• Pino silvestre after shave 75ml  - 1
  • Pino silvestre after shave 75ml  - 1

Pino silvestre after shave 75ml

Το Pino Silvestre after shave 75ml είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε άνδρα που θέλει να αισθάνεται φρέσκος και ανανεωμένος μετά το ξύρισμα. Η μοναδική του μυρωδιά προσφέρει ένα αίσθημα δροσιάς και αναζωογόνησης που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την απόλυτη φρεσκάδα που σας προσφέρει το Pino Silvestre after shave.
34209
8009350400029
8,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Wilkinson ξυραφάκια extra 2 beauty lady 5τεμ

2 λεπίδες  για στενό και ακριβές ξύρισμα

Λιπαντική λωρίδα με βιταμίνη Ε και αλόη, για ομαλή ολίσθηση

Μοναδική μπάρα 'Push Clean' για να καθαρίσετε τη συσσώρευση μεταξύ των λεπίδων

Ροζ, αντιολισθητική, κυρτή λαβή για εύκολο χειρισμό

Πρακτικό καπάκι ταξιδιού για να διατηρείτε το ξυράφι σας ασφαλές και καθαρό όταν βρίσκεστε εν κινήσει

Τιμή 1,69 €

Old spice after shave wolfthorn 100ml

Το Old Spice after shave Wolfthorn 100ml είναι ένα από τα πιο δυνατά αρώματα που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Με μια μόνο εφαρμογή, θα νιώσετε αμέσως την ενέργεια και τη δύναμη ενός αληθινού λύκου. Η μοναδική φόρμουλα του δεν αφήνει λιπαρότητα και απορροφάται γρήγορα, χαρίζοντάς σας μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το Old Spice after shave Wolfthorn 100ml σήμερα και αναδείξτε την ανδρική σας προσωπικότητα με ένα μόνο άγγιγμα.
Τιμή 14,91 €

Gillette ξυραφάκια blue 2 plus simple 7τεμ

Τα Gillette ξυραφάκια blue 2 plus simple 7τεμ είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και αποτελεσματικό ξύρισμα. Με την προηγμένη τεχνολογία της Gillette, τα ξυραφάκια αυτά προσφέρουν μια ομαλή και άνετη εμπειρία ξυρίσματος. Αποκτήστε την απαλή επιδερμίδα που πάντα ονειρευόσασταν με τα Gillette ξυραφάκια blue 2 plus simple 7τεμ. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε ένα κομψό και φρέσκο αποτέλεσμα κάθε φορά που ξυρίζεστε. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 3,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 4φυλλο 10τεμ

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 4φυλλο είναι ένα χαρτί υγείας υψηλής ποιότητας, με αρωματική νότα που αφήνει το μπάνιο ή την τουαλέτα σας αρωματισμένο. Έχει 4 φύλλα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα και απαλότητα. Κάθε ρολλό έχει βάρος 160gr και συνολικά υπάρχουν 10 ρολλά στη συσκευασία. Ιδανικό για καθημερινή χρήση και για να διατηρείτε την προσωπική σας υγιεινή πάντα σε επίπεδα άριστης ποιότητας.

Τιμή 3,80 €

Tottis champion κρουασάν με σοκολάτα και φράουλα 70gr

Το Tottis champion κρουασάν με σοκολάτα και φράουλα 70gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο πρωινό! Με την απίστευτη συνδυαστική γεύση της σοκολάτας και της φράουλας, θα σας κάνει να ξυπνήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο κρουασάν που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά!
Τιμή 0,66 €
Sanitas αλουμινόχαρτο 30m Sanitas - 1 Sanitas αλουμινόχαρτο 30m Sanitas - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Sanitas αλουμινόχαρτο 30m

To αλουμινόχαρτο Sanitas είναι ιδανικό για τη συντήρηση και μεταφορά των τροφίμων, ενώ παράλληλα προστατεύει το φαγητό κατά το μαγείρεμα ώστε να ψήνεται ομοιόμορφα. Από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αντοχής διαφυλάσσει τα τρόφιμα από το φως και τις οσμές και διαθέτει το κατάλληλο πάχος ώστε να μη σκίζεται.

Κανονική τιμή 4,37 € Τιμή 4,00 €
  • -0,37 €
  • -0,37 €