• -0,26 €
  • Αμπελήσιους ρετσίνα σαββατιανή 500ml Αμπελήσιους - 1
  • Αμπελήσιους ρετσίνα σαββατιανή 500ml Αμπελήσιους - 2
  • Αμπελήσιους ρετσίνα σαββατιανή 500ml Αμπελήσιους - 3
  • Αμπελήσιους ρετσίνα σαββατιανή 500ml Αμπελήσιους - 4
  • Αμπελήσιους ρετσίνα σαββατιανή 500ml Αμπελήσιους - 5
  • Αμπελήσιους ρετσίνα σαββατιανή 500ml Αμπελήσιους - 6
  • Αμπελήσιους ρετσίνα σαββατιανή 500ml Αμπελήσιους - 1
  • Αμπελήσιους ρετσίνα σαββατιανή 500ml Αμπελήσιους - 2
  • Αμπελήσιους ρετσίνα σαββατιανή 500ml Αμπελήσιους - 3
  • Αμπελήσιους ρετσίνα σαββατιανή 500ml Αμπελήσιους - 4
  • Αμπελήσιους ρετσίνα σαββατιανή 500ml Αμπελήσιους - 5
  • Αμπελήσιους ρετσίνα σαββατιανή 500ml Αμπελήσιους - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΑμπελήσιους

Αμπελήσιους ρετσίνα σαββατιανή 500ml

Πλούσιο σώμα, γεύση αιχμηρή που ακροβατεί ανάμεσα στη δύναμη και τη φινέτσα με αρωματική επίγευση και διακριτική νότα ρητίνης, ώριμα αρώματα με νότες βανίλιας, ποικιλία Σαββατιανό.

Συστάσεις σερβιρίσματος: ιδανικό για μεσογειακή κουζίνα , συνοδεύει τα πάντα λόγω της ιδιαίτερης και πικάντικης γεύσης της. Πίνετε σε θερμοκρασία: 8ο-10ο C

9658
5202942000116
1,92 €
2,18 €
Έκπτωση -0,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Η Αμπελήσιος ρετσίνα από την ποικιλία Σαββατιανή σε συσκευασία 500ml προσφέρει μια παραδοσιακή και αυθεντική γευστική εμπειρία. Η ρετσίνα είναι ένα ελληνικό κρασί που εμπλουτίζεται με έλαση από τα κλαδιά του πεύκου, προσδίδοντας έναν ιδιαίτερο αρωματικό χαρακτήρα.

Αυτή η ρετσίνα αναδεικνύει τη φρεσκάδα του λευκού κρασιού, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει τις χαρακτηριστικές νότες πεύκου που της δίνουν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα. Ιδανική για συνοδεία με ελαφριά φαγητά και θα αναδείξει ιδιαίτερα πιάτα της ελληνικής κουζίνας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χρυσή ρετσίνα Γιώργου Γεωργιάδη 500ml Γεώργιος Γεωργιάδης - 1 Χρυσή ρετσίνα Γιώργου Γεωργιάδη 500ml Γεώργιος Γεωργιάδης - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Χρυσή ρετσίνα Γιώργου Γεωργιάδη 500ml

Το λευκό κρασί της ετικέτας Αφοί Γεωργιάδη είναι ξηρό, έχει μέτρια οξύτητα και σώμα. Συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες, ελαφριά πιάτα με πουλερικά και σάλτσες εσπεριδοειδών ή λαχανικών, ψάρια και θαλασσινά ψητά ή στο τηγάνι.

Κανονική τιμή 1,88 € Τιμή 1,68 €
  • -0,20 €
  • -0,20 €

Οινοποιία Στέλιου Κεχρή κεχριμπάρι ρετσίνα λευκό 500ml

Αρώματα από καλοκαιρινά μεσογειακά φρούτα σε συνδυασμό με ζωηρές νότες μαστίχας, πεύκου και θυμαριού στο φόντο. Αρωματικό, δροσερό και ισορροπημένο, αφήνει στο στόμα γεύση από το ελληνικό καλοκαίρι.

