώρο σας!
15011
5201314159735
3,25 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sanitas σακούλες απορριμμάτων με χερούλια 50x55cm 30lt 80τεμ

Οι Sanitas σακούλες απορριμμάτων με χερούλια 50x55cm 30lt 80τεμ είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μεγάλη αντοχή, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Αποκτήστε τώρα τις Sanitas σακούλες απορριμμάτων και απολαύστε την ευκολία και την αξιοπιστία τους!
Τιμή 5,40 €

Endless σακούλες απορριμμάτων μπλε με κορδόνι 52x75cm 45lt 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Endless, σε μεγάλο μέγεθος, κατάλληλες για μεγάλους κάδους κουζίνας. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο. Είναι φτιαγμένες από ανθεκτικό υλικό, υψηλής αντοχής.

Τιμή 1,16 €

Alufix σακούλες απορριμμάτων 45x50cm 25lt 40τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Alufix, σε μικρό μέγεθος, κατάλληλες για καλαθάκια απορριμμάτων wc ή και γραφείου.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 40 σακούλες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε μακριά από τα παιδιά. Κίνδυνος ασφυξίας.

Μήκος: 45cm

Πλάτος: 50cm

Τιμή 0,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Ομπρέλα παιδική μπαστούνι minnie 38cm

Η παιδική ομπρέλα με μπαστούνι Minnie 38cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε μικρό πριγκιπισσάκι. Με το χαριτωμένο σχέδιο της Minnie Mouse, το παιδί σας θα νιώθει σαν να βρίσκεται σε ένα παραμύθι. Η υψηλή ποιότητα και η ανθεκτικότητα των υλικών της εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την προστασία από τη βροχή και τον ήλιο. Με την παιδική ομπρέλα Minnie, οι μικροί μας φίλοι θα απολαμβάνουν τις βόλτες τους, παρέα με το αγαπημένο τους χαρακτήρα.
Τιμή 4,50 €

Alufix αντικολλητικό χαρτί 8m

Η Alufix είναι μια αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1964 και ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή πλαστικής μεμβράνης και σακούλες σκουπιδιών για το σπίτι, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και των συγγενικών προϊόντων όπως το αλουμινόχαρτο ή τα αξεσουάρ για γκριλ. Για περισσότερα από 49 χρόνια κάτω από την εταιρεία Alufix παράγονται τα κλασικά προϊόντα οικιακής χρήσης στην Αυστρία. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να ανακυκλωθεί στο 99,9% και ως εκ τούτου συμβάλλει ένα μέρος για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. στο ψήσιμο, στη συντήρηση τροφίμων, στο πάγωμα τροφίμων, στο ζέσταμα, στη φύλαξη, στο τηγάνισμα, στο ψήσιμο στη σχάρα, στον ατμό, όπως επίσης

και στην χειροτεχνία. Ένα μεγάλο μέρος από τα Alufix προϊόντα παράγονται στο κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Wiener Neudorf, στα νότια προάστια της Βιέννης. Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης στην παραγωγή των προϊόντων μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζει μια σταθερά καλή ποιότητα.

Τιμή 1,11 €

Anil χαρτί κουζίνας 1,9kg

Αναφέρεται σε μια συσκευασία χαρτιού κουζίνας που ζυγίζει 1,9 κιλά. Το χαρτί κουζίνας χρησιμοποιείται για την απορρόφηση υγρασίας και λιπαρών από τα τρόφιμα κατά τη διάρκεια της μαγειρικής και για καθαρισμό επιφανειών στην κουζίνα.

Τιμή 5,96 €