• Milupa ρόφημα χαμομήλι 200gr  - 1
  • Milupa ρόφημα χαμομήλι 200gr  - 2
  • Milupa ρόφημα χαμομήλι 200gr  - 3
  • Milupa ρόφημα χαμομήλι 200gr  - 1
  • Milupa ρόφημα χαμομήλι 200gr  - 2
  • Milupa ρόφημα χαμομήλι 200gr  - 3

Milupa ρόφημα χαμομήλι 200gr

Το Milupa ρόφημα χαμομήλι 200gr είναι ένα προϊόν που σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης και χαλάρωσης. Απολαύστε την απαλή γεύση του χαμομηλιού σε κάθε σταγόνα και νιώστε τον οργανισμό σας να ηρεμεί και να ξεκουράζεται. Με το Milupa ρόφημα χαμομήλι 200gr, η χαλάρωση είναι εγγυημένη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
20846
4008976593089
5,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γιώτης φαρίν λακτέ 300gr (-0,20€)

H βασική κρέμα του μωρού σας με γάλα και άλευρο σίτου. H Φαρίν Λακτέ ΓIΩTHΣ είναι μια κρέμα πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και μεταλλικά άλατα. Δίνει στον οργανισμό του μωρού σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τη σωστή του ανάπτυξη.

Τιμή 3,78 €

Νουνού φαρίν λακτέ μπισκότο με σιτάλευρο & γάλα 300gr

Αποτελεί μία καλά ισορροπημένη συμπληρωματική τροφή για βρέφη μετά τον 6ο μήνα. Περιέχει απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία σε ιδανικές αναλογίες που βοηθούν στη σωστή ανάπτυξη των βρεφών και των μικρών παιδιών. Περιέχει γλουτένη.

Τιμή 3,95 €

Γιώτης άνθος αραβοσίτου λεμονιού 43gr

Το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ, η αγαπημένη γεύση μικρών και μεγάλων, φτιάχνεται από φρέσκα και αγνά υλικά, που εμπιστεύονται οι γονείς και αγαπούν τα παιδιά. Είναι μια κρέμα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, που συμβάλλουν στην σωστή και ομαλή ανάπτυξη του οργανισμού.

Τιμή 0,51 €

Nestle φαρίν λακτέ 300gr

Η Nestle φαρίνα λακτέ 300gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε ένα γευστικό πρωινό γεύμα. Με την υψηλή ποιότητα των συστατικών της και την απαλή γεύση της, θα σας κάνει να αισθανθείτε γεμάτοι και ικανοποιημένοι κάθε πρωί. Αποκτήστε τώρα την Nestle φαρίνα λακτέ 300gr και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 4,58 €

Νουνού frisogrow plus+ για παιδιά 1-3 ετών 800gr

Η νέα φόρμουλα Νουνού Frisogrow Plus για παιδιά 1-3 ετών 800gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή του μικρού σας αγγελούδιου. Με ειδικά σχεδιασμένα συστατικά που προάγουν την υγιή ανάπτυξη και τη δυνατή ανοσία, το Frisogrow Plus είναι η τέλεια επιλογή για τη θρέψη και την ευεξία του παιδιού σας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στο παιδί σας την καλύτερη δυνατή φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 24,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 3x500ml

Ανακαλύψτε το απαλό και φρέσκο Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 3x500ml. Η τέλεια φόρμουλα για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας και του φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το μωρό σας να απολαμβάνει μια ξεχωριστή εμπειρία μπάνιου.
Τιμή 8,82 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ηρεμιστικό 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 8,83 €

Beto μουστάρδα 500gr

Μουστάρδα της εταιρίας BETO, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Ταιριάζει άψογα κυρίως με κρεατικά και λαχανικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό στο μαγειρευτό φαγητό, σαν σως, ή ακόμα και ως συστατικό σε ντρέσινγκ.

Τιμή 1,36 €

Χαρτί υγείας γκοφρέ 40x80gr

Αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 40 ρολλά χαρτιού υγείας, με κάθε ρολό να ζυγίζει 80 γραμμάρια. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολό περιέχει περίπου 80 γραμμάρια χαρτιού.

Τιμή 8,85 €

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα colori 2τεμ

Χαρίζει χρώμα, στυλ και ζωντάνια στο νοικοκυριό σας με 2 μοντέρνα χρώματα: πορτοκαλί και μπλε

Πρακτική και εύκολη στη χρήση για γρήγορο και αποτελεσματικό σφουγγάρισμα

Πολύ απορροφητική. Δεν αφήνει νερά στο πέρασμά της, προσφέροντας ομοιόμορφο σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι

Πολύ ανθεκτική με λωρίδες που δεν φθείρονται εύκολα.

Κατάλληλη για όλα τα δάπεδα: πλακάκια, μάρμαρα, μωσαϊκά κ.α.

Τιμή 4,35 €