Τιμή 3,90 €

Κρασοπατέρας ρετσίνα 11% vol 1,5lt

Ο Κρασοπατέρας ρετσίνα 11% vol 1,5lt αναφέρεται σε μία συσκευασία κρασιού τύπου ρετσίνας, με αλκοολικό βαθμό 11% κατά όγκο και χωρητικότητα 1,5 λίτρου. Η ρετσίνα είναι ένα ελληνικό κρασί που έχει αρωματιστεί με ρετσίνα, ένα είδος πεύκου. Το αρωματικό αυτό πρόσθετο προσδίδει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και γεύση στο κρασί.

Τιμή 2,35 €

Απαρτία ρετσίνα 1,5lt

Η Απαρτία ρετσίνα σε συσκευασία 1,5lt είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια κλασική ελληνική ρετσίνα με έντονο αρωματικό χαρακτήρα. Η ρετσίνα είναι ένα ελληνικό κρασί που εμπλουτίζεται με έλαση από τα κλαδιά του πεύκου, προσδίδοντας έναν ξεχωριστό και ευκρινή αρωματικό χαρακτήρα.

Τιμή 3,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Barilla specialta orecchiette 500gr

Η Barilla specialta orecchiette 500gr είναι το τέλειο προϊόν για να απολαύσετε την αγαπημένη σας ιταλική συνταγή στο σπίτι. Με τη μοναδική γεύση και ποιότητα της Barilla, αυτή η παραδοσιακή παστα θα σας μεταφέρει στην καρδιά της Ιταλίας με κάθε δείγμα. Αποκτήστε τώρα τη Barilla specialta orecchiette 500gr και απολαύστε μια αξέχαστη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,84 €

Μύλοι Αγίου Γεωργίου αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

Αλεύρι Ελληνικής άλεσης για όλες τις χρήσεις, από την καρδιά του κόκκου του σταριού, πλούσιο σε πρωτεΐνες με λευκό χρώμα. Οι ζύμες που δίνει χαρακτηρίζονται για την ελαστικότητα & το άπλωμά τους.

Τιμή 1,31 €

Tsakmaki αναπτήρας γκαζιού bbq 12,5cm

Ο αναπτήρας TSAKMAKI BBQ 1022 είναι μακρύς και ιδανικός για να ανάβετε κεριά, μπάρμπεκιου, ψησταριές, τζάκι. Με ημιδιάφανο σώμα για εύκολο έλεγχο της στάθμης αερίου.

Μήκος 12cm

Γεμίζει με αέριο

Ανάβει ηλεκτρονικά

Φλόγα κανονική

Διαθέτει κομβίο για ρύθμιση φλόγας

Υλικό : πλαστικό και μέταλλο

Διατίθεται σε πέντε χρώματα : γαλάζιο, φουξ, πράσινο, κίτρινιο, πορτοκαλί.

Τιμή 0,73 €

Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων powerball λεμόνι 15τεμ

Οι ταμπλέτες Finish Powerball Calgonit προσφέρουν ισχυρή καθαριστική δράση ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Η  δράση μουλιάσματος του Powerball, αφαιρεί ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες. Με την ενισχυτική δράση Αλατιού και Ξεβγάλματος, απομακρύνονται τα υπολείμματα καθώς και τυχόν στίγματα ή λεπτά στρώματα λεκέδων, επιτυγχάνοντας έτσι αστραφτερή λάμψη. To Powerball μουλιάζει και μαλακώνει τους σκληρούς λεκέδες από τις τροφές ενώ το ισχυρό απορρυπαντικό απομακρύνει όλα τα υπολείμματα των τροφών.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι αποτελεσματικό το προϊόν και αξίζει τα χρήματά του.

Τιμή 3,77 €

Ajax απολυματικό καθαριστικό spray κατά της μούχλας 500ml

Το Ajax απολυματικό καθαριστικό spray κατά της μούχλας 500ml της εταιρίας Ajax είναι το ιδανικό προϊόν για να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και υγιές. Με την ισχυρή του φόρμουλα, απομακρύνει αποτελεσματικά την μούχλα και τα βακτήρια, παρέχοντας σας ένα ασφαλές περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Αποκτήστε το Ajax απολυματικό καθαριστικό spray τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο κάθε μέρα!
Τιμή 4,12 €