• Durex προφυλακτικά love 12τεμ Durex - 1
  • Durex προφυλακτικά love 12τεμ Durex - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDurex

Durex προφυλακτικά love 12τεμ

Τα Durex προφυλακτικά love 12τεμ είναι ιδανικά για να απολαμβάνετε τις στιγμές σας με ασφάλεια και άνεση. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και αξιόπιστη προστασία, σας προσφέρουν την απαιτούμενη ασφάλεια και εμπιστοσύνη κατά τη διάρκεια των ερωτικών σας στιγμών. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια εκρηκτική εμπειρία!
18462
5038483171257
7,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Durex προφυλακτικά jeans 3τεμ

Προφυλακτικά με ήπια λίπανση και ευκολοφόρετη φόρμα (easy-on) για να φοριούνται ευκολότερα και πιο άνετα.

Διαφανή, με σπερματοδόχο κατάληξη και λιπαντική επίστρωση.

Ονομαστικό πλάτος: 56mm. 100% ηλεκτρονικά ελεγμένα.

Τιμή 2,74 €

Duo προφυλακτικά με ραβδώσεις 3τεμ

Προφυλακτικά με ανάγλυφη ελαστική επιφάνεια με ραβδώσεις για εντονότερη διέγερση. Κατασκευασμένα από φυσικό latex. Βελτιωμένο άρωμα χάρη στην προσθήκη βανίλιας. 

Τιμή 1,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου cream crackers σίτου 6x140gr

Κάθε Cream Cracker φτιάχνεται με όλη την τέχνη και την αγάπη για δημιουργία της εταιρείας Παπαδαδοπούλου. Ζυμώνεται με φυσικό προζύμι, διπλώνοντας 1.296 φύλλα λεπτής ζύμης και ψήνονται προσεκτικά στο φούρνο. Ένα προϊόν που συνδυάζει την ανάλαφρη, τραγανή υφή με την υψηλή διατροφική αξία καθημερινά για εσάς.

Τιμή 8,64 €
  • Πακέτο

Omo σκόνη πλυντηρίου ρούχων τροπικά λουλούδια 45μεζ 2,52kg

Το ΟΜΟ για το πλυντήριο με Τροπικά Λουλούδια χαρίζει ένα Άρωμα φρεσκοπλυμένου που διαρκεί και διαρκεί..! Κάθε δόση χαρίζει εξαιρετική καθαριότητα, ενώ τα εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια αρώματα που περιέχει έχουν επιλεχτεί ειδικά για να σας προσφέρουν φρεσκάδα που διαρκεί όλη μέρα.

Τιμή 7,24 €

Nivea κρέμα ξυρίσματος original 100ml

Η κρέμα ξυρίσματος Protect & Care μαλακώνει τα γένια & προσφέρει ευχάριστο και απαλό ξύρισμα. Η μοναδική σύνθεσή της με Aloe Vera και Pro-Vitamin B5 προστατεύει την επιδερμίδα από μικρο-κοψίματα και την αίσθηση τραβήγματος. Αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση αναζωογόνησης και περιποίησης.

Τιμή 2,95 €

Poco loco σάλτσα dip medium mexicana 310gr

Η Poco loco σάλτσα dip medium mexicana 310gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική εμπειρία με μεξικάνικο τσίπος. Με τη μέτρια πικάντικη γεύση της, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στους δρόμους του Μεξικού με κάθε δείγμα. Απολαύστε την με τα αγαπημένα σας τσίπος, τάκος, ή όπως σας αρέσει! Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε μια γευστική εμπειρία με την Poco loco σάλτσα dip medium mexicana 310gr.
Τιμή 3,07 €

Farcom HD conditioner για βαμμένα μαλλιά 330ml

Conditioner για προστασία χρώματος της Farcom, κατάλληλο για βαμμένα μαλλιά, σε μορφή κρέμας. Διατηρεί και παρατείνει τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά, ενώ παράλληλα εμποδίζει το ξεθώριασμά τους.

Δράση : Προστασία Χρώματος

Τύπος Μαλλιών: Βαμμένα

Τιμή 2,46 €