• Arion food καρύδια ψίχα 200gr Arion food - 1
  • Arion food καρύδια ψίχα 200gr Arion food - 2
  • Arion food καρύδια ψίχα 200gr Arion food - 3
  • Arion food καρύδια ψίχα 200gr Arion food - 1
  • Arion food καρύδια ψίχα 200gr Arion food - 2
  • Arion food καρύδια ψίχα 200gr Arion food - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food καρύδια ψίχα 200gr

Τα Arion food καρύδια ψίχα 200gr είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε γεύση και θρεπτική αξία στα γεύματά σας. Με πλούσια γεύση και υψηλή ποιότητα, αυτά τα καρύδια ψίχα θα σας ενθουσιάσουν. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν από την Arion food!
23706
5203159030002
4,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pellito κάσιους ψημένα αλατισμένα 40gr

Κάσιους ψημένο της εταιρείας Pellito, τα οποία ανήκουν στους πιο γευστικούς αλλά και ωφέλιμους ξηρούς καρπούς, καθώς περιέχουν πληθώρα θρεπτικών στοιχείων που συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού. Θεωρούνται φυσικά αντικαταθλιπτικά και είναι γεμάτα αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και ανόργανα συστατικά.

Τιμή 1,01 €

Mamma greca σταφίδα μαύρη κορινθιακή 200gr

Σταφίδα μαύρη της εταιρείας Mamma Greca, η οποία στην ουσία είναι το αποξηραμένο σταφύλι και μπορεί να καταναλωθεί σκέτη, αλλά και να προστεθεί σε διάφορες συνταγές, γλυκές και αλμυρές. Είναι πλούσια σε φυσικά σάκχαρα και χαρίζει ενέργεια, ακόμα και σε μικρές ποσότητες. Είναι μια καλή πηγή φυτικών ινών και συμβάλλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Έχει αντιοξειδωτική και αποτοξινωτική δράση, ενώ επίσης περιέχει σίδηρο, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό.

Τιμή 1,39 €

Ματίνα φυστίκια 180gr

Τα Ματίνα φυστίκια 180gr αναφέρονται σε μια συσκευασία φυστικιών βάρους 180 γραμμαρίων. Τα φυστίκια αυτά μπορεί να είναι φυσικά, αρωματισμένα, αλατισμένα ή ψημένα με διάφορους τρόπους.

Τιμή 1,35 €

Ματίνα φουντούκια 160gr

Φουντούκια της εταιρείας Matina, τα οποία είναι ένα είδος ξηρού καρπού που ξεχωρίζουν για τη γλυκιά τους γεύση. Είναι πολύ πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, ωφέλιμα λίπη, βιταμίνες και μέταλλα. Τα φουντούκια περιέχουν σημαντικές ποσότητες αντιοξειδωτικών. Τα αντιοξειδωτικά είναι ουσίες που προστατεύουν το σώμα μας από τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες οδηγούν σε οξειδωτικό στρες και μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση, καρκίνο και καρδιακές παθήσεις. Η κατανάλωση φουντουκιών έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει την καρδιά. Η υψηλή τους περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, κάλιο, μαγνήσιο, διαιτητικές ίνες, αντιοξειδωτικά και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία. Τα φουντούκια μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα στη διατροφή μας αυτούσια ως ένα υγιεινό σνακ ή ως συστατικό σε πολλά πιάτα. Δεν περιέχει πρόσθετο αλάτι, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό.

Τιμή 4,24 €

Royal αποξηραμένα δαμάσκηνα 400gr

Αποξηραμένα δαμάσκηνα της εταιρείας Artima, τα οποία έχουν σχήμα ελλειψοειδές, μωβ χρώμα και γλυκιά γεύση. Μπορούν να καταναλωθούν σκέτα ως ένα γλυκό σνακ, αλλά και να συνδυαστούν με γιαούρτι, δημητριακά, αλλά και σε αλμυρές ή γλυκιές παρασκευές. Αποτελούν καλή πηγή βιταμινών, έχουν υψηλή αντιοξειδωτική ικανότητα και υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες με αποτέλεσμα να συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου.

Βάρος: 400gr

Τιμή 4,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Herbal essences σαμπουάν λευκό γκρέιπφρουτ 400ml

To Herbal Essences πιστεύει στην επίδραση της φύσης στην ομορφιά. Πλέον, σε συνεργασία τους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους, KEW, μια παγκόσμια αρχή για τα φυτά, προωθούμε τη χρήση αληθινών βοτάνων.

Τιμή 3,47 €

Λάβδας καραμέλες γάλακτος 1kg

Οι Λάβδας καραμέλες γάλακτος 1kg είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε γλυκές στιγμές χαλάρωσης και ευχαρίστησης. Κάθε δαχτυλίδι καραμέλας σας υπόσχεται μια μαγική εμπειρία γεύσης, με την απαλή γεύση του γάλακτος να σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές αναμνήσεις. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και αφεθείτε στη γεύση των Λάβδας καραμέλων γάλακτος, για μια απόλυτα ικανοποιητική εμπειρία γεύσης.
Τιμή 8,98 €

Okf ανθρακούχο ποτό με λεμόνι 350ml

Το Okf ανθρακούχο ποτό με λεμόνι 350ml είναι ένα αναζωογονητικό ποτό που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με την αναζωογονητική γεύση του λεμονιού και το ανθρακούχο χαρακτήρα του, το Okf θα σας προσφέρει μια απίστευτη αίσθηση δροσιάς και ευεξίας. Απολαύστε το κρύο ή με πάγο και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Αποκτήστε το Okf ανθρακούχο ποτό με λεμόνι 350ml της εταιρίας Okf τώρα και ανανεώστε την εμπειρία σας στο ποτό!
Τιμή 0,92 €

Spark υγρό καθαριστικό φούρνων 750ml

Αλκαλικό καθαριστικό της εταιρείας Spark για καμένα λίπη και λάδια. Αποτελεσματική δράση σε κουζίνες, φούρνους, ψησταριές και grill. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα συνιστάται χρήση σε θερμοκρασία 40-50°C.

Τιμή 2,41 €